Klubowicze Campto Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2022 12 minut temu, Andrzej.S napisał: Patrzam, patrzam kupa Ludziów czy aby ta krypa⛵️🚤🛳⛴️ Nas pomieści i co by nie było bul bul😱😱😱 Od razu widać że Tata się martwi :). Ale Andrzejku, spokojnie damy radę -wziąłem największą jak pływa po mazurskich wodach. 4 minuty temu, jaccoo84 napisał: Ja statek we własnym zakresie. Moje dzieciaki jeszcze za szybko i za dużo na raz się naucza o Burgmani 😁. Na liście mnie nie ma 🥺 Czy aby na pewno???
Tatko Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 Sławuś mam do Ciebie wielki szacunek i zaufanie skoro tak piszesz jestem spokojny.
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2022 Wszystko w zakresie kosztów jest wiadome więc rozpoczynam przyjmowanie wpłat. Odpowiednie info w pierwszym poście.
Tatko Opublikowano 29 Lipca 2022 Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgodnie z zaleceniem kasa poszła. Do zobaczyska zaniebawem.
Dunaj Opublikowano 29 Lipca 2022 Opublikowano 29 Lipca 2022 W dniu 19.06.2022 o 08:21, Campto napisał: @Dunaj - syna wpisałem na poz.64 Sławku sorki za zamieszanie ale udało się upchać młodego do „ Okna życia „ na czas Leniwca więc wypisuję Go z listy. czyli Olek nr 64 odpada. dzięki pozdrawiam. kaska leci za mnie i za żonę .
Termi_N Opublikowano 29 Lipca 2022 Opublikowano 29 Lipca 2022 Kasa poleciała.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
czadzo Opublikowano 29 Lipca 2022 Opublikowano 29 Lipca 2022 Kasa za koszulki i rejs statkiem poszłaUWAGA od czwartku nadciągam, kryjta się kto może Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Vince Opublikowano 29 Lipca 2022 Użytkownicy Opublikowano 29 Lipca 2022 Kasa poszła za mnie i Agę. Do zobaczenia już niedługo.
tomekstw Opublikowano 30 Lipca 2022 Opublikowano 30 Lipca 2022 Kasa poszła za mnie i Beatę. Do zobaczenia.
Sympatycy orzeł Opublikowano 31 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2022 Przelew za nas poleciał.
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2022 @Dunaj - poprawiłem. Wszystkie wpłaty uzupełnione.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Kasa za statek poszła 🤗
Adik Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Rzutem na taśmę... jedziemyAdik + KingaProśba o wpisanie na rejs statkiem Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Druś Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Sławku od nas kaska poleciała 29.07 za rejs i koszulkiWysłane z mojego SM-F900F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Kasa w drodze. Do zobaczenia niebawem.
GrzechoCnik Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Wpłata poszła, statek i koszulka. Sławku, pamiętaj żeby w tym roku trochę większy obszar odgrodzić, bo ludzi sporo. Do szybkiego zobaczenia.
tomekstw Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 15 minut temu, GrzechoCnik napisał: Sławku, pamiętaj żeby w tym roku trochę większy obszar odgrodzić, bo ludzi sporo. Zdecydowanie. Czy na ten rok będzie ta sama miejscówka na polu?
Zoee Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Z ogłoszeń parafialnych... Mam wolne miejsce w pokoju dwuosobowym od piątku do poniedziałku. Można wstawić dostawkę więc i dwie osoby się zmieszczą. Jeśli ktoś szuka miejsca do spania to zapraszam, dzwońcie, piszcie 🙂
Tatko Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Zoee napisał: Z ogłoszeń parafialnych... Mam wolne miejsce w pokoju dwuosobowym od piątku do poniedziałku. Można wstawić dostawkę więc i dwie osoby się zmieszczą. Jeśli ktoś szuka miejsca do spania to zapraszam, dzwońcie, piszcie 🙂 Żebym wiedział wcześniej. 🤓😳 Szkoda🤧🤧😪
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2022 18 godzin temu, Adik napisał: Rzutem na taśmę... jedziemy Adik + Kinga Prośba o wpisanie na rejs statkiem Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka Jesteście wpisani na listę pod numerami 64 i 91. 2 godziny temu, GrzechoCnik napisał: Wpłata poszła, statek i koszulka. Sławku, pamiętaj żeby w tym roku trochę większy obszar odgrodzić, bo ludzi sporo. Do szybkiego zobaczenia. Tak też jest przewidziane. 2 godziny temu, tomekstw napisał: Zdecydowanie. Czy na ten rok będzie ta sama miejscówka na polu? Miejsce to samo ale pole już nie takie same. Zmiana właściciela wyszła na dobre.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Kasa za nas poszła statek+ Koszulki Natalia,Ja,Adaś,Kudłaty,Kawczan Do zobaczyska
Adik Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Kaska na wodolota poszłaAdik+Kinga Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Ktoś leci wcześniej niż założony termin imprezy leniuchowania 🙂.
Rekomendowane odpowiedzi