Klubowicze Migu Opublikowano 23 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2021 Plan jest taki: Spotykamy się u mnie 8,30 (skutery zatankowane) pijemy kawę i o 9-ej ruszamy bocznymi drogami na Kraków. Zwiedzamy http://muzeumlotnictwa.pl/muzeum/pl/ czas zwiedzania 1,5 godziny cena biletu 27 zł ulgowy 16 zł. Przewodnik 90zł proszę o deklaracje kto jedzie bo przewodnika trzeba zamawiać a w niedzielę może być z tym problem. Na powrocie planujemy wjechanie do Lanckorony na lody i kawę. Całość trasy to około 250km, trasę powrotną planuje Artur więc może być 250+ 😉🙂. Jeżeli ktoś nie zna mojego adresu pisać na forum to podam na priv lub telefon. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2021 No i coś się kręci . Będziemy z Ewą. Trasa Czechowice - Kraków- Lanckorona- Bielsko-Biała 210km Wiele nie ma ale same boczne fajne i mniej uczęszczane drogi.
Chop Opublikowano 24 Lipca 2021 Opublikowano 24 Lipca 2021 O której planujecie przyjechać pod muzeum, będę czekał na parkingu.
MR.F Opublikowano 24 Lipca 2021 Opublikowano 24 Lipca 2021 Kawa w Lanckoronie mnie przekonała -prowadzę negocjacje ...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2021 Rozglądajcie się za mną jak będziecie wychodzili z muzeum
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Lipca 2021 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2021 Dzięki za spotkanie, fajnie było się z wami zobaczyć i pogadać. Mam nadzieję że deszcz bardzo wam nie dokuczył na powrocie. Migu bardzo fajne muzeum.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2021 Deszcz pokropił na rynku w Lanckoronie ale zanim zjedliśmy i wypiliśmy kawę wyszło słonko 👍 Cała trasa na sucho Było fajnie. Dzięki wszystkim za towarzystwo . Do następnego razu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2021 Migu, Artur zorganizowaliście super wycieczkę. Dzięki wszystkim uczestnikom za miły dzień. Pozdrawiam
Nazir Opublikowano 25 Lipca 2021 Opublikowano 25 Lipca 2021 Potwierdzam słowa JoaSi☝️ a od siebie dodam: tego się qrna spodziewałem🤭 Wiem że to, że Polska jest piękna nie jest zasługą tych dwóch🤭 wymienionych☝️ ale to, że tak ją widzę już tak💪🤩 Dzięki za super udany dzień😃 No i jeszcze wielki ukłon dla Chopa za towarzystwo po rozstaniu z południowcami Grupy Śląsk. Fajne miejsce, fajny klimat, pyszny podwieczorek😁👍
Chop Opublikowano 25 Lipca 2021 Opublikowano 25 Lipca 2021 Dziękuję za ciekawie spędzoną niedzielę, nie będę wychwalał więcej bo przecież byliście to wiecie. 😀
Klubowicze Migu Opublikowano 26 Lipca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2021 Dzięki wszystkim za super dzionek, (zwiedzanie było w moim klimatach ale mam nadzieję, że nie tylko mi się podobało). 18 godzin temu, PawełJW napisał: Dzięki za spotkanie, fajnie było się z wami zobaczyć i pogadać. Mam nadzieję że deszcz bardzo wam nie dokuczył na powrocie. Migu bardzo fajne muzeum. Paweł, Anetka super, że też przyjechaliście. 16 godzin temu, arturo-bb napisał: Deszcz pokropił na rynku w Lanckoronie ale zanim zjedliśmy i wypiliśmy kawę wyszło słonko 👍 Cała trasa na sucho Było fajnie. Dzięki wszystkim za towarzystwo . Do następnego razu Z tym deszczem to mam się udało, Artur duże dzięki za opracowanie trasy i nawigacje. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za uczestnictwo. Pozdrawiamy Andrzej i Halinka.
MR.F Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 Super wycieczka, dzięki wszystkim. Po interesującym wykładzie w Muzeum lotnictwa, eskadra lotem koszącym przeleciała do Lanckorony gdzie zaatakowała cele strategiczne: pierogi z borówkami, łakocie itd. Po wykonaniu zadania lotem pszczółki Maji a nawet Gucia, nawigator number one poprowadził uroczymi górkami i dolinkami eskadrę w stronę macierzystych lądowisk. Szczególne podziękowania dla : Migu –plan lotu ArturBB –nawigator i pilot w jednym Ewa –cisto jak u mamy 🙂
Klubowicze Migu Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2021 Ewa –ciasto jak u mamy, ale małe porcje 😉. Zdjęcia https://photos.app.goo.gl/PP523rYo7Kqm6Xf58
Moni82 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Szkoda że nie mogliśmy być tam z Wami, fajna wycieczka 👍😁
Rekomendowane odpowiedzi