Sympatycy Zenek Opublikowano 29 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2021 Gdzie znajdę kod lakieru w Burgmanie 650? Potrzebuję zaprawkę zakupić. Fizycznie szukałem ale nie znalazłem albo nie wiedziałem że znalazłem :), a szukajka i wujek google nic nie podpowiedziały.
Klubowicze MarP Opublikowano 29 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2021 Wydaje mi się, że nigdzie nie znajdziesz takiego kodu. Producent nie przewiduje lakierowania elementów tylko ich wymianę na nowe, które są już fabrycznie lakierowane. Najlepiej podjechać do jakiegoś dobrego lakiernika i on dobierze/przygotuje właściwy.
stefanekmac Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Malowanie naszych plastików to wyzwanie. Np dałem kufer do lakieru i wyszło dopiero za 2 razem a gość naprawdę bystrzak.
Klubowicze kenobi Opublikowano 30 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2021 Kody lakierów znajdziesz w instrukcjach serwisowych danego rocznika. Gdzieś kiedyś znalazłem i wydruk zrobiłem.... gdzieś to mam, lecz nie wiadomo gdzie ta karta znajduje się... poszukam, znajdę, to dam znać, chyba że ktoś, coś...
Sympatycy Zenek Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2021 Będę wdzięczny jak by się udało znaleźć :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi