Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Paul napisał:

No i stało się  po jazdach próbnych Tmax-em i Hondą ,Yamaha skradła moje serce . Czarna perełka stoi w garażu , Jeszce nie było czasu żeby ocykać T-maxa ale niebawem to zrobię i się pochwalę oficjalnie na forum .

Gratulacje. Liczba 560-ek na forum rośnie. Wrzuć zdjęcia z kufrem 50L, bo ja zamówiłem do siebie oparcie pasażera, ale cały czas brakuje jednego elementu, którego dostawa przewidziana jest dopiero na październik, więc rozważam montaż kufra, żeby żona mi nie marudziła, że spadnie w czasie jazdy :).

1 godzinę temu, Paul napisał:

Grzane manety (...) i grzany tyłek

To że da się dołożyć grzane manetki sterowane przez seryjny komputer (czyli tak jak w wersji tech max) to wiem, ale da się też dołożyć w ten sposób grzane siedzenie?

• Użytkownicy
Opublikowano

Gratulacje. Niech się kula.

Opublikowano
8 godzin temu, tmielcarz napisał:

Gratulacje. Liczba 560-ek na forum rośnie. Wrzuć zdjęcia z kufrem 50L, bo ja zamówiłem do siebie oparcie pasażera, ale cały czas brakuje jednego elementu, którego dostawa przewidziana jest dopiero na październik, więc rozważam montaż kufra, żeby żona mi nie marudziła, że spadnie w czasie jazdy :).

To że da się dołożyć grzane manetki sterowane przez seryjny komputer (czyli tak jak w wersji tech max) to wiem, ale da się też dołożyć w ten sposób grzane siedzenie?

Jest cała wiązka tak jak przy manetkach  wpięli wtyczkę  i komp widzi kanapę .

https://www.yamaha-motor.eu/pl/pl/products/accessories/accessories-overview/heated-design-comfort-seat/bc3-247c0-a0-00/?path=/?page=2&categories.id=dd8a35df-f5ce-4350-a898-7c1209c10976#/ 

• Klubowicze
Opublikowano

No to full opcja. Już się nie mogę doczekać dorwania twej maszyny na żywo- ale nie długo będzie okazja. Pamiętaj o pokrowcu na wyjazd!

Wiem, że zaraz ktoś dopisze , że do full to jeszcze tempomat, le. szyba etc. Ale dla mnie to masz już wypasiony sprzęcik.👍

• Użytkownicy
Opublikowano

Paweł, gratki, ciesz się sprzętem i nawijaj kilometry.

• Administrator
Opublikowano

Gratulacje na forum tym razem oficjalnie Paweł

Opublikowano

Gratuluję  i ja oficjalnie zakupu 👍.Piękny i wyjątkowy sprzęt, piszę bo miałem okazję go dosiąść. A tak naprawdę to z Pawłem nie ma co chodzić do salonu. Ja wziąłem sobie prospekt  yamahy T-max , a Paweł wziął sobie  czarny piękny sprzęt. To teraz T-max banda będzie miała w swojej grupie "czarną owcę"🤣🤣🤣. Jeszcze raz gratki i żeby opony nie sparciały to trzeba będzie je naoliwić:wine:

Kopia.jpg

Opublikowano

Witaj Paulo,
ze smutkiem informuję, że niedawno ubył kolejny trójkołowy wózek inwalidzki.
Powodzenia i gratuluję zakupu nowego jednośladu.

Opublikowano

Jeszcze  mam oba ,  jak nie wyrobię się z dotarciem czarnej perły to zielonym w Bieszczady polecę  🙂 .

Opublikowano

witam Paweł, gratuluję zakupu. Mam nadzieję, że że pojawisz się kiedyś u nas w kuj-pom. i pochwalisz się nowym sprzętem. Jak znam życie to full wypas skuter. Oj, będzie co oglądać. Ciekawy jestem Twoich odczuć i różnic w porównaniu do MP3. Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano
W dniu 21.08.2021 o 22:06, Paul napisał:

No i stało się  po jazdach próbnych Tmax-em i Hondą ,Yamaha skradła moje serce . Czarna perełka stoi w garażu..

Gratulacje Paweł 👏👍

ps. z tym wyborem jest tak jak z "testem" pprzyszłej żony przed małżeństwem..w ciemno na wygląd lepiej nie brać 🤣

Opublikowano
W dniu 21.08.2021 o 23:48, tmielcarz napisał:

Wrzuć zdjęcia z kufrem 50L, bo ja zamówiłem do siebie oparcie pasażera, ale cały czas brakuje jednego elementu, którego dostawa przewidziana jest dopiero na październik, więc rozważam montaż kufra, żeby żona mi nie marudziła, że spadnie w czasie jazdy :).

Proszę bardzo foty z kufrem   , nie dokupowałem oparcia bo latam solo więc nie jest potrzebne.20210823_140114.thumb.jpg.8793e62cd8602d5e843ca27a6266f8e1.jpg 

20210823_135958.jpg

Zrzut ekranu 2021-08-23 o 16.49.16.jpg

20210823_135657.jpg

Opublikowano

No Paweł, powiem tak "cacunio", a i naklejeczkę burgmanijną już widzę👍

Opublikowano
2 godziny temu, Paul napisał:

Proszę bardzo foty z kufrem   , nie dokupowałem oparcia bo latam solo więc nie jest potrzebne.

Dzięki. Wygląda bardzo dobrze. Już zamówiłem kufer i czekam na dostawę. Ja wezmę z oparciem, bo czasami zdarza się żonę gdzieś zabrać.

• Klubowicze
Opublikowano

T Maksik  w czerni śliczny. Ja też w moim poprzednim T Maxie miałem zamocowane do kufra oryginalnego Yamahy oparcie dla plecaczka i on nie narzekał.

Paul , nie myślisz o deflektorze. Bo mi pomimo 172cm wzrostu był potrzebny.

Opublikowano

Gratuluję Paul. Pięknie się prezentuje. Szerokich dróg pełnych zakrętów, gumowych drzew i szczęśliwych powrotów.

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

• Administrator
Opublikowano
T Maksik  w czerni śliczny. Ja też w moim poprzednim T Maxie miałem zamocowane do kufra oryginalnego Yamahy oparcie dla plecaczka i on nie narzekał.
Paul , nie myślisz o deflektorze. Bo mi pomimo 172cm wzrostu był potrzebny.

Jak znam Pawła to wjedzie szyba elektryczna

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Administrator
Opublikowano

Pomimo, że nie Honda 😉, to uważam, że to był świetny wybór 👌 Gratuluję!  Oponkę skopię na zlocie w CZ... a i pewnie przechylimy coś za zdrowie nowej maszyny 😜

Opublikowano

Gratulacje, szerokości i bezawaryjności życzę. 

Opublikowano
W dniu 23.08.2021 o 16:58, Paul napisał:

Proszę bardzo foty z kufrem   , nie dokupowałem oparcia bo latam solo więc nie jest potrzebne.

Zainspirowałeś mnie i kufer już zamontowany, a grzane manetki i kanapa czekają na mnie w ASO. Montaż za tydzień 🙂.

spacer.png

Opublikowano

No i fajnie , siła w nas 3 nowe  Tmaxy w ostatnim czasie 

Opublikowano

To był pracowity cza    🛵  dotarty , w poniedziałek jedzie na pierwszy przegląd 🙂

20210828_185051.jpg

• Administrator
Opublikowano

Ja już po przeglądzie . Szybko i sprawnie

Opublikowano

Mamy niezłą synchronizację. Ja byłem wczoraj na przeglądzie po 1000km :). 

• Klubowicze
Opublikowano

No to Paul już T  Maksem możesz śmigać w Bieszczady!