GadekW Opublikowano 25 Września 2021 Opublikowano 25 Września 2021 Wlasnie jestem na BMW Berlin Maraton i na EXPO BMW pokazało taki model skutera elektrycznego.
Paul Opublikowano 25 Września 2021 Opublikowano 25 Września 2021 Od miesiąca to dziwadło stoi w polskich salonach do kupienia 🙂
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 25 Września 2021 Administrator Opublikowano 25 Września 2021 Prezentowany w 2020. Realny zasięg, tej mocniejszej wersji to 100 km. Próbuje się przebić na rynku. Dajmy mu szanse 😉 @GadekW, jakieś inne skuterowe nowości?
GadekW Opublikowano 25 Września 2021 Autor Opublikowano 25 Września 2021 Nie, pare aut elektrycznych. Tylko BMW. Reszta to stoiska sportowe.
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2021 Fajne reflektory przód czaszy.
Darek400 Opublikowano 25 Września 2021 Opublikowano 25 Września 2021 No i czy To może się komuś podobać? Kwestia gustu, ale ładować pół dnia żeby się przejechać godzinę.
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2021 Jak dla mnie, to brzydal, dziwadło, nie mój gust. Nie kupił bym.
tommac Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Nie moje klimaty, ale o gustach się nie dyskutuje. Co do zasięgu, to raczej nie jest to sprzęt zlotowy.
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2021 Ciekawe jak wygodnie się siedzi na takiej ławce?
EndriuBis Opublikowano 27 Września 2021 Opublikowano 27 Września 2021 25 minut temu, DaniL napisał: Ciekawe jak wygodnie się siedzi na takiej ławce? 😃 100 km wytrzymasz nawet na drewnianej 😉 a potem kilka godzin przerwy. Generalnie sprzęt chyba nie jest do latania na długich trasach.
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2021 To nie siedzisko to deska do prasowania koszul 🙂 Szczerze powiedziawszy to wygląd tego czegoś jest całkiem "odleciany". Ale może ktoś takie lubi.
Klubowicze grzybek Opublikowano 29 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2021 A może taka propozycja elektrycznych skuterów Vectris https://pl.e-scooter.co/vectrix-vx-1/
dr.big Opublikowano 29 Września 2021 Opublikowano 29 Września 2021 4 godziny temu, grzybek napisał: A może taka propozycja elektrycznych skuterów Vectris https://pl.e-scooter.co/vectrix-vx-1/ Np. to, najlepiej wpisz w forumową wyszukiwarkę słowo Vectrix, albo zlot Burgmanii w Malborku 🙂 : PS. A co do "deski" BMW. Mi się bardzo podoba właśnie dlatego, że odbiega wyglądem od innych. Do miasta na dojazdy 10 km to ta "deska" dla mnie jest wręcz piękna😍. No ale pisalisliśmy o tym skucie wcześniej już w tym temacie 🙂 :
Rekomendowane odpowiedzi