GrzechoCnik Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 DARIUSZ KOZAKIEWICZ LIVE feat. Natalia Sikora
GrzechoCnik Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 SBB już daje czadu. Ten z prawej od J.Skrzeka to Sebastian Riedel - syn Ryśka z Dżemu. Zagrał z SBB 3 pierwsze utworki, potem zagrał z nimi i zaśpiewał bluesa napisanego przez ojca, po czym po brawach zszedł ze sceny. SBB grali dalej swoje kawałki.
Yazinz Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Ekipa X ADV pozdrawia odpoczywających w rytmie bluesa 👍 Ps. Pozdrowienia przekazałem 🙂 1
Klubowicze Doktorek Opublikowano 10 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2021 Żałuję bardzo że nie mogłem być w Smolnikach ale od niedawna boli mnie prawy staw skokowy, chyba odezwał się po 10 latach od wypadku, pozdrawiam Was Kochani może zobaczymy się innym razem podczas naszego spotkania, myślami jestem z Wami życzę Wam bezpiecznego sezonu i zdrowia dobrego Doktorek 1
Tatko Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Co dobre zbyt szybko się kończy ze łzami w oczkach ale czas się pokować . Jak dla mnie było zajefajnie zresztą jak zwykle ORGANIZATOROWI podziękowania zamieszczę ale już z domciu.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaA Doktorek dzięki za życzenia Tobie zdrowia i do zobaczyska inną razą. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Cóż w razie czego to smacznego Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lipca 2021 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2021 Paniewo, czekamy na jagodziany
czadzo Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Melduję się w domuOrganizatorom uczestnikom wielkie dzięki za miło spędzony czasSaper dzielnie prowadził mnie w te i nazatPs. Zero plam na gaciach Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
stefanekmac Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Meldujemy powrót. Dzięki za pogaduchy i poczęstunki. Gratulacje za organizacje.
Tatko Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Juz w domku Wszystkim dziękuję Bugi super załatwione wszystko wielki jesteś i oby tak dalejMarcyś fzięki za prowadzenie i trasę.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaA cha żeby nie było Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Cało i bezpiecznie dotarłem do domku , jeszcze raz dzięki za wspólną zabawę . Do miłego niebawem na Leniwcu 😀
marcyś Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Marcyś melduje powrót do domu. Wielkie ukłony za organizację dla Bugiego. Andrzejowi S. dziękuję za współdzielenie pokoju i za drogę w obie strony oraz wszystkim za przemiłe towarzystwo i super atmosferę. Do następnego!Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Vince Opublikowano 11 Lipca 2021 Użytkownicy Opublikowano 11 Lipca 2021 My także w domu, trasa wyszła 6h, z dala od S8, bo ponoć na bocznych nie stoją.Ukłony dla organizatora, podziękowania dla wszystkich za atmosferę, śmiechy i pogaduchy.Do zobaczenia na Leniwcu.Dorzucam parę fotek z kilku dni.
marcyś Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 I moich kilka fotekWysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Lipca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Lipca 2021 Melduję zakończenie przegrupowania, dotarłem do MSD w jednym kawałku i bez przygód, co prawda dwa razy trafiłem na burze, ale jakoś poszło. Bardzo dziękuję naszemu nieocenionemu Bugiemu, za perfekcyjne przygotowanie i przeprowadzenie tego zacnego przedsięwzięcia. Wszystkim pozostałym za pogaduchy i super spędzony czas, było naprawdę extra. Dziękuję i do następnego. P.S. Czadzo, dzięki za trasę tam i nazad.
Baśka Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 My również meldujemy obecność w domku 😁 łącznie trasa 8,5h😉 Bardzo dziękujemy za przesympatycznie spędzony czas, ciepłe przyjęcie do grupy, cenne wskazówki i porady 😁 Do miłego zobaczenia 💪 😁🏍️B&P
GrzechoCnik Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Przed g.18 dotarłem do domu. Przejechaliśmy z Burgim i Bomberem biebrzańską drogą. Ale od Suchowoli tak nas wytelepało na niby asfalcie, że jedna z 2 puszek piwa, które wiozłem nie wytrzymała telepania i calutka zawartość wyleciała mi na ubrania w kufrze. Dzieki wszystkim za towarzystwo a Bugiemu za pokrojenie ogórka do kurczaka na ognisku 😄
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lipca 2021 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2021 Jako prawie ostatni wyjechaliśmy ze Smolnik. Temperatura 24 - 26°C pozwoliła się cieszyć z drogi powrotnej. Zaliczone Paniewo i odcinek Biebrzańskim Parkiem Narodowym. Natomiast odcinek Suchowola - Goniądz to była porażka. Zdecydowanie lepiej jest jechać przez Grajewo - Goniądz i skręcić w prawo w kierunku Mężenin. W Parku stanęliśmy na jednym z Parkingów. Pola brak. Net o szybkości huraganu. Dawno już nie widziałem gdziekolwiek na świecie prędkości Edge Dystans dnia to 337 + 23 km. @GrzechoCnik i @Bomber... Dzięki za wspólną jazdę. @BUGI - dzięki za ogarnięcie spotkania i... Troskę Wszystkim przybyłym THX, że Wam się chciało. Do następnego
Administrator Bomber Opublikowano 11 Lipca 2021 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2021 Melduję się jako przedostatni zdrowo dotarłem do domu 😆. Dziękuję za wspólny weekend a Mariuszowi i Grzegorzowi za wspołny powrót. @BUGI - Dziękujemy za wspaniałą organizację 🍺. Do zobaczenia na następnych imprezach 😎
Klubowicze MAKI Opublikowano 12 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2021 Ja że jako ostatni gasiłem światła. To i ostatni podziękuję za wspólnie spędzony czas w tak zaje...m gro nie. Zachęcam do przyjazdu na Leniwca gdzie też jest fajnawo.Tylko że tam to już są Mazury . Pozdrawiam i do następnego.
Tatko Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Maki jakie fajnawo po prostu jest jak zawsze zaj..iście.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MAKI Opublikowano 12 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2021 No oczywiście Andrzejku miałem to na myśli .
putek Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 Jako że miałem najbliżej to melduję się że jestem w domu. Podziękowania za organizację i ogarnięcie tematu, fajnie było i już czekam na następny wyjazd. Do zobaczenia na Leniwcu , zonk jeszcze nawet nie poprosiłem o wpisanie na listę 🙂
Rekomendowane odpowiedzi