Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 11 Września 2021 Część oficjalna za nami ✌️
Tatko Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 Czas na mocniejszą maszynę.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2021 Czeskie podrywy 😉
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2021 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Czeskie podrywy 😉 podrywy in cognito😜
Tatko Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 Zaraz będę papu.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaW razie czego to smacznego Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2021 I u nas głód zostanie zaspokojony
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 11 Września 2021 Kuchnia Viet w wydaniu CZ - pełny kontent Dzień aktywny z super pogodą. Wręcz było gorąco. Była część oficjalna, pokazy oraz 60 km parada, gdzie nawet zahaczyliśmy o SK. Za moment dalsza część i wieczór imprezowy sobotni... ale... Pokażę wam jak było do tej pory Start grupą spod kampingu na rynek w Rožnovie. A na miejscu...tak było właśnie...
GrzechoCnik Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 Co tam chińszczyzna, lokalne trzeba jeść: smażeny syr i hranulky z tatarskou omaćkou. I ja dorzucę coś z rynku.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 11 Września 2021 Foto z parady/wycieczki po regionie...
GrzechoCnik Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 Lux-parada, zaskoczył mnie niespodziewany przejazd przez Słowację, gdzie nie wszyscy Czesi, skuterowcy mieli szczepienia. Ale powiedzmy że to był przejazd bez zatrzymywania się.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 11 Września 2021 Bonus foto cz.1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 11 Września 2021 ...cz.2
Użytkownicy tommac Opublikowano 11 Września 2021 Użytkownicy Opublikowano 11 Września 2021 Ja już od godziny w domu. Mega impreza. Dzięki za super sobotę, do zobaczenia zaś.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Września 2021 Autor Administrator Opublikowano 12 Września 2021 Podpinamy kufry. O 11:00 start spod Penzion Adéle w kierunku PL.
Klubowicze karton Opublikowano 12 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2021 Serwis nas wygonił z domku to był bardzo udany i dopracowany zlot a bylim na niejednym już się zapisujemy na następny za rok super towarzystwo i w ogóle
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2021 My już w domu, dzięki za imprezę. Andrzej dzięki za towarzystwo na drodze, było szybko🤣
Tatko Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Pawełku szybko to było potem .PeFeł Anetka dziękuję za przygarniecie "kropka " na przyszłość polecam się łaskawej ppamieci Wszystkim dziękuję zaa imprezkę i do zobaczyska. Suchym kołem dotarlem do garażu.A tędy zem pomykał.
Beata&Darek Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 My od 16.00 w domu. Dzięki za imprezę. Pozdrawiamy
Administrator Bomber Opublikowano 12 Września 2021 Administrator Opublikowano 12 Września 2021 Ja tez już bezpiecznie w domu. Dzięki współkompanom za wspólna podróż z lekka wodą po drodze ale bez tragedii . Było super. Biesiadnicy również dopisali Kolejny „Valasek” dodaję do kalendarza ulubionych imprez.
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Września 2021 Klubowicze Opublikowano 12 Września 2021 Ja też dotarłem po 12 dniowym wypadzie Bydgoszcz- Bieszczady- Przemyśl- Czechy - Bydgoszcz. Nawinąłem 2.700 km i akurat sprzęt leci na przegląd po 10 tys. Dziękuję wszystkim napotkanym dobrym ludziom, z którymi dzieliłem ten czas. Nie sposób ich wymienić , bo czasu by nie starczyło. Była zabawa i śmiech i dopisała pogoda - jak miodzio przez te całe 12 dni. Bardzo dziękuję Krzysztofowi8800 - współtowarzysza na wspólnych trasach dojazdowych i miejscowych polatankach. 😜
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Września 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Września 2021 U mnie przegrupowanie zakończone, MSD osiągnięte i to wbrew prognozie pogody w pięknym słońcu. Bardzo dziękuję za wspólnie spędzony czas, było naprawdę extra, pogoda dopisała, polatanki bardzo fajne, niekończące się rozmowy, to na pewno przez tego wirusa od Artura. Szkoda, że na kolejne spotkanie trzeba tak długo czekać. Aneta, Paweł bardzo dziękuję za przygarnięcie pod dach, mam nadzieję, że nie byłem kłopotliwym lokatorem. Dziękuję i do następnego, mam nadzieję.
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 12 Września 2021 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2021 12 minut temu, Saper napisał: Aneta, Paweł bardzo dziękuję za przygarnięcie pod dach, mam nadzieję, że nie byłem kłopotliwym lokatorem. 3 godziny temu, Andrzej.S napisał: PeFeł Anetka dziękuję za przygarniecie "kropka " na przyszłość polecam się łaskawej ppamieci Wszystkim dziękuję zaa imprezkę i do zobaczyska. Dzięki 😘 sama przyjemność jest mieszkanie z wami pod jednym dachem👍👍 uwielbiam te wasze wieczorno-ranne pogaduchy. Kilka fotek🤗 Oczywiście wszystko było pod kontrolą reżimu sanitarnego Diament i milon dolarów
Rekomendowane odpowiedzi