Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2021 Dzięki za super weekend, bylo jak zwykle przekozacko 👌
Klubowicze El Diablo Opublikowano 12 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2021 I ja dotarłem w " eskorcie " do domu cały szczęśliwy. Następny taki wyjazd muszę być z Wami 🛵 🛵 🛵 To była świetna i udana impreza 👍
GrzechoCnik Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Ja w Wawie byłem przed g.17. Poleciałem przez A1 i trochę się zawiodłem. Najpierw Śląsk przywitał mnie ulewą że musiałem kondona nakładać, a potem ten remont i wlokące się po 50km/h sznurki. 2 grupki wziąłem prawą stroną (za pachołkami) bo się okropnie wlekli. Wyjazd uznaję z udany. Z sąsiadem Słowakiem umówiliśmy się za rok w tym samym miejscu, więc będę musiał być 🙂 PS Ci co mówili że moje opony w deszczu odmówią współpracy, to się pomylili. Nawet po wodzie jechało się bez uślizgów - to dobra mieszanka.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2021 Również w domku. Było przezajebiscie wytaniczeni, wybawieni za cały rok . Wszystkim wielkie dzięki za wspólną zabawę. Do zobaczyska . Już się zapisujemy na kolejny Zlot
Administrator xmarcinx Opublikowano 12 Września 2021 Administrator Opublikowano 12 Września 2021 Po 12 dniach w trasie (Bieszczady, Węgry, Czechy) dobiłem do domowego portu. 1680 km. Szczególne podziękowania Piootrowi za niezawodne towarzystwo. Stary dobry kumpel! Jak to się mówi: wszędzie w domu, ale dobrze najlepiej. 1
krzysztof8800 Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Ja dotarłem do domciu po 15 bez deszczu. Na Czechy i z powrotem miałem w przednim kole pasażera na gapę. Ale przyjechał ze mną do domu karmiony powietrzem z kompresorów na stacjach benzynowych po drodze. Niezły z niego żarłok🤣. Oponka do wymiany. Wszystkim bardzo dziękuję za udaną jak zwykle zabawę i lokalne polatanki. Było super👍
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 12 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2021 Dzięki za miłe spotkanko-1285 km padło.
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2021 Nasza mini wyprawa z xmarcinemx zaczęła się we czwartek 2 września spotkaniem w Lublinie w serwisie Honda Sokół gdzie rutynowy przegląd przechodził Bagger Marcina. Potem były piękne Bieszczady, uroczy węgierski Eger, słoneczny Budapeszt i na deser zlot w Rožnov pod Radhoštem. Cała trasa w większości malowniczymi drogami powiatowymi na Węgrzech nie zawsze z dobrą nawierzchnią.Zlot „Po Valaasku na Skutru” to już mój klasyk. Jak w poprzednim roku wspaniały, napewno będę tu wracał z przyjemnością.Super 11 dni towarzystwie kumpli z którymi choćby i na koniec świata. Naładowałem akumulatory na kolejne tygodnie pracy. Szczególne i specjalne podziękowania dla [mention=4978]xmarcinx[/mention] za kolejny przeudany wyjazd. [mention=286]oakowsky[/mention], [mention=16765]paul[/mention], [mention=16633]krzysztof8800[/mention], [mention=5040]jack[/mention], @panrypak, [mention=12410]bomber[/mention] - Panowie do następnego LwGA dziś podczas powrotu Oakowsky użył swojego żelaznego litra
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2021 8 minut temu, Piootr napisał: A dziś podczas powrotu Oakowsky użył swojego żelaznego litra Właśnie w tym miejscu skorzystałem moich 3 literków z kanisterka. W navi były stacje - ale tylko w navi, bo był front robót. A wcześniej mi się nie chciało zatrzymywać.
Marek1980 Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Dzięki za doborowe towarzystwo i wspólne pokonywanie km🙂było czadersko, organizator jak zwykle nie zawiódł, no i ta pogoda - lepszej nie można było sobie wymarzyć😎 Do zobaczenia na kolejnym zlocie u naszych południowych sąsiadów
JER2Y Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 Dzięki za świetną imprezę, na poprzedniej nie byłem ale kolejne już są wpisane w kalendarz.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 13 Września 2021 Cóż dodać... Większość opisały relacje foto, które zamieszczaliśmy w czasie rzeczywistym. Xtra wycieczki w trakcie (thx @arturo-bb), rewelacyjna pogoda (jak w środku lata) mile atrakcje podczas zlotu i... doborowe towarzystwo... krótko mówiąc - mega zlot! Choć z naszej strony, lekko ciut mniej liczny jak w zeszłym roku. Natomiast frekwencja ogólna podczas imprezy była podobna jak w roku ubiegłym. ThX mojej ekipie współtowarzyszy podróży @Bomber, @krzytro, @oakowsky, @El Diablo. Podziękowania składam na ręce organizatorów. Radek i Radim - jak zwykle - kawał dobrej roboty 👌 Do następnego ✌️ 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 15 Września 2021 Materiał ze zlotu od kolegi z Rollerfreunde.de
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2021 Zaje...fajne👍. Prawdziwy obchód wszystkich maszyn- i to dwa razy zajrzał kamerką do naszych Burmaniowych sprzętów.😀
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 15 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2021 Extra było 😜 Dziękujemy za imprezę Specjalne podziękowania dla XMarcina udało się 😂👍
AlbertO Opublikowano 15 Września 2021 Opublikowano 15 Września 2021 Była moc . Pozdrawiam wszystkich z którymi spędziłem tych kilka dni w tak niecodziennej atmosferze.Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2021 Godzinę temu, AlbertO napisał: Była moc . Pozdrawiam wszystkich z którymi spędziłem tych kilka dni w tak niecodziennej atmosferze. Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS To se już neni imprezy ,to se do doma już wratit 😪 nee,nee, nee😩😉 P.s było zajebiscie fajnie,nogi gardło do teraz pamiętają impreze. 2 godziny temu, Ania 77 napisał: Extra było 😜 Extra było.🥳👍 A w niedzielę po 10 rano bylo super zajebiscie exstra🥴😩😁🤕
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia 2022 W tym roku zlot w Czechach jest planowany w terminie 02-05.06.2022r. i w związku z tym "zapytowowywuję" czy jest planowany udział przedstawicielstwa Burgmanii jako grupy?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Tak. Nie wiem dokładnie ile osób ale z 10 na pewno.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Czy w takim razie nie będzie zasadne założenie osobnego wątku?Chyba, że sprawa jest tajna i ma się odbyć bez udziału osób niewtajemniczonych. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2022 No może by trzeba. Tylko nikomu się nie chce 😜 Chmmmmmm........skoro poruszyłeś ten problem to może byś go rozwiązał i założył nowy wątek?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Nie chciałem komuś zniweczyć tajnego planu wyjazdowego, dlatego padło moje pytanie. P.S. Jak mawiał wachmistrz Kalita: "przed Gospodarza, nie leź". I tej wersji się trzymam.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Pytanie za 100 pkt. KTO jest Gospodarzem ? A tak serio to Mariusz pisał że nie wie czy pojedzie to i nie ma komu zaczynać. No ale niech już będzie . Zmotywowałeś mnie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Kwietnia 2022 5 godzin temu, arturo-bb napisał: (...) KTO jest Gospodarzem ? Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem 😉- na pewno nie ja. 😀 Jam tylko drobnym żuczkiem 😉. 5 godzin temu, arturo-bb napisał: (...) Zmotywowałeś mnie Dzięki Ci "Gospodarzu". 💪
Rekomendowane odpowiedzi