Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2021 Mam Wam do zakomunikowania niestety smutną wiadomość. W dość niespodziewany sposób odszedł nasz kolega @Wojtecki. Pogrzeb odbył się pod koniec kwietnia ale dopiero teraz dotarła do nas informacja od rodziny Wojtka. W ostatnim czasie mniej aktywny ale starsi stażem Klubu Burgmania z pewnością go dobrze pamiętają. Obecny na wielu zlotach, wyjazdach oraz spotkaniach mazowieckich. Skromny, zawsze uśmiechnięty i towarzyski. Ostatni raz widziany w grupie na spotkaniu Wigilijnym 2019. Wojciech Furmański został pochowany w Warszawie na cmentarzu Czerniakowskim, sektor 5, rząd 20, grób 22. Spoczywaj w spokoju [']
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2021 Bardzo mile wspominam pogawędki z Wojtkiem. Pozytywny gość. Niech go cieszą niebieskie trasy tam na górze. Przykra wiadomość... 😥
Klubowicze DaniL Opublikowano 16 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2021 Spoczywaj w spokoju [*]
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Czerwca 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2021 Rano dostałem wiadomość, że Wojtek odszedł ... Nie mogłem uwierzyć, jeszcze tak niedawno gadaliśmy ze sobą ☹️ Pozytywny, koleżeński, przyjacielski gość. Czekał na osiągnięcie wieku emerytalnego i nie doczekał. Zabrakło kilka miesięcy ☹️. Strasznie mi smutno. Spoczywaj w spokoju przyjacielu.
Administrator xmarcinx Opublikowano 16 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jestem wstrząśnięty tą smutną wiadomością.
Klubowicze Ewik Opublikowano 16 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2021 Bardzo przykra wiadomość, jeszcze do mnie nie dociera. Wojtek zawsze uśmiechnięty, chętny do pomocy, takiego serdecznego człowieka rzadko się spotyka. Żegnaj przyjacielu i do zobaczenia gdzieś tam na błękitnych autostradach.
Saper Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Poznałem, bardzo sympatyczny Kolega. Niech spoczywa w spokoju. (*)
Tatko Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze krzytro Opublikowano 16 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2021 Brak słów (i)
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jak sięgnę pamięcią to przypominam sobie spot Mazowiecki na którym uciąłem sobie pogawędkę z Wojtkiem. Przed pierwszym wyjazdem przeze mnie organizowanym w Alpy i Dolomity. Wojtek udzielił mi kilku dobrych rad i deklarował pomoc w razie „Niemca”. Miły, uczynny, swój chłop. Odpoczywaj w pokoju i do zobaczenia [*]
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2021 Ale smutna wiadomość 😞 Wojtek, taki spokojny, życzliwy człowiek. Bardzo miło wspominam chwile z Nim spędzone gdy wracałam z jednej z wypraw w Alpy. Oprowadził mnie po "swoich" terenach w okolicy Neusiedler See Albo gdy oprowadzał nas po okolicy Wiednia gdy całą grupą wracaliśmy z wyprawy po Alpejskich przełęczach. Spoczywaj w spokoju kolego . [i]
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2021 Nie mogę się jeszcze otrząsnąć po tej jakże smutnej wiadomości. Rzadko spotyka się tak ciepłych, bezinteresownych i fajnych ludzi. Żegnaj przyjacielu.
tommac Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Wyrazy współczucia dla blifkbliskich ich
Klubowicze valdi Opublikowano 17 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2021 (*)Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Roni Opublikowano 18 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2021 Porządny gość z niego był [i]
Rekomendowane odpowiedzi