Klubowicze arturas Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2022 ...w drodze na Leniwca jest gdzieś knajpka a w niej zeppeliny. Może wiecie gdzie?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu TapatalkaRydzewo, ok. 12km od kampingu "Pod Świerkami" będą kartacze zwane również cepelinami. Tylko tam jest do wyczerpania ciasta na dany dzionekWysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2022 W miejscowości Ławki41 ,zaledwie 5km od Rynu,polecam pogadać z gospodarzem,który w swojej firmie w Rynie ma kolekcję przepięknych różnych ok.15 modeli WSK. Wszystkie odrestaurowane. Byłem rok temu i szczena opada. Gość zakręcony
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Sierpnia 2022 8 godzin temu, EndriuBis napisał: No kurna, rycerze okrągłego kanciastego stołu 😜 Paulus , Mir , Gregorius i Saper 🤣 A co Koledze nie pasuje? Jedno krzesło było wolne, mogłeś zająć. 😛
Tatko Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Wszyscy jeszcze smacznie spio.Dzień dobry Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Administrator Opublikowano 13 Sierpnia 2022 W drodze do Muzeum...
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Wystawa pierwsza klasa.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Administrator Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Biała Olecka - MuzeumObowiazkowy lodzik w Bania MazurskaGościna u Basi i Janka
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zobaczymy co Nam dzień przyniesie, dzień dobry Wszystkim Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Będzie piękny dzień.
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Jeden łazi Drudzy śpio inni latajo a i kaczki szykują się do maratonu .Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaTroszkę dobrej woli i jak pięknie przybrany motur Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Wycieczka piątkowa - 3 zamki A tu sobotnia W niedzielę leniwcuję, skutera nie odpalam
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Dzień dobry. Dejawu? 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Wilcze Lotnisko.
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Jak się nie ma co się lubi. To się lubi co: polecają lokersi. 2
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Wizyta w Sztynorcie, pałac wygląda słabo, efektów odbudowy jakoś nie widać.
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 PływamyWysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2022 W drodze na rejs.
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Troszkę popływaneWysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaRejs się zbliża ku końcowi.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Doktorek Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Kochani niestety żałuję, że nie byłem z Wami na tego rocznym Leniwcu ale moje zdrowie na to nie pozwoliło na moją obecność ... 😞 59 Urodziny spędziłem samotnie ... :( trudno ... . Niestety tego rocznego sezonu nie mogę zrealizować ... , pozdrawia Was i życzę miłego i bezpiecznego jeszcze sezonu Przemek Doktorek
Maruda Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Dziękujemy wszystkim tegorocznym leniwcom za towarzystwo i super atmosferę organizatorowi za ogarnięcie rejsu statkiem było super łącznie z piękną pogodą która w tym roku wyjątkowo dopisała i do następnego 😜 1
Tatko Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Wreszcie mogę cuś nabazgrać od jakiegoś czasu w domu chorowitek odwiedzony celem powrotu do zdrowia podrzucone małe co nie co. Wszystkim dziękuję Sławek jak zwykle było zajewajnie i do następnego. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2022 MSD osiągnięte, przegrupowanie zakończone , kolejny sukces do kolekcji dodany 😎. Po drodze przed m. Łuków zaliczyłem kontrolę Policji na motocyklach, było miło i bezboleśnie 😇 - tym razem. Na wysokości Niska władowałem się w deszcz, ale przebiłem się przez strefę opadów bez zakładania przeciw deszczówki, przy "odpowiedniej" prędkości nie była potrzebna 😀. Dzięki Sławek za kolejnego Leniwca, było jak zwykle, czyli EXTRA 👍. Dzięki wszystkim obecnym za wspólnie spędzony czas.
Rekomendowane odpowiedzi