marycha Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Sławek, niestety z przyczyn rodzinnych zmuszony jestem zrezygnować ze spotkania z Wami 😞 Proszę o wykreślenie z listy. Życzę wszystkim miłej zabawy.
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2022 18 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Ktoś leci wcześniej niż założony termin imprezy leniuchowania 🙂. Tak, ja planuję być wcześniej 🙂 @marycha - czasami tak bywa ale "co się odwlecze to nie uciecze". Spotkamy się przy innej okazji. Lista wpłat uaktualniona. Dzięki pomocy @Saper na stronie głównej umieszczam informację co do wycieczki na 2oo w piękne miejsce na Mazurach.
Dunaj Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 W dniu 4.08.2022 o 22:34, marycha napisał: Sławek, niestety z przyczyn rodzinnych zmuszony jestem zrezygnować ze spotkania z Wami 😞 Proszę o wykreślenie z listy. Życzę wszystkim miłej zabawy. Dzięki. Wy też dobrze się bawcie👌
marycha Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Witam ponownie, po namowie znajomych i dogadaniu wewnętrznie spraw rodzinny proszę ponownie o dopisanie do listy mnie oraz małżonki. Kasa za nas już przelana. przepraszam za zamieszanie
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @marycha - i to jest dobra decyzja 🙂 Lista wpłat uaktualniona. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Leniwca czas zacząć 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Spokuj cisza .Porozkladani rozpakowani idziemy do centrum . 700km pękło jak nigdy brak korków itd 7h tempo turystyczne z postojami . Komary trochę żrą Teraz czekamy na resztę 3
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Sierpnia 2022 No to są już pierwsi "Leniwcowicze", gratuluję👍. Na razie trochę puste to poletko, ale już niedługo się zapełni 😀.
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, subaru gtb320 napisał: Spokuj cisza .Porozkladani rozpakowani idziemy do centrum . 700km pękło jak nigdy brak korków itd 7h tempo turystyczne z postojami . Komary trochę żrą Teraz czekamy na resztę Pierwsze spostrzeżenia na campingu . Sorki że wychodzę przed szereg (Sławkowi). Miejsce mamy tam gdzie kiedyś były zlotu fiat 126p (jak ktoś kojarzy) Miejscówka fajna Pani w recepcji powiedziała że i tak pewnie teren specjalnie dla nas zostanie powiększony. Motocykle można specjalnie dla nas stawiać zaraz przy ścieżce przy polu namiotowym ,na moto w szeregu miejsca starczy dla wszystkich .Miejsce oświetlone w 30% ławeczek stolik jak i bierzacych latach brak ( oprócz knajpek ) Jest nowo otwarta mała budka zaraz przy nas.Zapiekanki z pieca jakieś przekaski zimne piwko itd.fajni ludzie w tym roku pierwszy raz rozłożyli bude.(20 ławek 10 stolików) pod parasolami . Ogólnie na tą chwilę cisza spokuj nawet bąków z namiotów nie słychać. Kibelek gratis na czipa 4
Klubowicze Marzena Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Kasa przelana.
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2022 No to zaczynamy. 🙂 UWAGA!! Drobna zmiana w zakresie godzin rejsu. Dla lepszych widoków ( zachód słońca z jeziora) rejs będzie od 18.00 do 21.00.
stiopa Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Cześć ! Kasa za poz. 82 i 83 przelana. Do zobaczenia w piątek wieczorem 🙂
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Dzień drugi zwiedzanie Gizycka . Knajpki ,bary itd.Ceny normalne jak wszędzie. Polecam zapiekaneczki z pieca niewielka knajpka PRL 🙂 I oczywiście most z miłością bezwarunkową do motoryzacji 😆
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2022 W PRL-u to przede wszystkim polecam shotyWysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Szacunek Seba 1wszy na Leniwcu 💪 ...może uda nam się dojechać choć na nockę..
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Info dla przyjeżdżających. Czipy do szlabanu nie działają trzeba poinformować Panią w recepcji aby otworzyła lub zadzwonić na podany nr który Pani poda .( nas nie poinformowała) Piszę bo na moto tam z górki lub pod ciężko stać i się wracać do recepcji . Od razu przy wiezdzie poprosić aby otworzyła
Tatko Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Sebuś idz do niej i grzecznie poproś otwierać ku..a bo Burgmania nadjeżdża. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2022 8 godzin temu, Andrzej.S napisał: Sebuś idz do niej i grzecznie poproś otwierać ku..a bo Burgmania nadjeżdża. I tak też zrobiłem. 🙂 P.S Jeestem 2km dalej po tym "ku....a"🤣.Dzieki Andrzejku za rade 😂 A tak poważnie dzis wycieczka po okolicy dla kogoś kto nie był polecam Mikołajki do przejście żarcie i lody super 1 godzinę temu, subaru gtb320 napisał: I tak też zrobiłem. 🙂 P.S Jeestem 2km dalej po tym "ku....a"🤣.Dzieki Andrzejku za rade A tak poważnie dzis wycieczka po okolicy dla kogoś kto nie był polecam Mikołajki do przejście żarcie i lody super 1
jaccoo84 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Najezdzamy Pozdrowienia z trasy - Grójec
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Profilaktycznie powiększyłem pole wyznaczone dla nas 🙂 Pogoda jest wspaniała.
czadzo Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Tak jak myślałem Subaru był jako pierwszy i oczywiście zajął właśnie to miejsce na które ja miałem chrapkę UWAGA Na miejscu okazało się że nie możemy stawiać samochodów na polu namiotowym jak zwykle bo mogą być tylko motocykle. Auta muszą być na płatnych parkingach, można wjechać rozpakować się i wyjazd, także jak ktoś chciał nocować w aucie to raczej na miejscu jako kamper. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Tak jak myślałem Subaru był jako pierwszy i oczywiście zajął właśnie to miejsce na które ja miałem chrapkę UWAGA Na miejscu okazało się że nie możemy stawiać samochodów na polu namiotowym jak zwykle bo mogą być tylko motocykle. Auta muszą być na płatnych parkingach, można wjechać rozpakować się i wyjazd, także jak ktoś chciał nocować w aucie to raczej na miejscu jako kamper. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaTo lipa bo my też autem
czadzo Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Szybciej przybywajcie bo już w butelce mało Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Jak sama nazwa wskazuje pole namiotowe jest dla namiotów. A jak ktoś śpi w aucie to ma kampera i jest na polu kamperowym. A że oba pola sąsiadują ze sobą...Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi