Elvis Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 Lipiec ... i choć w tym momencie leje jak z cebra 🌧️to w przewadze grzeje☀️, chwilami jest duszno a czasem parno … no i oczywiście pogodowe anomalie z aurą robią co im się podoba … a do tego wszystkiego magicy🧙♂️ od pogody podają że wciąż będzie gorąco i duszno, czyli sucho a czasami też burzowo i z możliwymi podtopieniami, czyli pogoda nieprzewidywalna … wniosek z tego że trudno im wierzyć … ale spoko, jak kto powiedział ruski filozof: „Taki mamy klimat” … No dobra, koniec tego i tak krótkiego wstępu … jako że lato pełną gębą, życzę wszystkim udanych polatanek na 2oo, jak najmniej ekstremalnych temperatur, twardych i przyczepnych nawierzchni pod kołami oraz dobrego samopoczucia i humoru każdego dnia ... 👍 I tym oto sposobem płynnie zmierzam ku końcowi … i kończę … i jednocześnie wszystkich pozdrawiam … miesiąc Lipiec uważam za otwarty … do zobaczenia w trasie ... pozdrawiam ... LwG ... ✋ 2
romeo1971 Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 Dla Ciebie Mirek też pozdrowienia.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
cris76 Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 No ciekawie zaczął się lipiec. Szczecin wygląda miejscami jak Wenecja- współczuję. Koszałkowo - lekki deszczyk, dzisiaj standardowo T-max'em do pracy suchą oponą. Mam nadzieję że Wasze skuty nie ucierpiały. W Kolasinie jest nas już dwóch na T-maxach - no chyba aktywujemy TST-max'a. Za dwa tygodnie z kontraktu wraca mój syn więc trzeci Maxio będzie ganiał. Szczecin i zalana część Zach-pom 3-majcie się.
burgifan Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 Może warto pomyśleć o sqterze wodnym... 🙂
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2021 Powoli koledzy wracają do domów, więc trzeba zrobić skuterowego spota w czwartek, może nie będzie znów ulewy jak ostatnio. Czyli czwartek Pleciuga 18-ta, ktoś chętny?
romeo1971 Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 Ja w pracy niestetyWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2021 7 godzin temu, hrabia napisał: Obserwuję temat 🙂 Czyli Pleciuga czwartek 18-ta
cris76 Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 Wczoraj w Koszalinie mieliśmy małą Wenecję. Tak zalanego i sparaliżowanego miasta jeszcze nie widziałem. Koledzy w puszkach, mieszkajacy w K-linie wracali do domu ponad godzinę. Ja Maxem ogarnąłem zwyczajowo w 7 min ok. 5km. Deszczówka na stałe zagosciła pod siedzenie Maxa. No cóż zaczął się Lipcopad.
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2021 Dziękuje wszystkim obecnym, 👍
kunisz Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 W dniu 1.07.2021 o 04:46, Elvis napisał: Lipiec ... i choć w tym momencie leje jak z cebra 🌧️to w przewadze grzeje☀️, chwilami jest duszno a czasem parno … no i oczywiście pogodowe anomalie z aurą robią co im się podoba … a do tego wszystkiego magicy🧙♂️ od pogody podają że wciąż będzie gorąco i duszno, czyli sucho a czasami też burzowo i z możliwymi podtopieniami, czyli pogoda nieprzewidywalna … wniosek z tego że trudno im wierzyć … ale spoko, jak kto powiedział ruski filozof: „Taki mamy klimat” … No dobra, koniec tego i tak krótkiego wstępu … jako że lato pełną gębą, życzę wszystkim udanych polatanek na 2oo, jak najmniej ekstremalnych temperatur, twardych i przyczepnych nawierzchni pod kołami oraz dobrego samopoczucia i humoru każdego dnia ... 👍 I tym oto sposobem płynnie zmierzam ku końcowi … i kończę … i jednocześnie wszystkich pozdrawiam … miesiąc Lipiec uważam za otwarty … do zobaczenia w trasie ... pozdrawiam ... LwG ... ✋ Nie zwróciłem uwagi na rok lipca aż do dzisiaj patrząc i ku mojemu zdziwieniu rok 2020, dlaczego ???
krzysztof8800 Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 54 minuty temu, kunisz napisał: ku mojemu zdziwieniu rok 2020, dlaczego ?? Przez pandemię jesteśmy rok młodsi🤣🤣🤣 Euro tez w tym roku było 2020😄
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2021 Lucek, dzięki za poprawienie i teraz ok wygląda.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 14 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2021 U mnie grafik napięty i mało czasu na jazdę wokół komina w tygodniu... Pomału żyję nadzieją na sierpniowy wypad w Alpy (Austriackie, Szwajcarskie, Włoskie i Francuskie), ale znów covidami straszą i do końca nie wiadomo co będzie z zaplanowaną już trasą... Na razie miło wspominamy z Markiem poBurgmaniowy wypad w okolice Jeleniej Góry, Świeradowa, Karpacza i Czech... Jak ktoś ma pomysł na jakąś lotkę w najbliższym czasie, niech daje znać... 1
Elvis Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Opublikowano 15 Lipca 2021 Nie zwróciłem uwagi na rok lipca aż do dzisiaj patrząc i ku mojemu zdziwieniu rok 2020, dlaczego ???Się pomyliłem karwasz kawka ale perspektywa odmłodnienia o rok bardzo mi się podoba
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2021 My dzisiaj Nowe WarpnoWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 18 Lipca 2021 Opublikowano 18 Lipca 2021 My dzisiaj Nowe WarpnoWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu TapatalkaMy? Ty !Melmscie i kto? Nie rozpoznaję Pana w białym obowiuWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2021 9 godzin temu, romeo1971 napisał: My? Ty !Melmscie i kto? Nie rozpoznaję Pana w białym obowiu Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Piotr nasz nowy kolega na BMW.
Rzelu Opublikowano 20 Lipca 2021 Opublikowano 20 Lipca 2021 To nie może być Melmacie. Melmacie jest przecież w Brazylii.
romeo1971 Opublikowano 20 Lipca 2021 Opublikowano 20 Lipca 2021 Na grzybki IntegrąWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2021 Jutro czwartek spot mnie nie ma ja na krótkim urlopie do poniedziałku na Ukrainie.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 21 Lipca 2021 Opublikowano 21 Lipca 2021 Ja na Dominikanie Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2021 Wracam w poniedziałek. Trzeba zrobić spota w czwartek.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi