AlbertO Opublikowano 17 Września 2021 Opublikowano 17 Września 2021 Pogoda na dzisiejszą paradę cały czas zapowiadała się paskudnie i do ostatniej chwili stałem w rozkroku jechać - nie jechać, no ale skoro nie pada, to jestem. Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2021 Brawo Albert, ja dopiero wróciłem do chaty. Padam na pysk. Bezpiecznej parady LwGWyklepane na 11 Pro Max
AlbertO Opublikowano 17 Września 2021 Autor Opublikowano 17 Września 2021 I w tych oto okolicznościach, mały spocik Burgmanii. Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS 3
Kamil Opublikowano 25 Lipca 2022 Opublikowano 25 Lipca 2022 Na FJŚ pojawiła się już informacja o tegorocznej (2022) przejażdżce: Zakładamy odblaski i świecimy nocą! Zapraszamy w piątek, 2 września na motocyklową paradę ulicami Warszawy. 🏍️🏍️🏍️ Zbiórka godzina 21.30 przy PGE Narodowym Co potem?? Świecimy po trasie! Gdzie tym razem zakończymy? Szczegóły wkrótce! Kamizelka odblaskowa to nie obciach, to Wasze bezpieczeństwo! Musicie być z nami! 👍 Zapraszamy! „Świeć przykładem nocą, czyli IX odblaskowa parada motocyklowa” to akcja, która ma na celu zachęcenie użytkowników motocykli do korzystania w trakcie jazdy z kamizelek odblaskowych, niezbędnych do lepszej widoczności. Świadomość zagrożeń wynikających ze słabej widoczności na drogach, sprawia, że po raz szósty podejmujemy działania mające na celu zwrócenie uwagi na ten problem. Głównym celem społecznej akcji „Świeć przykładem nocą” jest kształtowanie poprawnych nawyków, opartych na zdrowym rozsądku. Kluczowym elementem tej akcji społecznej jest przejazd motocyklistów ubranych w materiały odblaskowe. 1
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 25 Lipca 2022 Administrator Opublikowano 25 Lipca 2022 Konflikt terminu z JSB2022.
Kamil Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Czy ktoś z niejadących na JSB wybiera się jutro na wieczorny spacer po Warszawie?
Administrator Bomber Opublikowano 1 Września 2022 Administrator Opublikowano 1 Września 2022 Planowałem wypad na "świecenie" ale mam jutro wyjazd do Lublina.
Kamil Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Parę osób nas było 🙂 Fajnie było widzieć i razem przespacerować się ulicami Warszawy. Foto Lubomir 2
Dunaj Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 Wybiera się ktoś na dzisiejszą Odblaskową?Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 2 Września 2023 Administrator Opublikowano 2 Września 2023 Zapomniałem o tym wydarzeniu🥲
bogdi Opublikowano 3 Września 2023 Opublikowano 3 Września 2023 we Wrocławiu byłem prekursorem odblasków, nie istniało w tedy w sprzedaży coś takiego jak motocyklowa kamizelka odblaskowa, zdjęcie było publikowane w Świat Motocykli" mojego "zrób to sam"
Rekomendowane odpowiedzi