Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2021 Dokładnie to samo chciałem napisać😉
Elvis Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2021 Dokładnie to samo chciałem napisaćSię czepiacie, lepsze lepienie niż siedzenie przed kompem
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2021 Sławoy, super wspomnienia w ten zimowy cas. I ta narracja!!! Uznanie. Szacun wielki. A na przyszły rok 2022, ktoś z Waszej ekipy Zachodniopomorscy , nic nie planujecie. Bo jak byłem na Bieszczadach 2021r. to takie lekkie plany się rysowały.
romeo1971 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Sławoy, super wspomnienia w ten zimowy cas. I ta narracja!!! Uznanie. Szacun wielki. A na przyszły rok 2022, ktoś z Waszej ekipy Zachodniopomorscy , nic nie planujecie. Bo jak byłem na Bieszczadach 2021r. to takie lekkie plany się rysowały.3 osoby z Zachodniopomorskiego które były w Bieszczadach i jeden z Lublina wybiera się ponownie w Alpy w czerwcu jak co rokuWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2021 Ja z Markiem myślimy nad wypadem... Na razie mam dwa warianty, zależnie od sytuacji polityczno-Covidowej... Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to trasa z przystankami na zwiedzanie: Świnoujście -> Czechy -> Austria z przelotem przez Wiedeń (zwiedzanie) -> Słowenia (część Alpejska, może Mangard) - Wenecja (zwiedzanie) -> Rzym (dwa dni zwiedzania - odpoczynek) -> powrót zależnie od czasu i pogody, może przez Węgry - Balaton i Budapeszt). Jeśli będzie ostro na ścianie wschodniej (Ukraina - Rosja), to o ile nie będzie mobilizacji, lotka w stronę Holandii, Dani, przejazd mostem do Szwecji (możliwość prośby o azyl uchodźcy) i powrót promem do Świnoujścia...
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2021 Romek, trzymam za Wasi wasz ambitny plan kciuki. Tak jak rozmawialiśmy, to niestety w tym najbliższym czerwcu nie dam rady. Ale będę na bieżąco śledził wasze ścieżki i relacje. 🤚Pozdrawiam Was. I do najbliższego spotkania na żywo🍻
Kacperki Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Jak ja Wam wszystkim "zazdroszczę" że możecie planować letnie wyjazdy... Ja z racji wykonywanej profesji od czerwca do września na dupie siedzę uwiązany jak pies i mogę się oddalić od domu raptem na kilka godzin i to też nie zawsze... Dlatego qrde kupuję grzane manetki czy też strugam ogrzewanie kurtki bo jeżdżę wtedy gdy większości z Was jeszcze ( lub już ) to nie w głowie, a wtedy gdy Wy śmigacie to ja żewnym wzrokiem tylko patrzę i zazdroszczę. W nadchodzącym roku planuję na przełomie kwietnia i maja pojechać na tydzień lub troszkę więcej zachodnią granicą do Pragi oraz pokręcić się trochę po Dolnym Śląsku. Latem nic a dopiero w połowie września na miesiąc gdzieś na południe... to trochę dalsze... i tam dopiero pojeździć... Póki co dziś mój wałek ma opuścić oddział celny więc mam nadzieję w przyszłym tygodniu usłyszeć dźwięk mojego nowego starego burgmana 😉
Rzelu Opublikowano 17 Grudnia 2021 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udało mi się wczoraj pokręcić po mieście, ostrożnie bo na asfalcie pełno syfu pośniegowego. Odwiedziłem Krzysztofa Jarzynę. 1
Kacperki Opublikowano 18 Grudnia 2021 Opublikowano 18 Grudnia 2021 No i jakoś dotarłem do końca. Burguś poskładany. Wszystko działa. Nie kopci ale... tak naprawdę efekty będzie można ocenić dopiero przy normalnej eksploatacji. Póki co testy tylko na podwórku 😎
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kacperki Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Grudnia 2021 Nie wytrzymałem. Dziś rano postanowiłem sprawdzić jak jest po remoncie... A potem Ona nie wytrzymała i powiedziała że albo ona też jedzie albo mi wyłączy bramę i nigdzie nie wyjadę 😜. No to co było począć?... Zimno bo 6 st. Ale jaka frajda! Moja wydumka z grzaniem kurtek w połączeniu z grzanymi manetkami dziś bezcenna. Stówka pojechana. Szkoda że idzie zima... Burguś ładnie chodzi. Żadnego kopciucha nie puszcza. Wszystko wydaje się być ok. Koszt całej operacji ciut poniżej 1000 zł. Teraz czekamy na jakieś ciepłe dni, a wiosenny plan na kwietniową 10 dniową wyprawę już jest. A dla wszystkich obchodzących... WESOŁYCH ŚWIĄT i gwiazdora przynoszącego wspaniałe moto-prezenty 😎😜 3
cris76 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Good Job👍 Niezawodności🛵 Mi wczoraj też udało się nakręcić parę kilometrów. Wstyd się przyznać ale moje Asisko cały zeszły tydzień ganiało po mieście squtem. A ja -Puchą- wstyd😬. Dla wszystkich Wesołości na Święta🎅
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2021 Czas na drugą część relacji z wyprawy w Alpy... Tym razem z Markiem zdobywamy szczyt Aiguille du Midi (3842 m n.p.m.), co prawda bez motocykli, ale osobiście Moja narracja przeszła lekką metamorfozę, bo głos nagrywany jest już nie przez smartfon, a pół profesjonalny mikrofon studyjny... 1
Marek62 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Sławek głos lepszy bo przez święta płakałeś struny głosowe 🍺🍺🍺 2
czemil Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Fajnie zrobiony film Sławek. Bardzo przyjemnie się ogląda i słucha. Naprawdę chce się pojechać waszym śladem. Dobra robota 2
Marek62 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 10 godzin temu, Marek62 napisał: Sławek głos lepszy bo przez święta płukałeś struny głosowe 🍺🍺🍺
czemil Opublikowano 31 Grudnia 2021 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zdecydowanie pozytywnego i udanego Nowego 2022 Roku dla Was wszystkich. Niech się Wam spełnią najbardziej szalone i niemożliwe plany. Do zobaczenia kiedyś w trasie. LwG.
Rekomendowane odpowiedzi