Klubowicze BUGI Opublikowano 9 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2021 Witam Was Serdecznie i jednocześnie miło mi poinformować o kolejnej edycji Suwałki Burgmania Blues 2021 9-11.07. 2021 Miejsce Pobytu Gościniec Jaćwing położony jest we wsi Smolniki za Suwałkami (znane już wśród uczestników spotkania w 2018r.) w sercu Suwalskiego Parku Krajobrazowego. To właśnie w Smolnikach były kręcone sceny do Pana Tadeusza. Smolniki otoczone są jeziorami polodowcowymi. Wokół roztacza się przepiękny krajobraz. Gościniec składa się z 4 budynków; Domu Gospodarzy, Domku Letniego; Budynku Tarasowego z pokojami dla grup zorganizowanych oraz Odremontowanej Stodoły służącej jako wielofunkcyjna sala. Posiada pokoje z łazienkami i dużo zieleni. Kto już był to wie, że to wyjątkowe spotkanie. Lato, Suwałki, muzyka bluesowa, sporo imprez towarzyszących i wyjątkowa atmosfera, a o jagodziankach, kartaczach, kwasie chlebowym i innych atrakcjach nie powinienem wspominać. PROGRAM BLUESOWY http://suwalkiblues.com/program/ 10 lipca 2021 r. (sobota) KONCERTY TOWARZYSZĄCE 13:00 – 14:00 ZDĄŻYĆ PRZED PÓŁNOCĄ, scena przy ul. Chłodnej 2 15:00 – 16:00 PIANO BLUES BAND, scena na placu M. Konopnickiej 16:00 – 17:00 PAWEŁ SZYMAŃSKI, scena przy ul. Chłodnej 2 16:30 – 17:30 THE BREAKOUT, scena na placu M. Konopnickiej 18:00 – 19.00 TORTILLA, scena na placu M. Konopnickiej 19:00 – 20:00 OPENBLUES – otwarta scena bluesowa, promocja książki ,,Mój Blues’’ Andrzeja Matysika, scena na placu M. Konopnickiej KONCERTY GŁÓWNE, scena w parku Konstytucji 3 Maja 17:00 – 18:00 ZDROWA WODA 18:30 – 20:00 DARIUSZ KOZAKIEWICZ LIVE feat. Natalia Sikora 20:30 – 22:00 SBB feat. Sebastian Riedel PROGRAM SPOTKANIA: PIĄTEK godz. 12-16 - przyjazd, zakwaterowanie godz. 18.00 - regionalna biesiada - bawimy się na miejscu do godz. ... hmm wedle możliwości i zdrowia 🙂 MENU przykładowe na Biesiadę: Dania na ciepło: Kartacze, karkówka, babka ziemniaczana podana z sosem, świeżonka, surówka z białej kapusty. Dania podane na zimno: smalec, ogórek małosolny, deska serów regionalnych, deska wędlin regionalnych, pomidor z oliwkami i serem feta, sałatka z selera Dodatki: ciasto drożdżowe, owoce, kawa, herbata Możliwe ognisko SOBOTA godz. 8.30-10.30 pyszne śniadanie, reszta wyżywienia we własnym zakresie, możliwość zorganizowania wieczornego ogniska godz. 11.00 - wspólny wyjazd na Suwalski Rynek - osoby stęsknione koncertów Bluesowych zostają i napawają się dźwiękami Bluesa - osoby chętne na jazdę i zwiedzanie okolic tworzą grupę lub grupy i zwiedzają ciekawe miejsca Suwalszczyzny. ok. 17-18ej Jest możliwość zorganizowania na miejscu busa do Suwałk i z powrotem o ustalonej godzinie, lub lokalne taxi, ewentualnie wieczorne ognisko NIEDZIELA godz. 8.30-10.30 -pyszne śniadanie godz. 11.00-11.30 -uściski, całusy i wyjazdy Dla chętnych w drodze powrotnej jest ciekawa trasa powrotna. Po drodze jezioro Wigry, Śluza Guzianka, super JAGODZIANKI i Augustów Koszt pobytu z wyżywieniem wedle planu spotkania 235zł od osoby płatne na miejscu, bardzo proszę o przemyślane deklaracje aby nie zajmować ograniczoną ilość miejsc(około 40). Więcej o imprezie: klik: tutaj... Jest możliwość wykonania koszulek okolicznościowych w kwocie 40zł/szt, minimalna ilość koszulek to 15szt. Wpłaty za koszulki proszę kierować na konto: Piotr Kamiński Aliorbank 24 2490 0005 0000 4000 2548 0345 proszę podać: Nick, rozmiar, BLUES LISTĘ CHĘTNYCH NA KOSZULKI DEFINITYWNIE ZAMYKAM 15 CZERWCA. LICZY SIĘ POTWIERDZENIE WPŁATY. Czekam na Wasze deklaracje! Wątek będę aktualizował co 2-3 dni Lista uczestników: 1. Andrzej.S koszulka XXL - wpłacone 2. xmarcinx koszulka XXL - wpłacone od środy/czwartku 3. Paul koszulka L - wpłacone 4. Domi koszulka S - wpłacone 5. BUGI koszulka XXL - wpłacone 6. Bomber koszulka XL -wpłacone 7. Putek koszulka L - wpłacone 8. GrzechoCnik koszulka XL - wpłacone od czwartku 9. Saper koszulka XXL - wpłacone od czwartku 10. Aga 11. Vince 12. Piootr ...? koszulka XL - wpłacone 13. marcyś koszulka L - wpłacone 14. stefanekmac +Żona, koszulka XXL - wpłacone od czwartku 15. jacek13 16. 17. MariuszBurgi 18. kowal koszulka XXL - wpłacone od czwartku 19. czadzo koszulka XL - do rozliczenia od czwartku 20. Basia 21. Paweł 22. MAKI
Tatko Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Obecny na koszulkę poszzło.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaAndrzej. SWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2021 Wiedziałem, że będziesz pierwszy 🤣😉 rozmiar koszulki?
Tatko Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 O cholercia XXL.przepraszam gapa jestem to chyba lata robią swoje Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Administrator xmarcinx Opublikowano 9 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2021 Poproszę o zapisanie. Koszulka XXL.
Paul Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Obecny koszulka LWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 9 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2021 Oczywiście obecny 🙂 Koszulka XL poproszę. Przelew poszedł.
putek Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Poproszę o dopisanie do listy, koszulka L
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2021 Piotrek@BUGI super! Dziękuję za kontynuację tematu. Osobiście nie wiem czy dojadę. Ten rok bardzo przewrotny dla mnie. Jeśli już to melduję się z doskoku na spontanie. Kocham Blues'a!Niechaj stanie się... Woogi Bugi Blues!!!Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2021 Lista zaktualizowana. 42 minuty temu, arturas napisał: Piotrek@BUGI super! Dziękuję za kontynuację tematu Artur szkoda by było nie pojechać w tak piękne rejony, a do tego w końcu będzie Blues 😉 rok temu byłem na "połowie imprezy" bo nie grali... 45 minut temu, arturas napisał: Niechaj stanie się... Woogi Bugi Blues!!! 🤣 dobre 👍
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2021 Nie wiem czy dam radę ogarnąć wyjazd, ale koszulkę zamawiam i wpłacam 40 złociszy. Co do samego wyjazdu dam wkrótce znać. Koszulka męska rozmiar XL. EDIT. Czy są pokoje 3 osobowe z łazienką ? Do kiedy mamy ostateczny termin rezerwacji ?
marcyś Opublikowano 10 Czerwca 2021 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Oczywiście proszę dopisać mnie do listy uczestników. Piotruś koszulka LWysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2021 14 godzin temu, Piootr napisał: Czy są pokoje 3 osobowe z łazienką ? Do kiedy mamy ostateczny termin rezerwacji ? Są pokoje 3 osobowe z tego co pamiętam wszystkie z łazienkami. Piootr jeszcze masz czas z decyzją ostateczną, jest około 40 miejsc. 4 godziny temu, marcyś napisał: Oczywiście proszę dopisać mnie do listy uczestników. Piotruś koszulka L Zaktualizowane.
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2021 34 minuty temu, jacek13 napisał: Obecny Sorry Jacku ale już brak miejsc 🤪🙂
Klubowicze arturas Opublikowano 10 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2021 Alle jak to? aż tak kameralnie?Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2021 Obecny jak zawsze. Pokój ten, co ostatnio proszę👌 Możliwe, że +1.
kowal Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Witam, dopisz proszę także i mnie na listę. Przelew za koszulkę wykonany.Rozmiar XXL.
Klubowicze BUGI Opublikowano 11 Czerwca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2021 9 godzin temu, BUGI napisał: Sorry Jacku ale już brak miejsc 🤪 8 godzin temu, arturas napisał: Alle jak to? aż tak kameralnie? Żarcik Artur..😉 4 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Pokój ten, co ostatnio proszę👌 Mariusz nie pamiętam zakwaterowania wszystkich z tamtego roku, trzeba na miejscu zajmować apartamenty, po Twojej prośbie nikt Ci nie zajmie😉 2 godziny temu, kowal napisał: Witam, dopisz proszę także i mnie na listę. Zrobione.
Tatko Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Co nie zajmie? pierwszy zajmę tylko nie pamiętam który to był. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Saper Opublikowano 11 Czerwca 2021 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Też bym zajął , ale w ubiegłym roku nie byłem i nie wiem który to pokój, niestety.
Rekomendowane odpowiedzi