Patryk1974 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 witam wszystkich, Planuje zakup duzego maxi skutera. Czytalem o roznych wadach fabrycznych m.in. : awarie sprzegla/ T max 2017-2017, Kymco 2017/ , urwany pasek /T Max 2017-2018,/, problem z rozruchem AK 2017-2018-2018... Bylbym wdzieczny za wszystkie informacje dot. tych 3 skuterow. szerokiej drogi, pozdrawiam, Patryk
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2021 Miałem T Maksa 530 rocznik 2015 kupiony w salonie od nowości w 2016. Przejechałem 15tyś.zero kłopotów. Ja już nic więcej nie dodaję, znajdzie się przeciwnik procesowy który powie że ten mój był do dup... Powód zmian na BMW. Zabrzmi brzydko. Mam kasę. Mieszkam w bloku. Motoryzacja to moja pasja. Zmieniam auta co 5 lat. A BM!W to komfort, wygoda, chroni super przed deszczem wiatrem. Pakowny bardzo pod siedzeniem, osiągi. Itp. I uwaga: tu znajdziesz przeciwników BMW jak drzew sosen w lesie. Kropka 3
Patryk1974 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2021 witaj, dziekie za info, czy prawda jest ze silniki do BMW produkuje Kymco ? Pat
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Jak jest teraz nie wiem, jednak kilka lat temu przy odwiedzinach montowni moto BMW w Berlinie (z ramienia DEKRY) sam widzałem układy napędowe wyciągane ze skrzyń transportowych i montowane do GT oraz Sporta, przedstawiciel zręcznie omijał temat moich zapytań 😉 . Filmowanie też było zabronione, o czym się sam przekonałem 🙂 . PS. Później BMW weszło w kooperację z Chinami (na pewno nowe skutery jednocylindrowe), jest taniej, ale co do miejsca produkcji silników dwucylindrowych niech się wypowiedzą koledzy mający aktualną wiedzę na ten temat.
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2021 30 minut temu, Patryk1974 napisał: witaj, dziekie za info, czy prawda jest ze silniki do BMW produkuje Kymco ? Pat tak.
Patryk1974 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2021 na 99% tak jest, swiat globalizacji, poza tym Kymco to dobry stosunek ceny do jakosci ...
Astonpiotr Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Miałem AK550 i na pytanie czy kupił bym ponownie odpowiedź brzmi: T A K !!!!! Rewelacyjny sprzęt pod każdym względem!. Rzeczywiście o baterię trzeba dbać, ale już trochę mniej! Zdecydowanie polecam!!!
Rekomendowane odpowiedzi