tmielcarz Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Paul napisał: No i stało się po jazdach próbnych Tmax-em i Hondą ,Yamaha skradła moje serce . Czarna perełka stoi w garażu , Jeszce nie było czasu żeby ocykać T-maxa ale niebawem to zrobię i się pochwalę oficjalnie na forum . Gratulacje. Liczba 560-ek na forum rośnie. Wrzuć zdjęcia z kufrem 50L, bo ja zamówiłem do siebie oparcie pasażera, ale cały czas brakuje jednego elementu, którego dostawa przewidziana jest dopiero na październik, więc rozważam montaż kufra, żeby żona mi nie marudziła, że spadnie w czasie jazdy :). 1 godzinę temu, Paul napisał: Grzane manety (...) i grzany tyłek To że da się dołożyć grzane manetki sterowane przez seryjny komputer (czyli tak jak w wersji tech max) to wiem, ale da się też dołożyć w ten sposób grzane siedzenie?
Użytkownicy tommac Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gratulacje. Niech się kula.
Paul Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2021 8 godzin temu, tmielcarz napisał: Gratulacje. Liczba 560-ek na forum rośnie. Wrzuć zdjęcia z kufrem 50L, bo ja zamówiłem do siebie oparcie pasażera, ale cały czas brakuje jednego elementu, którego dostawa przewidziana jest dopiero na październik, więc rozważam montaż kufra, żeby żona mi nie marudziła, że spadnie w czasie jazdy :). To że da się dołożyć grzane manetki sterowane przez seryjny komputer (czyli tak jak w wersji tech max) to wiem, ale da się też dołożyć w ten sposób grzane siedzenie? Jest cała wiązka tak jak przy manetkach wpięli wtyczkę i komp widzi kanapę . https://www.yamaha-motor.eu/pl/pl/products/accessories/accessories-overview/heated-design-comfort-seat/bc3-247c0-a0-00/?path=/?page=2&categories.id=dd8a35df-f5ce-4350-a898-7c1209c10976#/
Klubowicze grzybek Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2021 No to full opcja. Już się nie mogę doczekać dorwania twej maszyny na żywo- ale nie długo będzie okazja. Pamiętaj o pokrowcu na wyjazd! Wiem, że zaraz ktoś dopisze , że do full to jeszcze tempomat, le. szyba etc. Ale dla mnie to masz już wypasiony sprzęcik.👍
Użytkownicy Vince Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Paweł, gratki, ciesz się sprzętem i nawijaj kilometry.
Administrator Bomber Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gratulacje na forum tym razem oficjalnie Paweł
krzysztof8800 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gratuluję i ja oficjalnie zakupu 👍.Piękny i wyjątkowy sprzęt, piszę bo miałem okazję go dosiąść. A tak naprawdę to z Pawłem nie ma co chodzić do salonu. Ja wziąłem sobie prospekt yamahy T-max , a Paweł wziął sobie czarny piękny sprzęt. To teraz T-max banda będzie miała w swojej grupie "czarną owcę"🤣🤣🤣. Jeszcze raz gratki i żeby opony nie sparciały to trzeba będzie je naoliwić
RysioK1 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Witaj Paulo, ze smutkiem informuję, że niedawno ubył kolejny trójkołowy wózek inwalidzki. Powodzenia i gratuluję zakupu nowego jednośladu.
Paul Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jeszcze mam oba , jak nie wyrobię się z dotarciem czarnej perły to zielonym w Bieszczady polecę 🙂 .
skala Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 witam Paweł, gratuluję zakupu. Mam nadzieję, że że pojawisz się kiedyś u nas w kuj-pom. i pochwalisz się nowym sprzętem. Jak znam życie to full wypas skuter. Oj, będzie co oglądać. Ciekawy jestem Twoich odczuć i różnic w porównaniu do MP3. Pozdrawiam
Klubowicze BUGI Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2021 W dniu 21.08.2021 o 22:06, Paul napisał: No i stało się po jazdach próbnych Tmax-em i Hondą ,Yamaha skradła moje serce . Czarna perełka stoi w garażu.. Gratulacje Paweł 👏👍 ps. z tym wyborem jest tak jak z "testem" pprzyszłej żony przed małżeństwem..w ciemno na wygląd lepiej nie brać 🤣
Paul Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2021 W dniu 21.08.2021 o 23:48, tmielcarz napisał: Wrzuć zdjęcia z kufrem 50L, bo ja zamówiłem do siebie oparcie pasażera, ale cały czas brakuje jednego elementu, którego dostawa przewidziana jest dopiero na październik, więc rozważam montaż kufra, żeby żona mi nie marudziła, że spadnie w czasie jazdy :). Proszę bardzo foty z kufrem , nie dokupowałem oparcia bo latam solo więc nie jest potrzebne.
krzysztof8800 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 No Paweł, powiem tak "cacunio", a i naklejeczkę burgmanijną już widzę👍
tmielcarz Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Paul napisał: Proszę bardzo foty z kufrem , nie dokupowałem oparcia bo latam solo więc nie jest potrzebne. Dzięki. Wygląda bardzo dobrze. Już zamówiłem kufer i czekam na dostawę. Ja wezmę z oparciem, bo czasami zdarza się żonę gdzieś zabrać.
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2021 T Maksik w czerni śliczny. Ja też w moim poprzednim T Maxie miałem zamocowane do kufra oryginalnego Yamahy oparcie dla plecaczka i on nie narzekał. Paul , nie myślisz o deflektorze. Bo mi pomimo 172cm wzrostu był potrzebny.
czemil Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Gratuluję Paul. Pięknie się prezentuje. Szerokich dróg pełnych zakrętów, gumowych drzew i szczęśliwych powrotów. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 25 Sierpnia 2021 T Maksik w czerni śliczny. Ja też w moim poprzednim T Maxie miałem zamocowane do kufra oryginalnego Yamahy oparcie dla plecaczka i on nie narzekał. Paul , nie myślisz o deflektorze. Bo mi pomimo 172cm wzrostu był potrzebny. Jak znam Pawła to wjedzie szyba elektryczna Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Pomimo, że nie Honda 😉, to uważam, że to był świetny wybór 👌 Gratuluję! Oponkę skopię na zlocie w CZ... a i pewnie przechylimy coś za zdrowie nowej maszyny 😜
wuja69 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Gratulacje, szerokości i bezawaryjności życzę.
tmielcarz Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 W dniu 23.08.2021 o 16:58, Paul napisał: Proszę bardzo foty z kufrem , nie dokupowałem oparcia bo latam solo więc nie jest potrzebne. Zainspirowałeś mnie i kufer już zamontowany, a grzane manetki i kanapa czekają na mnie w ASO. Montaż za tydzień 🙂.
Paul Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2021 No i fajnie , siła w nas 3 nowe Tmaxy w ostatnim czasie
Paul Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2021 To był pracowity cza 🛵 dotarty , w poniedziałek jedzie na pierwszy przegląd 🙂 2
Administrator Bomber Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ja już po przeglądzie . Szybko i sprawnie 2
tmielcarz Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Mamy niezłą synchronizację. Ja byłem wczoraj na przeglądzie po 1000km :). 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2021 No to Paul już T Maksem możesz śmigać w Bieszczady!
Rekomendowane odpowiedzi