Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2021 AKTUALIZACJA sobota21.008. Gostkowo Wyjazd z m. Strzyżawa (droga nr 80 na Toruń, ''Karczek'' - jako miejsce spotkania) o godz. 10.30. To jest to samo miejsce gdzie wciągaliśmy karczek grilla. Trasa jak wyżej. Zlot w Gostkowie zaczyna się o godz. 13.00. Zapraszamy Was. przemyślcie i proszę o deklaracje chętnych do wypadu. Możemy też opóźnić godzinę wyjazdu, ale to dajcie mi znać w miarę wcześniej bym ustawił też dla Bydgoszczaków.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Trochę czasu minęło od mojej ostatniej wizyty na forum, więc temat dopiero teraz zobaczyłem. Wrzucę info dziś wieczorkiem czy się wyrobię i czy dam radę jutro przylecieć do Was ✌
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Będę 🛵
Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Super👍
Klubowicze grzybek Opublikowano 26 Września 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Września 2021 Jest już gotowy na regionalnym kuj-pom mały spocik z wypadu!
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 30 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2021 Obejrzany Wujowy filmik 😍
Rekomendowane odpowiedzi