Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ranking 250-tek popularnych w polsce

Który z maxiskuterów uważasz za przebój 2007 roku ???  

83 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sondzie zamie?ciłem kilka popularnych na Naszym rynku skuterów.

Celem zabawy jest wyłonienie "maxiskuter of the year from poland"

Przy wyborze proszę się kierować kilkoma czynnikami:

- wygl?d

- osi?gi

- jako?ć

- ilo?ć spotykanych na Naszych ulicach przedstawicieli danego modelu (Popularno?ć)

- stosunek cena/jako?ć

- awaryjno?ć

- dostępno?ć na Naszym rynku (np. ilo?ć ofert sprzedaży, dostępno?ć od ręki w salonie itp.)

itp.

Zapraszam serdecznie do zabawy i umotywowania własnego wyboru.

Z pewno?ci? taki ranking modeli pomoże innym w wyborze tego jedynego - wła?ciwego modelu.

PS. Mam nadzieję że nie pomin?łem żadnego z ważniejszych modeli skuterów.

Skutery zamieszczone to pojazdy które można nabyć jeszcze w salonach jak i te b.popularne na allegro o pojemno?ciach od 200 cm.

TO TYLKO ZABAWA !!!

Jako że można zamie?cić tylko 10 typów ograniczyłem się do stworzenia sondy w dwóch podziałach Maxi 400-650 i 250 cm druga sonda w innym w?tku /sondzie

Opublikowano

Zdecydowanie Satelis - odkrycie roku ... tylko cena nieco za wysoka bije wszystkie inne 250-tki o głowę.

Opublikowano

Jesli chodzi o "spotykalnosc" na ulicach , to wydaje mi sie ze wysoko powinny stac Helix i Majesty 250. Takie rodzynki jak MP3 beda zawsze produktem niszowym !happybth .

Pablos, "przeboj roku 2007" kojarzy mi sie z nowoscia i zaciekawieniem przynajmniej czesci rynku swoim produktem -> dlatego zaglosowalem na MP3.

• Sympatycy
Opublikowano

Tak samo jak Bigu MP3.

Opublikowano

Biorac pod uwage wszystkie wymienione czynniki - oddalem swoj glos na

HONDA CN 250 HELIX ( bo niby jak mogloby byc inaczej!!! )

Opublikowano

Ja nie mam problemu z wyborem !happybth . Niezawodny, wygodny, oryginalny itp......

Helix !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

MP3

Pozdrówko!

• Sympatycy
Opublikowano

MP3,

zdecydowanie.

Opublikowano

MP3 - tak też zagłosowałem w sondażu MOTOCYKLA.

Tak na marginesie można przecież napisać po polsku Maksiskuter roku 2007 w Polsce, zamiast we "współczesnej łacinie" czy po angielsku;)

• Sympatycy
Opublikowano

Jeżeli chodzi o wybór skurter roku to klasyfikacja powinna chyba raczej obejmować same nowo?ci z tego roku i w tym sensie głosuję na MP3 za innowacyjne podej?cie do Maxi i odwagę !happybth .

Jeżeli chodzi o skuter roku z uwzględnieniem wszystkich propozycji to zdecydowanie Majesty bo nim jeżdżę i u mnie ma najwyższe noty we wszystkich kategoriach !happybth !tut .

• Administrator
Opublikowano

Tu mialem zgryza, pomiedzy MP3 a Satelisem, jednak innowacyjnosc przesadzila MP3 !happybth

Opublikowano

Ja również na MP3- co? zupełnie nowego, ten skuter wniósł ?wieżo?ć na rynek. Poza tym nie oszukujmy się dla zwykłego człowieka mijaj?ce maxi nie robi ogromnego wrażenia. A taki wehikuł na 3 kołach to co? "kosmicznego" !happybth a tu ja i MP3 po szlifie !happybth a jednak "się da" -> MP3

Opublikowano

Haha ciekawe kto zaglosowal na daelima ( to nie ja )

Ja oddaje glos na mp3

• Klubowicze
Opublikowano

Jest New Dink 200, a nie ma UH 200? !OKK Jestem zawiedziona !OKK - nie będę głosować! ;) <foch>

Opublikowano

Tu nie miałem w?tpliwo?ci... MP3... STRASZNIE mi się to podoba... ale to s? odczucie tylko i wył?cznie estetyczne... No i to takie siakie? inne...

Opublikowano

MP3 - zdecydowanie!

Opublikowano

jak na miasto to tylko KLASYK czyli Vespa, wreszcie z 250 tk? pod bud? !happybth

to jest to linia piękna i klasyczna, metalowa karoseria, piękny desing !happybth

tylko jechać na miastu !happybth

Opublikowano

a ja zagłosowałem na dinka... chodĽ nie jest nawet 200 !happybth jednak dynamika silnika jest prownywalna do niejednej 250-tki

Mało kto go docenia, lecz jest naprawdę ?wietnym pojazdem !!

może nie jest piękny i nie ma wiele innowacji, ani ciekawostek to jednak w ruchu miejskim jest doskonały i pali tylko 3l.

Opublikowano

Według mnie piaggio Vespa

Bardzo ładny skuterek.

Ale jak czy dobry nie mam pojecia !happybth

Opublikowano

Dziwadla typu MP3 to nie moj gust .. wybralem ponadczasowa YP'ke !happybth

Opublikowano

MP3 Bardzo mi się podoba i wyróżnia się na ulicach :)

Opublikowano

Nic dodać :) , nic uj?ć :) MP3

Więcek