Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2022 Drogie Koleżanki i Koledzy. Dotychczasowy Opiekun Grupy Śląskiej ( Marcin78 ) po przesiadce na motocykl oraz z powodu braku czasu nie jest w stanie pełnić dalej tej funkcji . Do tej pory starałem się go zastępować jako PO ale teraz już oficjalnie informuję że obowiązki Opiekuna przejmuje piszący te słowa. Funkcję tę będę sprawował do czasu kolejnych wyborów na szczeblu regionalnym. Mam nadzieję że uda mi się sprostać temu zadaniu. Mam też nadzieję że Marcin78 będzie mnie wspierał pomysłami i radami. PS We wszystkich sprawach/pomysłach/potrzebach proszę kontaktować się przez PW lub tel. Z ogłoszeń Parafialnych to tyle . Czuwaj 😜 9
Tatko Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 Jacuś gratulacje ⚘️tylko dla czego żeś się wcześniej nie pucował byłaby okazja cuś nie cuś wychlać 🍼🥛🍸🤣
Nazir Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 13 godzin temu, arturo-bb napisał: Drogie Koleżanki i Koledzy. Dotychczasowy Opiekun Grupy Śląskiej ( Marcin78 ) po przesiadce na motocykl oraz z powodu braku czasu nie jest w stanie pełnić dalej tej funkcji . Do tej pory starałem się go zastępować jako PO ale teraz już oficjalnie informuję że obowiązki Opiekuna przejmuje piszący te słowa. Jako, że Marcin78 już napominał, że trudno mu tę funkcję obecnie pełnić - gratuluję trafnego wyboru PO OGŚ💪 Prowadź nas Królu Arturze!! - byle nie jak owieczki na rzeź 😜 😎👌
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2022 2 godziny temu, Andrzej.S napisał: Jacuś gratulacje ⚘️tylko dla czego żeś się wcześniej nie pucował byłaby okazja cuś nie cuś wychlać 🍼🥛🍸🤣 🤣🤣🤣 W piątek specjalnie dla ciebie będę miał mocno gazowaną mineralną. To opijemy 👍 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 31 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2022 No...... i........ gitara 👍 gratulejszyn. Miłościwie Nam dotąd panujący Królu Arturze........ terozki bydziesz ino opiekunem🤣
Klubowicze ziga Opublikowano 31 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2022 W piątek Artur to októrej ta woda gazowana GRATULACJE
Klubowicze kenobi Opublikowano 31 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2022 .... no to teraz śruby dociągnie.... 😉 👍
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2022 Noooo .... To do roboty 😉 Jako P.O. sprawdziłeś się 🙂 Gratulacje 🙂
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Maja 2022 Administrator Opublikowano 31 Maja 2022 No, i właściwy człowiek na właściwym miejscu 💪 1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2022 Wielkie gratulacje.
BURISMAN Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 Gratuluję wyboru, myślę że znajdę czas by podążyć za Toba w któryś weekend. Pozdrawiam
Klubowicze Migu Opublikowano 31 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2022 No to teraz mamy p........! Gratulacje Arturku.
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2022 Arturze, gratuluję 👍
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2022 Gratulacje Arturze👏👍
Administrator Bomber Opublikowano 1 Czerwca 2022 Administrator Opublikowano 1 Czerwca 2022 Gratulacje Artur 👍🍻
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2022 Gratuluję👏, No Artur, teraz to jest już za co (awans) wypić co nie co🍻
Klubowicze robson Opublikowano 1 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2022 Gratulacje Artur 😃
subaru gtb320 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Gratulacje wodzu. 👋 Mam nadzieję że sprawę oprzemy przy gazowanej w Czechach 😉
Marcin 78 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 W dniu 30.05.2022 o 18:13, arturo-bb napisał: Do tej pory starałem się go zastępować jako PO W dniu 30.05.2022 o 18:13, arturo-bb napisał: Mam nadzieję że uda mi się sprostać temu zadaniu. Artur dziękuje za zastępstwo w tym trudnym czasie ,jestem pewien że na pewno uda się Tobie sprostać zadaniu opiekuna grupy , bo jesteś właściwą osobą na to stanowisko 👍 W dniu 30.05.2022 o 18:13, arturo-bb napisał: Mam też nadzieję że Marcin78 będzie mnie wspierał pomysłami i radami. 👍 oczywiście możesz na mnie liczyć ,bo zmieniając Burgmana na biegowca nie odchodzę z Grupy Śląskiej i chętnie dalej będę w niej uczestniczył ( jeśli mogę 😜) Artur życzę powodzenia i wytrwałości 😁
Rekomendowane odpowiedzi