Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2022 Sławku, jak wszyscy to jak mogłoby mojej skromnej osoby zabraknąć ? Proszę dopisać Piootr, koszulka męska XL, oczywiście REJS ——————————————-Ogłoszenie parafialne:Zarezerwowałem ostatni wolny pokój w hoteliku na Kempingu Bystry. Wyboru nie miałem. Został tylko „apartament”. Termin od piątku do poniedziałku 12-15.08. Konfiguracja to jedna sypialnia z łóżkiem małżeńskim i jeden duży pokój z dwoma osobnym łóżkami. Oprócz tego oczywiście łazienka. Gdyby ktoś z was reflektował na „współudział” w takim zakwaterowaniu to piszcie proszę na PM. Jestem elastyczny na propozycje „konfiguracji”. Koszt za całość to 2.100 zł do podziału. Rezerwacja z bezkosztowym odwołaniem do 26 lipca.
apgrom Opublikowano 1 Czerwca 2022 Opublikowano 1 Czerwca 2022 2 godziny temu, Piootr napisał: Sławku, jak wszyscy to jak mogłoby mojej skromnej osoby zabraknąć ? Proszę dopisać Piootr, koszulka męska XL, oczywiście REJS ——————————————- Ogłoszenie parafialne: Zarezerwowałem ostatni wolny pokój w hoteliku na Kempingu Bystry. Wyboru nie miałem. Został tylko „apartament”. Termin od piątku do poniedziałku 12-15.08. Konfiguracja to jedna sypialnia z łóżkiem małżeńskim i jeden duży pokój z dwoma osobnym łóżkami. Oprócz tego oczywiście łazienka. Gdyby ktoś z was reflektował na „współudział” w takim zakwaterowaniu to piszcie proszę na PM. Jestem elastyczny na propozycje „konfiguracji”. Koszt za całość to 2.100 zł do podziału. Rezerwacja z bezkosztowym odwołaniem do 26 lipca. Piotrze poproszę o miejscówkę.
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2022 2 minuty temu, apgrom napisał: Piotrze poproszę o miejscówkę. OK, wpisuję cię.
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2022 4 godziny temu, Piootr napisał: OK, wpisuję cię. Jak nie znajdzie się pełna obsada tego "apartamentu" to 26 lipca anuluję całą rezerwację. Koniec OT. Reszta info proszę tylko przez PM.
Administrator Artix Opublikowano 3 Czerwca 2022 Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2022 A wpisz mnie proszę 🙂 jak X to X oczywiście te statki na niebie
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2022 Statki na niebie, gwiazdy w oczach a wirowanie w głowie 🙂 Lista uzupełniona.
Klubowicze MAKI Opublikowano 11 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2022 Proszę wpisać na listę od piątku z koszulką L i parostatkiem. Pozdrawiam.
Palola Opublikowano 11 Czerwca 2022 Opublikowano 11 Czerwca 2022 SirBlack, Palola plus dziecko obecni 🙂 plus rejs dla wszystkich
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2022 @Palola - poproszę wiek dziecka bo to warunkuje ewentualne miejsce na statku - ławka czy wózek 🙂 Oj, będzie gruba impreza...
Dunaj Opublikowano 15 Czerwca 2022 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Sławku, proszę o dopisanie jeszcze syna . Olek wersja z rejsem dzięki Olek Lat 16
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2022 Jak nie znajdzie się pełna obsada tego "apartamentu" to 26 lipca anuluję całą rezerwację. Koniec OT. Reszta info proszę tylko przez PM.Sławku, niestety muszę poinformować, że nie przyjadę. Uprzejma prośba o wykreślenie z listy uczestników. Zarezerwowany pokój zwalniam rezerwację na Booking.com Życzę wszystkim miłej zabawy i do zobaczenia.
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2022 @Piootr - czasami tak się życie układa. Może następnym razem. @Dunaj - syna wpisałem na poz.64
Administrator Bomber Opublikowano 19 Czerwca 2022 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2022 Sławku , proszę o wykreślenia z listy . Tym razem nie pojadę ale o koszulkę proszę
Klubowicze JACKM Opublikowano 19 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2022 Sławek poprosimy o koszulki damska L i męska XXL ( jak rozmiarówka koszulek taka jak na WIOSENNYM to XXXL )
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2022 @Bomber - na koszulkę się nie pisałeś, ale jak chcesz to podaj tylko rozmiar. @jackm - zapisałem 🙂 Kończę negocjacje w sprawie statku. Jak dobrze pójdzie to na statku w cenie będziemy mieli tzw. zimny bufet.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2022 Slawku zapomniałem dopisać wszyscy koszulki Natalia M Ja M Kawczan L Kudłaty XL Adaś XXXXXL
Sympatycy krys70 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2022 3 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Adaś XXXXXL Seba przesadziłeś,żeby od razu z koszulki szlafrok zrobić?😂
Administrator Bomber Opublikowano 21 Czerwca 2022 Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2022 Sławku , XL poproszę
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2022 18 godzin temu, krys70 napisał: Seba przesadziłeś,żeby od razu z koszulki szlafrok zrobić?😂 Bo to będzie peleryna niewidka 🙂 @Bomber - koszulka zapisana
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2022 29 minut temu, Campto napisał: Bo to będzie peleryna niewidka 🙂 @Bomber - koszulka zapisana Pisałem do Adasia A on na to
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2022 No to dokładam 😝
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2022 35 minut temu, Campto napisał: No to dokładam 😝 🤣 ale tak bez jaj. Adaś jest kawał chłopa jak z Śląska 90% nasz🤪. A te rozmiarowki różne są Zawsze mi mówi Seba koszulki X na maxa
szyszczak Opublikowano 25 Czerwca 2022 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Siemanko 🙂 To i Mnie z Zoną Kasia poproszę zapisać na statek i oczywiście poprosimy koszulki w rozmiarach XL i L Już nie mogę się doczekać 🙂 1
Klubowicze Campto Opublikowano 27 Czerwca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2022 Uzupełnione, @szyszczak jesteś pod numerem 17. W pierwszym poście uzupełniłem info dotyczące rejsu.
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2022 Jacek i Agatka - prosimy o dopisanie. Na statek służbowo. 1
Rekomendowane odpowiedzi