Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2021 Witam, pytam sondażowo. Czy i kto z Was z naszego regionu Kujawskopomorskiego wyrusza na '' modlitwy" do Ślesina k/Lichenia na dni 3-6czerwca 2021r?
skala Opublikowano 25 Maja 2021 Opublikowano 25 Maja 2021 miałem w planach, ale mam od środy do końca tygodnia wyjazd rodzinny do Zakopanego. Będę chodził na nogach po górach i po Krupówkach . Może warto zrobić jakieś spotkanko w jakimś dogodnym terminie we własnym zakresie . Pytanie ilu nas by się zebrało chętnych. Może jakiś grill na powietrzu?
wuja69 Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Korzystając z długiego weekendu jedziemy zwiedzać Międzyrzecki Rejon Umocniony – MRU i Muzeum Twierdzy Kostrzyn nad Odrą także raczej mnie nie będzie ,Krzysztof miłego odpoczynku życzę. Co do grilla to dobry pomysł. Pozdrawiam.
Klubowicze grzybek Opublikowano 26 Maja 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2021 Jeśli nie przydrożny grill to na pewno kawka itd. Obaj macie fajne plany i życzę Wam superowego wypoczynku i pogody
Maciej62 Opublikowano 26 Maja 2021 Opublikowano 26 Maja 2021 Witam. Cały czas myślę żeby jechać. Ale raczej w sobotę. W razie czego zabiorę namiot. Maciej
Rekomendowane odpowiedzi