Mario Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy kto? by sie wybrał na tydzień do Austii w czasie Euro 2008. Na bilety pewnie małe szanse ale stadiony sa tak małe ze przed nimi pewnie bedzie lepsza zabawa niz w srodku. A miedzy meczami mozna by po Alpach pojeĽdzic wybrac sie do Itali itp
Pleban Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Oj Mario! Drażnisz lwa Tak mi się marzy taki wyjazd.
Gość Dragon Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mario... jakie skutery masz na my?li...???? |nieżne???? !OKK !OKK W zimie to tylko zimowa wersja Burgmana - BurgSmartmania... !NOT
pilot Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Bardzo chętnie wybrał bym się na tak? przejażdzkę. Jak tylko sytuacja biznesowo rodzinna pozwoli to jestem gotów na wyjazd.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Pocichutku pisze się na wyjzd (wszystko zależy od eli) ps.eli sie da eli sie nie da w pracy i rodzinie pawel883
Więcek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Oj Mario! Drażnisz lwa !scooter Tak mi się marzy taki wyjazd. Plebanku, ty przestań marzyć, tylko zacznij się szykować do wyjazdu , bo jest to najlepszy pretekst EURO 2008, aby pomysł zrealizować !scooter Pozdrawiam Więcek
Vic Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 nareszcie moje tereny czekam w alpach pogoda zapewniona
Pleban Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 nareszcie moje tereny czekam w alpach pogoda zapewniona My o Alpach tu piszemy a nie o "wiecznych" miastach No ale skoro nalegasz....... to do zobaczenia w słonecznej Italii (mam nadzieję)
Gość MirekBurgman Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Super pomysł.Zastanowię się nad tym poważnie. Barier? mog? być tylko sprawy zawodowe.
Gość Black Jack Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 nareszcie moje tereny ........ A co Ty na to jak bym Ciebie w czerwcu odwiedził w Rzymie ?? Mam takie małe plany na rok 2008 ale o tym w nowy rok !piwko
Gość Gonzo2 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 nareszcie moje tereny ........ A co Ty na to jak bym Ciebie w czerwcu odwiedził w Rzymie ?? Mam takie małe plany na rok 2008 ale o tym w nowy rok !piwko To może razem Bleku? ? Z tym, że ja odpadłbym wcze?niej, w Milano Obiecałem dziecku, że j? odwiedzę Aż mnie "opony" ?wierzbi? ... Trasa fajna, od Wiednia autobahn ... Byle tylko "przeczłapać" się przez kawałek Czech. To tylko 1200 km z Wrocławia ( do Milano ).
Gość Adamsoc Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Te Jacek kto? sie chce wkręcić na impreze na valeta! !piwko
Rekomendowane odpowiedzi