Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Hejka. Dziękuję bardzo całej ekipie za wspaniały wypad i towarzycho. Wszyscy zameldowali szczęśliwe powroty. Szczególne brawa dla Paula reprezentanta woj. warmińsko-mazurskiego (Olsztyn), który w samotnej tułaczce do nas dotarł. Szacun Paul👍. Do kolejnego spotkania. Zapraszamy. PS. Na poniższych zdjęciach maseczki usunięto Photoshopem.
wuja69 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Dziękujemy za ciekawie i miło spędzony czas w fajnym towarzystwie , szczególne podziękowania dla Krzysztofa za zorganizowanie wyjazdu.
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Polecam się na przyszłość. Dzięki. To było nasze wspólne dzieło!
skala Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ja także chciałem podziękować za świetną imprezę wypadową. Dla mnie szczególnie było to duże wydarzenie, bo był to mój debiut w grupie. Ja i mój skuter od dawna domagał się przelepionych much drogowych do owiewek. Widać, że Kujawiaki się mają dobrze. Mam nadzieję, że uda się cyklicznie spotykać co jakiś czas. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za przyjęcie do zacnego grona.
Paul Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Dzięki za spotkanie bezpiecznie dotarłem do domu . Pogoda przepiękna polatania w zacnym towarzystwie i kolejne 533 km nawinięte. .
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Świetny wynik w jeden dzień. I to na wariackich papierach.
Paul Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 3 minuty temu, grzybek napisał: Świetny wynik w jeden dzień. I to na wariackich papierach. Ale w jakim towarzystwie. Spotkanie na szczycie Warmińsko Mazurskie gościnnie u przyjaciół na ziemi Kujawsko Pomorskiej .
Klubowicze robson Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2021 U mnie tylko 300km nawiniętych.Dzięki wszystkim za spotkanie😊 Kujawsko Pomorskie coś tam działa, szkoda że w tak pomniejszonym gronie😗 Paul coś fotki nie działają😷
Paul Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Jeszcze razWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
wuja69 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jakie piękne te Nasze maszyny , aż żal żeby stały bezczynnie.
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2021 To zasługa zdjęć wykonanych przez Paula. W rzeczywistości te nasze maszyny to złom🤣. Godzinę temu, wuja69 napisał: żal żeby stały bezczynnie. Obserwuj pogodę na najbliższą niedzielę - ŁU Łubianka nadjeżdża
wuja69 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Krótki filmik z naszego spotkania .
andrzejleo_az Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Niezły film z tego wyszedł. I aktorzy też niczego sobie.
Bobas Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Świetny wypad !!! Widzę, że ruch kujawski powolutku się odnawia. I bardzo dobrze .
Klubowicze grzybek Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Oby utrzymać trend , najlepiej wzrostowy. Ale o to trzeba dbać , jak pisał gdzieś w naszych wątkach ArturoB. 10 godzin temu, Bobas napisał: Bobas, a czemu nie dojechałeś? Miałeś rzut beretem.
Bobas Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nie dojechałem, bo nie wiedziałem o wypadzie. Czytam forum zbyt rzadko 🙃
Rekomendowane odpowiedzi