Kamil Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Rozpoczynam nowy temat, bo nie chcę by został przeoczony a jest to ważne ze względu na nasze bezpieczeństwo. Chce poruszyć kwestię organizacyjną konduktu Pawła. Przejazd z kościoła na cmentarz to trasa ulicami Piłsudskiego (główna dwupasmówka przez Marki) a następnie skręt w prawo w Bandurskiego i do końca. Problemem jest skrzyżowanie Bandurskiego z Okólną, czyli pierwsze światła po zjeździe z głównej. Na tym skrzyżowaniu jest bardzo krótki cykl świateł i jeśli nie planujemy blokowania ruchu Okólnej to stanowczo odradzam jazdę na czerwonym. Pisząc bez zbędnych elaboratów to Okólna jest objazdem Piłsudskiego i dość ruchliwą ulicą. Kierowcy potrafią szybko jechać i mogą nie wiedzieć, że my jedziemy odprowadzić kolegę albo po prostu mieć to „gdzieś”. Jest tam sporo sytuacji kolizyjnych i nie jeden pieszy/samochód został tam uszkodzony. Mieszkam w tej okolicy i wiem, o czym piszę. Zalecam ostrożność i nie gnać „kto pierwszy…” bo to nie miejsce i czas na takie atrakcje.
Klubowicze .maniek Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Kamil. Zablokujemy ruch w czym problem? Przecież My jechać w kondukcie. Wystarczą dwa sprzęty i wcześniejsze ustalenia. Teraz, .maniek napisał: Kamil. Zablokujemy ruch w czym problem? Przecież Mamy jechać w kondukcie,więc nie rozbijemy się nagrupy. Wystarczą dwa sprzęty i wcześniejsze ustalenia.
Sympatycy orzeł Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Kamil damy radę. Nie takie rzeczy że szwagrem się robiło. 3
Paul Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 A może warto by było policzyć maszyny ile nas będzie i zgłosić ten fakt na policję , będzie bezpiecznie i zgodnie z prawem , mało to szeryfów na naszych drogach .
Kamil Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Godzinę temu, .maniek napisał: Wystarczą dwa sprzęty i wcześniejsze ustalenia. .maniek No właśnie oto mi chodzi by wcześniej wyznaczyć 2 osoby by nie skończyło się tak jak zawsze, czyli tryb doraźny z przepychaniem się i utarczkami słownymi z kierowcami... mało razy tak było? 30 minut temu, Paul napisał: ...zgłosić ten fakt na policję , będzie bezpiecznie i zgodnie z prawem... Tak w skrócie to "Za dużo zachodu".
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Administrator Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Temat niezmiernie trudny ale może, jakoś podołamy.
Klubowicze .maniek Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2021 26 minut temu, Kamil napisał: .maniek No właśnie oto mi chodzi by wcześniej wyznaczyć 2 osoby by nie skończyło się tak jak zawsze. Jak coś to możesz na Mnie liczyć. Pod warunkiem że będzię ciepło bo pózniej do 22 w pracy. No i licze na Orzełka jako drugiego blokującego.
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2021 18 godzin temu, Paul napisał: A może warto by było policzyć maszyny ile nas będzie i zgłosić ten fakt na policję , będzie bezpiecznie i zgodnie z prawem , mało to szeryfów na naszych drogach . Policja tym się nie zajmie. Co najwyżej przyjedzie i będzie wlepiać mandaty. Wiem bo już to przerabiałem.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Czy wśród nas jest Policjant, który mógłby ponoć ? Z tego co się orientuję to co najmniej dwóch.
subaru gtb320 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 W dniu 18.04.2021 o 17:43, Piootr napisał: Czy wśród nas jest Policjant, który mógłby ponoć ? Z tego co się orientuję to co najmniej dwóch. Pewnie tak Pewnie nie ?????? Lub więcej
Rekomendowane odpowiedzi