Gość rybka Opublikowano 4 Maja 2005 Opublikowano 4 Maja 2005 Dyskutowalismy o tym na ostatnikm spotkaniu, wiec tym co nie byli napisze. W czwartek spotykamy sie normalnie na prymasa o 19 i mysle ze tak kolo 19:30 ruszamy do Wola Parku tam gdzie jest rampa na parkingu. Kazdy kto ma rolki czy wrotki musi je w ten czwartek zabrac . Nio i bierzcie aparaty bo beda jaja Do zobaczyska jutro
Rudzia Opublikowano 4 Maja 2005 Opublikowano 4 Maja 2005 nie mam skuterka ale mam rolki i bede wam fotki pstrykać
Administrator Artix Opublikowano 4 Maja 2005 Administrator Opublikowano 4 Maja 2005 Proponowal bym wyjazd o 20 a nie o 19:30 z pod CP. Na rolkowisko jest raptem jedno odkrecenie manetki Oj czuje ze bedzie zabawa. Pozdrawiam
Gość rybka Opublikowano 4 Maja 2005 Opublikowano 4 Maja 2005 Oby tylko latarnie wlaczyli . A czemu o 20?? Co to za roznica??
Administrator Artix Opublikowano 4 Maja 2005 Administrator Opublikowano 4 Maja 2005 Mniej wiecej tyle z reguly zajmuje zebranie sie wszystkich w czwartek, ale nie upieram sie oczywiscie jak dla mnie moze byc 19:30. Pozdrawiam
dacja Opublikowano 4 Maja 2005 Opublikowano 4 Maja 2005 Witam Tak jak już wstępnie deklarowałam w zeszły czwartek, rolki zostan? zapakowane do skuterka. Całe szczę?cie, że mam dobre ubranie z porz?dnymi ochraniaczami to może choć trochę pomog? zniwelować obrażenia przy niekontrolowanych upadkach Do zobaczenia w czwartek
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 4 Maja 2005 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2005 Uwaga w czwartek mam zamiar zameldować sie na spotkaniu ale niestety nie mam platformy do jeżdżenia na kółkach a niestety na dwóch nogach jeszcze nie dam rady. Więc jakie? taczki były by mile widziane
Gość rybka Opublikowano 4 Maja 2005 Opublikowano 4 Maja 2005 Mam nadzieje ze Nam pogoda dopisze bo patrz?c na prognozę, ma padać Pozdr
dr.big Opublikowano 4 Maja 2005 Opublikowano 4 Maja 2005 Idzie do Was deszczowa pogoda. Wczoraj jechalem(samochodem) przez 70km w takiej ulewie, ze musialem sie poruszac z predkoscia 60km/h po autostradzie, bo szybciej sie nie dalo. Wszystko przesuwalo sie w kierunku wschodnim, a z mapek radarowych wnioskuje, ze na czwartek moze sie toto zameldowac w Wawie.
Administrator Artix Opublikowano 4 Maja 2005 Administrator Opublikowano 4 Maja 2005 No to kicha, bo mam juz po dzisiejszym dniu dosysc deszczu a jakos trzeba jezdzic do roboty Mozliwe ze sie nie wyrobie na 19 na spota wiec nie czekajcie na mnie dojade na rolkowisko no chyba zeby faktycznie lalo to jade do R66 bez wzgledu na godzine. Pozdrawiam
Gość rybka Opublikowano 4 Maja 2005 Opublikowano 4 Maja 2005 Bigu nie zapeszaj będzie git. Jak nie na rampę to zostaje jazda po wola parku z torem przeszkód
Rudzia Opublikowano 5 Maja 2005 Opublikowano 5 Maja 2005 buuu! ci?gle pada najwyżej pelerynki załozycie hihhi
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 5 Maja 2005 Administrator Opublikowano 5 Maja 2005 Ja będę katamaranem na bank. Wrzucam rolkersy do kufra. Nie wiem czy miejsce gdzie chcecie jechać jest zadaszone ale je?li nie to co? wymy?limy... Zawsze możemy pojechać na dw. Centralny ... co? wymy?limy. Dobra... do 19 stej.
ERMI Opublikowano 5 Maja 2005 Opublikowano 5 Maja 2005 no jak mielbyscie jezdzic po centralnym to nie zostaje mi nic innego jak tylko wziac rolki i przyjechać poci?giem ERMI
Gość rybka Opublikowano 5 Maja 2005 Opublikowano 5 Maja 2005 narazie nie pada wiec jest szansa ze bedzie mozna na parkingu posmigac:P tylko zimno wiec my we trojke( Przemo, Rudzia i ja) jedziemy carem
Administrator Artix Opublikowano 5 Maja 2005 Administrator Opublikowano 5 Maja 2005 No to teraz czekam juz na filmik i foty z rolkowych szlifow. Dzieki temu ze dzis zaliczylem szlifa na rolkach dowiedzialem sie jak marne mam rekawice motocylowe, zreszta jedne z moich pierwszych rekawic. Troche sie poobdzieraly razem z moja reka, ale bylo fajnie. Pozdrawiam
Gość Cie?lik Opublikowano 6 Maja 2005 Opublikowano 6 Maja 2005 nie ma co fajnie było mimo iż rolek (poza tymi do skutera) nie miałem nie marudze następnym razem co? się weĽmnie ja też czekam na filmiki
Gość rybka Opublikowano 6 Maja 2005 Opublikowano 6 Maja 2005 A jakie proponujecie miejsce za tydzien? Chyba ze wymiekacie
Administrator Artix Opublikowano 6 Maja 2005 Administrator Opublikowano 6 Maja 2005 Za tydzien mnie niestety nie bedzie na spotakaniu, szkoda, ale bede wam kibicowal Pozdrawiam
dacja Opublikowano 6 Maja 2005 Opublikowano 6 Maja 2005 Było fajnie , miło i ... czasami szybko Ci co byli wiedz? ... za tydzień cóż - jak ręka mi się wyleczy i załatam spodnie to pewnie wezme rolki
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Maja 2005 Administrator Opublikowano 6 Maja 2005 Było bardzo sympatycznie... Dacja trochę za bardzo spięła się z Artixem, Kris za szybko nas ci?gał a muzyka grała za cicho Musimy to powtórzyć
Gość Cie?lik Opublikowano 7 Maja 2005 Opublikowano 7 Maja 2005 może i aj się dołaczę jak zkombinuję sobie rolki i mże wezmękoleżankę co uwielbia rolki i skutery jesli nie macie nic przeciwko
Gość rybka Opublikowano 10 Maja 2005 Opublikowano 10 Maja 2005 Pogoda znow chyba nie dopisze na czwartek co sie dzieje z ta pogada . Srodek maja a tu taka zimnica . Mam nadzieje ze moze za tydzien sie polepszy i bedzie mozna bez problemu posmiagac na rolkach
Rekomendowane odpowiedzi