Tatko Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 Czas wstawać Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaLudziska już na rybach.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaDwóch pijaków na spacerze Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Września 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Września 2022 1 godzinę temu, Andrzej.S napisał: .....Dwóch pijaków na spacerze .... nooo ...... nie będę zaprzeczał 🤣 miłego odpoczynku 🙂 @PawełJW przywieź trochę słonka na południe 🙂
Tatko Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 Najniższej położony punkt w Polsce Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 2
Administrator Bomber Opublikowano 30 Września 2022 Administrator Opublikowano 30 Września 2022 Super foty i pogoda
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 30 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2022 Bezpiecznie -rusek nie nadciąga
Tatko Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 Zachodzi słoneczko.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Administrator xmarcinx Opublikowano 30 Września 2022 Administrator Opublikowano 30 Września 2022 Tatko a ty jakiś taki inny. Czegoś ci brakuje ewidentnie.
Tatko Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Witam i o zdrowie pytam. Dzień dobry Wszystkim Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka Tatko a ty jakiś taki inny. Czegoś ci brakuje ewidentnie.Pewnikiem włosów.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Poranna gimnastyka przed śniadaniem. Wrzonio z muzyką dociera do śpiochów Śniadanie sute 1
Tatko Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Samotny spacerek Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
stefanekmac Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Blisko jest caffe z widokiem na Zalew. Dobrze Waszeć wygląda 😁
Tatko Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Zachodzącego słoneczka dziś nie będzie ale widok tak spokojnego morza też niczego sobie. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze robson Opublikowano 1 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2022 Fajnie się bawicie kochani. Żal mi d...e ściska że nie mogę tam być 🤨, ale tzw. siła wyższa😑 Pozdrawiam wszystkich serdecznie 😘
Klubowicze El Diablo Opublikowano 1 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2022 Jak zawsze dobra zabawa , towarzystwo i fajne fotki 📸 Pozdrawiam Was cieplutko !!!
Tatko Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 Wstajemy Dzień dobry Wszystkim Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Października 2022 Administrator Opublikowano 2 Października 2022 1 godzinę temu, ZYBEX napisał: Brawo Migu 👏 Niezbyt obfita relacja z tego wydarzenia 🙃 Wszystko owiane mroczną tajemnicą 🪓 😀
Tatko Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 Już w domu, Ania Jaco dziękuję Wam z całego serco żeście zawieżli i przywieźli moją skromną osobę Wszystkim że byliście i że Wam się chciało i do następnego. Mariusz wszelakie tajemnice dłużej się pamięta.🤣🤣🤣
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2022 My już w domku. Dzięki wszystkim za miłe spędzony czas. Wysłane z Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 2 Października 2022 Administrator Opublikowano 2 Października 2022 My tez dotarliśmy do domu. Dziekujemy za wspólnie miło spędzony (dla nas krótki) czas. . Dla organizatorów brawa za zorganizowanie imprezy. . Do następnego
Gieńka Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 Marzenka, Ewa i reszta pomocników wielki szacun za organizację, zdecydowanie nie jest to łatwa robota, ale Wam się udało to wszystko ogarnąć 😁 dzięki wszystkim za towarzystwo i fajną zabawę🤩
GrzechoCnik Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 Powrót do Wawy obowiązkowo przez Przekop i oraz w tym roku przez Nidzicki zamek a przy nim browar zmieniony w wytwórnię miodów.
Sympatycy spinka Opublikowano 2 Października 2022 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2022 "Starsza Pani" która miała najbliżej do domku dotarła bezpiecznie. Miło było spotkać Wszystkich i pogadać, pośmiać się, potańcować i wygrzać w słoneczku /zamówionym oczywiście/. Dzięki tym co organizowali i tym co byli. Do następnego.😎
ruda. Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 Ruda, dotarła do domu, dziękuję za spotkanie. Ewik na najbliższym spotkaniu znów rozkręcę imprezę. Szczególnie dziękuję moim dwóm Rycerzom i mojej najbliższej Mendzie .Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie i do zobaczenia 😄😄😄
Rekomendowane odpowiedzi