Sympatycy PawełJW Opublikowano 3 Marca 2022 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2022 Żeby was zbytnio nie zanudzać opisami to później będą same zdjęcia. Plan wyjazdu rósł w siłę od 2021r. aż wreszcie się udało, polecieliśmy na zwiedzanko Aten. Nie wiem jak reszta grupy ale jak to ja i moje pierwsze odczucia wzrokowca to Ateny są kolejną stolicą smrodkiem płynąca. Masa różnorodnych narodowości i mało sympatycznych zakamarków, które odpychają widokiem i zapachem człowieka od zwiedzania, jedyna szansa na powodzenie wycieczki to założyć klapki na oczy i robić tylko to po co się przyjechało. I to poskutkowało, pierwsze starożytne ruiny, budowle znane tylko z książek i telewizji zobaczone na własne oczy dają całkiem oddzielny obraz zasyfialej stolicy Grecji. Pozdrawiamy Was serdecznie i zapraszamy na zdjęcia nie tylko skuterowej, a jest tych maszyn w brud:
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2022 Życzę dobrej zabawy dla całej ekipy 👍 Nie znam Waszych planów zwiedzania, ale Ateny mimo jak to nazwałeś smrodku, mają sporo atrakcji oprócz Akropolu i Wzgórza Areopag warta zobaczyć też Muzeum Akropolu i Muzeum Archeologiczne, najładniejsze dzielnice Aten Plaka i Anafiotyka, Agorę ateńską, Stadion Panateński, ogród Narodowy i koniecznie zmianę warty przed Grobem Nieznanego Żołnierza na Placu Syntagma, Klasztor Kieaeriani i Dafni oraz Jezioro Vouliagmeni z ciepłymi wodami termalnymi.
Klubowicze Marzena Opublikowano 5 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2022 To teraz troszkę moich.Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka 1
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 5 Marca 2022 Administrator Opublikowano 5 Marca 2022 To ile już macie km'ów zrobione "z buta"? 🚶♂️ Xtra trip 👍 Udanej dalszej części ekipo 👋
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 5 Marca 2022 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2022 W dniu 4.03.2022 o 09:56, Ewik napisał: Życzę dobrej zabawy dla całej ekipy 👍 Nie znam Waszych planów zwiedzania, ale Ateny mimo jak to nazwałeś smrodku, mają sporo atrakcji oprócz Akropolu i Wzgórza Areopag warta zobaczyć też Muzeum Akropolu i Muzeum Archeologiczne, najładniejsze dzielnice Aten Plaka i Anafiotyka, Agorę ateńską, Stadion Panateński, ogród Narodowy i koniecznie zmianę warty przed Grobem Nieznanego Żołnierza na Placu Syntagma, Klasztor Kieaeriani i Dafni oraz Jezioro Vouliagmeni z ciepłymi wodami termalnymi. Ewcia wszystko zaliczone ale obecny smrodek, który unosi się nad tym "boskim" miastem i tak się unosi 🥴 Po za tym jest super 👍👍👍
Klubowicze grzybek Opublikowano 5 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2022 Fajna ekipo,pozdrawiam Was gorąco, życząc wspaniałych wrażeń. I do zobaczenia na Zlocie Burgmanii😉
Rekomendowane odpowiedzi