Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2022 Hej, zajrzałem do Was na regionalne z ciekawości.🤔 Mając tak fajne tereny do polatania (wioski, góry, bliskość Czech) aż żal nie wykazywać aktywności skuterowej i cieszyć się. Zerkam..... a tu prawie to samo co w kujawsko-pomorskim. Z trudem i mozołem jakoś się w moim regionie kula. I to na dwóch kółkach 2oo. Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na zlocie lub innym spocie👍
smarciu Opublikowano 12 Czerwca 2022 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Jest tyle jeżdżenia, że nie ma czasu pisać 😉 1
scootane Opublikowano 13 Czerwca 2022 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Żyjemy, jeździmy i cieszymy się 🙂 Jak tylko czas pozwala to śmigam gdzieś wkoło komina, minimum 2 razy w tygodniu. Zawsze sporo moto spotykam. A już w ciepłe weekendy na bocznych drogach, to chyba więcej niż samochodów.
Beata&Darek Opublikowano 18 Lipca 2022 Opublikowano 18 Lipca 2022 Dziwne, skoro jeździcie to dlaczego jeszcze nikt nie odpowiedział na moje propozycje wypadów. Przestałem pisać bo nie było odzewu i jeżdżę sam. Dolny Śląsk nie ma grupy i nie istnieje. 1
Rekomendowane odpowiedzi