Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Października 2021 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2021 Fajne klimaty, piękna pogoda i nowy skuter - jak tu usiedzieć w spokoju ? tylko pozazdrościć 😀
Paul Opublikowano 9 Października 2021 Autor Opublikowano 9 Października 2021 Piootr co zrobić jak ze nim taka powsinoga co to w miejscu nie u siedzi 🙂 , aby było zdrowie to w przyszły roku Rumunię zrobimy .
Sobier Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Widzę że jeden z moich ulubionych kawałków Olsztynek Szczytno zaliczony 💪 Brakuje mi tylko drogi nr 14 Mrągowo Orzysz😜 Nic tylko pozazdrościć
marcyś Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Jak się dobrać do takich ustawień?Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 10 Października 2021 Autor Opublikowano 10 Października 2021 Musisz sciągnąć sobie. Link : Yamaha MyRide app , aplikacja jest za darmo i nie koniecznie musisz mieć Yamahę .
marcyś Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Musisz sciągnąć sobie. Link : Yamaha MyRide app , aplikacja jest za darmo i nie koniecznie musisz mieć Yamahę .Dzięki wielkie. Google mapa teoretycznie ma opcję , ale nijak nie wyświetla motocyklaWysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 10 Października 2021 Autor Opublikowano 10 Października 2021 Dzisiaj dzień drugi , zaliczony zlot 250 km nawinięte a kilka szlifierek złotowych podczas ustawki w drodze powrotnej po winklach zrobione .
Rekomendowane odpowiedzi