Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Hej, czy wybiera się kto w niedzielę 24.04. do Łubianki na 12.00? Pogoda raczej ma już być- bezdeszczowa! 🌞 Wyjeżdżam z parkingu przy dawnej Bydgoskiej Fabryki Mebli przy ul. Kasztelańskiej/ul. Fordońskiej w Fordonie (blisko, na wprost most i wyjazd kierunek na Toruń). Wyjazd godz. 11.30.z tego parkingu. Zapraszam na małe wiosenne polatanko
andrzejleo_az Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Przez Toruń jak organizatorzy eventu przewidują, czy prosto z Fordonu na metę do Łubianki?
skala Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 jeszcze nie wiem czy dam radę. Kontakt mam to dam znać sobota koniec dnia.
Klubowicze grzybek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2022 23 godziny temu, andrzejleo_az napisał: Przez Toruń jak organizatorzy eventu przewidują, czy prosto z Fordonu na metę do Łubianki? Ja przewiduję jedynie trasę Fordon- Łubianka. Nie do TORUNIA. Zbyt dużo ludziska potem rusza z Torunia w paradzie, trochę to tłumne, ścisk i niebezpieczne.😉
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Super. Jesteśmy dogadani👍
skala Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 dzięki koledzy za wspólne spotkanie. Jak zawsze fajnie spędzony czas. Sezon uważam za otwarty w moim przypadku. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Również dziek i do następnego
Rekomendowane odpowiedzi