Artemis Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Cze?ć. Dzi? s? Mikołajki i tak się zastanawiam czy lubicie obdarowywać się prezentami? U mnie w rodzinie jest tak że kupujemy sobie łakocie. A ze względu na to, że jestem na nie żarty jest to dla mnie wielkie |więto! Najbardziej lubię czekoladkę z dużymi orzechami i cukierki z wódk? mniam mniam ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja na 100% dostanę dobre piwo
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Najbardziej lubię czekoladkę z dużymi orzechami Proszę się od orzeszków odczepić Ja w tym roku od żony dostanę bat za te wszystkie weekendy zlotowe.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja w tym roku od żony dostanę bat za te wszystkie weekendy zlotowe. Orzechu - proszę bez perwersji młodzież czyta
Abach Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja w tym roku od żony dostanę bat za te wszystkie weekendy zlotowe. Orzeszku z czekolady to w następnym sezonie zabieraj j? ze sob? Ja dostałem dobre piwko No to wypijmy Grzegorzu
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja dostałem dobre piwko No to wypijmy Grzegorzu Zdrówko, ,
Artemis Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja w tym roku od żony dostanę bat za te wszystkie weekendy zlotowe. Orzechu - proszę bez perwersji młodzież czyta Trochę perwersji jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodzilo, a tym bardziej młodzieży
Rekomendowane odpowiedzi