Klubowicze Campto Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2022 5 minut temu, Jack napisał: Jacek i Agatka - prosimy o dopisanie. Na statek służbowo. Zrobione.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2022 Obecny plus statek.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 28 Czerwca 2022 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2022 Proszę dopisać ROBERT AFRYKA + STATEK
szyszczak Opublikowano 29 Czerwca 2022 Opublikowano 29 Czerwca 2022 W dniu 27.06.2022 o 19:43, Campto napisał: Uzupełnione, @szyszczak jesteś pod numerem 17. W pierwszym poście uzupełniłem info dotyczące rejsu. Sławku, zapomniałeś zapisać moją żonę Kasie też statek i koszulkę w rozmiarze L dla niej. 🙂
Sympatycy Radoslav Opublikowano 3 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 3 Lipca 2022 To i my, prosimy na statek Larwa Radoslav 🚢
Klubowicze Campto Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2022 W dniu 29.06.2022 o 07:07, szyszczak napisał: Sławku, zapomniałeś zapisać moją żonę Kasie też statek i koszulkę w rozmiarze L dla niej. 🙂 Nie zapomniałem - poz.71 Lista aktualna. Oj, parafrazując powiedzenie, będzie to "wesoły stateczek' 🙂
Druś Opublikowano 5 Lipca 2022 Opublikowano 5 Lipca 2022 Drus +Drusia koszulki XL + S i statek x2Wysłane z mojego SM-F900F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2022 19 godzin temu, Druś napisał: Drus +Drusia koszulki XL + S i statek x2 Wysłane z mojego SM-F900F przy użyciu Tapatalka Zapisani.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2022 Sławku. Takie pytanie sorki że się wbijam w organizację statku.🚣♂️ Ale czy np statku nie dało by się przełożyć na wcześniejszy dzień niż niedziela .Pytam ponieważ co nie którzy muszą w poniedziałek rano, wczas rano namioty zwijać. Oczywiscie chodzi mi tylko i wyłącznie o chorobę i wode Mazurską . P.s Bez urazy za post ale martwię się o wspoltowarzyszy 😉😊 śląskie,podkarpackie, świętokrzyskie, itd Jak jakiś region PL pominełem to sory .(patrzyłem na 300km+ .Ale statek jak by nie było ,jest główną atrakcją spotkania (poza miejscem spotkania) i towarzystwa na campingu. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne Ale (piątek 😄) koniec tygodnia
tomekmajesty Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 SzalejecieMiłego czasu życzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kacperduch Opublikowano 9 Lipca 2022 Opublikowano 9 Lipca 2022 Proszę o dopisanie do listykacperduch - statekJusta - statekWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2022 21 godzin temu, kacperduch napisał: Proszę o dopisanie do listy kacperduch - statek Justa - statek Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Miło będzie Was gościć. @subaru gtb320 - To jest bardzo gorący sezon na mazurach i ciężko było w ogóle wyrwać statek na wyłączność z Żeglugi Mazurskiej w tym terminie. Poniedziałek jest dniem wolnym więc mam nadzieję, że wszyscy spokojnie odeśpią rejs i będą mogli bez nerwów wracać do domu. Albo zostać jeszcze dłużej 🙂
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Lipca 2022 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2022 8 godzin temu, Campto napisał: Miło będzie Was gościć. @subaru gtb320 - To jest bardzo gorący sezon na mazurach i ciężko było w ogóle wyrwać statek na wyłączność z Żeglugi Mazurskiej w tym terminie. Poniedziałek jest dniem wolnym więc mam nadzieję, że wszyscy spokojnie odeśpią rejs i będą mogli bez nerwów wracać do domu. Albo zostać jeszcze dłużej 🙂 Rozumiem Dzięki za info. Jakoś plecak poślady zepnie 🤔😆 A ja też w razie co biorę dzień wolnego więcej 😆 Dogadane z szefem (łatwo nie było) A dobytek jak będzie opcja to jak w zeszłym roku 😀🏕️
Karcia Opublikowano 13 Lipca 2022 Opublikowano 13 Lipca 2022 Karcia i Darek proszą o koszulki:Damska L, męska XXLDziękujemy Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2022 W dniu 13.07.2022 o 14:50, Karcia napisał: Karcia i Darek proszą o koszulki: Damska L, męska XXL Dziękujemy Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka Załatwione
stiopa Opublikowano 20 Lipca 2022 Opublikowano 20 Lipca 2022 Cześć! Sławku proszę o wpisanie na listę uczestników: Stiopa + Mała Mi Koszulki Męska L + Damska XS i Rejs statkiem Pozdrawiam i do zobaczenia
Termi_N Opublikowano 21 Lipca 2022 Opublikowano 21 Lipca 2022 Sławku prosimy o dopisanie uczestników: Termi+Wiolka+Wiki.Cała trójka również chętna na rejs statkiem.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu TapatalkaSławku proszę dopisać do listy uczestników również: Marek_Bilety + rejs statkiemWysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2022 Wszystkich zapisałem. Z racji terminu daje lisię koszulek do druku. 1
jaccoo84 Opublikowano 24 Lipca 2022 Opublikowano 24 Lipca 2022 Proszę o dopisanie do listy: jaccoo84 z rodziną jeśli rzutem na taśmę dało by rade koszulkę XL to poproszę. Jeśli już na późno to i tak przyjadę 😉
kacperduch Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 Zabieramy swoją pociechę, proszę o dopisanie do listy Oliwia (lat 11) - statek
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 27 Lipca 2022 Użytkownicy Opublikowano 27 Lipca 2022 Sławku, proszę dopisz do listy: Długi oczywiście z rejsem 😁 Dziękuje Pozdrawiam
Klubowicze Campto Opublikowano 27 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2022 W dniu 24.07.2022 o 16:51, jaccoo84 napisał: Proszę o dopisanie do listy: jaccoo84 z rodziną jeśli rzutem na taśmę dało by rade koszulkę XL to poproszę. Jeśli już na późno to i tak przyjadę 😉 Czy na statek też? Jeśli tak to potrzebuję ilość osób, gdyż ilość miejsc jest ograniczona. Lista aktualna.
Tatko Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 Patrzam, patrzam kupa Ludziów czy aby ta krypa⛵️🚤🛳⛴️ Nas pomieści i co by nie było bul bul😱😱😱
jaccoo84 Opublikowano 27 Lipca 2022 Opublikowano 27 Lipca 2022 Godzinę temu, Campto napisał: Czy na statek też? Jeśli tak to potrzebuję ilość osób, gdyż ilość miejsc jest ograniczona. Lista aktualna. Ja statek we własnym zakresie. Moje dzieciaki jeszcze za szybko i za dużo na raz się naucza o Burgmani 😁. Na liście mnie nie ma 🥺
Rekomendowane odpowiedzi