Administrator Bomber Opublikowano 11 Marca 2022 Administrator Opublikowano 11 Marca 2022 Dziś „macałem” T-Maxa 2022 . Jest bardzo ok. Świetny wyświetlacz - intuicyjna obsługa , siedzenie węższe w przekroku (dla niższych wygodniejsze) . Wlew paliwa typu motocyklowego w górnej części przed siedzeniem - wygodny. To tak na szybko co mi się podobało .Cena w wersji Techmax spora 69,7kPLN. 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2022 Bomber, uważaj , bo czasami sprawdza się powiedzenie, że "towar należy do macanta"🤣. Ale chyba Ci by to nie przeszkodziło?! Pozdrawiam Cię
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2022 7 godzin temu, Bomber napisał: .Cena w wersji Techmax spora 69,7kPLN. Mam wrażenie, że trochę "popłyneli" 😱
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2022 Wolałbym dorzucić jeszcze ciut i wziąć Hondę NT1100 DCT... Ta cena, jest chora...
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2022 8 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Wolałbym dorzucić jeszcze ciut i wziąć Hondę NT1100 DCT... Ta cena, jest chora... Dokładnie jak mówisz. Chora cena😬. A NT 1100 to już porządny turystyk.
Paul Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Opublikowano 12 Marca 2022 20 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Wolałbym dorzucić jeszcze ciut i wziąć Hondę NT1100 DCT... Ta cena, jest chora... Honda NT manual 62K. DCT 68K , to trochę kasy by zostało 🙂
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Marca 2022 Administrator Opublikowano 12 Marca 2022 Z biegiem czasu, coraz bardziej podoba mi się linia MY2022. Ktoś, kto chce Tmax'a i interesują go tylko maxi skutery, raczej spojrzy na Forze 750 lub X-ADV jako alternatywę. Ewentualnie na nic nie spojrzy, tylko po prostu zamówi, bo jeździł poprzednimi generacjami i jest wierny.
Rekomendowane odpowiedzi