GrzechoCnik Opublikowano 3 Maja 2022 Opublikowano 3 Maja 2022 W radiu podali, że nasz skuterowy kolega Sidney na próbie spadł z 2.5m sceny na beton. Wylądował w szpitalu. Niby mówili że nic mu powaznego nie jest. Wracaj do zdrowia Sidney i na scenę!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2022 Teraz na scenę tylko w kakakasku 😆 Dawaj na rekonwalescencję na Burgmanię, to szybko wrócisz do sił...
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2022 Jeszcze raz dużo zdrowia i szybkiego powrotu do pełni sił 👍
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2022 Siły i zdrowia. Trzymaj się Sidney
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Maja 2022 Administrator Opublikowano 4 Maja 2022 Jarek to twarda sztuka, wyliżę się z tego 💪 O ile wiem, opuścił już szpital. Jeszcze raz - zdrówka i szybkiego powrotu na scenę ✌️
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2022 Zdrówka Sidney. To początek bitu już masz (mocna uderzenie)..... teraz jeszcze do tego resztę dopisz 🙂 i 👍
Klubowicze MarP Opublikowano 11 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2022 Zdrówka, szybkiego powrotu do formy!
Pollacco Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 Dzieki serdeczne Ziomy !!! Szczescie w nieszczesciu ze tylko ulamany wyrostek w jednym z kregow i krwiak na szyi...pacnąłem konkretnie :):):) ale idzie ku lepszemu, nawet Burka wczoraj uruchomiłem :):);) A na bebnach gram z gorsecie :):);) pozdro serdeczne 🙂 i dziekuje za troskę Pollacco 2
Nazir Opublikowano 11 Maja 2022 Opublikowano 11 Maja 2022 💪💪💪 🎼🎵🎶🎵.. A więc kto ma największy skuter w mieście?... 🎶🎵🎶 😃👍 1
Rekomendowane odpowiedzi