Tomekgdz Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 Witam Matko jaka tu cisza😁 brak kuiawiakòw?
krzysztof8800 Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 Może lockdown?🤣 A tak naprawdę jeszcze parę stopni ciepła trzeba na ruch w regionach. Cierpliwości👍
Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2021 Cisza. Niestety, Taka jak zawsze. Może tobie się uda rozruszać towarzycho
skala Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 No właśnie cicho tu , nic się nie dzieje. Mam nadzieję, że jak trochę stopni przybędzie to się coś zadzieje.
andrzejleo_az Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 6 godzin temu, Tomekgdz napisał: Witam Matko jaka tu cisza😁 brak kuiawiakòw? Co proponujesz?
Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2021 Jak widać się zgłaszają, tylko trzeba coś sensownego zaproponować i zorganizować. I utrzymywać aktywność na forum regionalnym także.
Tomekgdz Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Opublikowano 17 Marca 2021 Sprawdzam tylko co tu się dzieje . Lata temu kujawsko-pomorskie to była potęga i siła . Edyt. Panowie brać się do roboty wódeczka sama się nie wypije😀
wuja69 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 Witam. Zrobi się cieplej sprzęty odtają , to polatamy .Ps. grzybek ( chyba ,że w Bydzi ma jeszcze ktoś taką samą piękną maszynę) widzieliśmy się na jesień podczas zjazdu z tego pięknego wiszącego a zamkniętego mostu , objechałeś mnie spod świateł aż milo😉 .Pozdrawiam Wszystkich w regionie.
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2021 28 minut temu, wuja69 napisał: Ps. grzybek ( chyba ,że w Bydzi ma jeszcze ktoś taką samą piękną maszynę) widzieliśmy się na jesień podczas zjazdu z tego pięknego wiszącego a zamkniętego mostu , objechałeś mnie spod świateł aż milo😉 Ojej, przepraszam, że tak szybko odjechałem ,ale ta maszyna to tak ma🤣. Ale miło mi by było spotkać się razem w realu- oczywiście z naszymi sprzętami! Pomyśl nad tym i daj znać
wuja69 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 Jak już wyciągnę z worka(dosłownie jest zamknięta w plastykowym worku) Jamajkę to dam znać, pojedziemy gdzieś na kawkę albo ... ,no polatamy. Jeszcze zrobię serwis olejowo- filtrowy, zamontuję trochę dodatkowego ,,żelastwa,, i gotowe.
skala Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 I ja chętnie się dopiszę do takiego spotkania. Zasadniczo jestem nowicjuszem, bo zeszły rok to był mój pierwszy na kółkach, ale bardzo chętnie się przyłączę do jakiegoś spotkania. Niech trochę cieplej się zrobi to można się gdzieś umówić i poznać. Z tego co widzę to grzybek na tym forum jest aktywny. Ech, trzeba coś wymyślić, jakieś miejsce, jakiś mały wypad na kawkę , jakiegoś grila na wynos. Czekamy na lepszą aurę pogodową , może po świętach.
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2021 Tak chłopaki, z przyjemnością . Mam nadzieję ,że skonkretyzujemy spotkanie.
wuja69 Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 W dniu 17.03.2021 o 08:51, Tomekgdz napisał: Sprawdzam tylko co tu się dzieje . Lata temu kujawsko-pomorskie to była potęga i siła . Edyt. Panowie brać się do roboty wódeczka sama się nie wypije😀 Co do wódeczki - porażka ,po korona wirusie u mnie brak smaku , wielce ciekawe uczucie ,pijesz i nic nie czujesz 😉 .
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2021 6 godzin temu, wuja69 napisał: Co do wódeczki - porażka ,po korona wirusie u mnie brak smaku , wielce ciekawe uczucie ,pijesz i nic nie czujesz 😉 . A może tak w nowym towarzystwie powróci smak!?🍻🍷
wuja69 Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 OOO... no tak sprawa warta przemyślenia, warto spróbować ,wszak nowy wirus tworzy nowe wyzwania ; ) .
Bobas Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 Oj Panowie, Tomek gdz ma rację. Kiedyś kujawsko-pomorskie było bardzo aktywnym regionem. Bardzo !!!
subaru gtb320 Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 7 godzin temu, Bobas napisał: Oj Panowie, Tomek gdz ma rację. Kiedyś kujawsko-pomorskie było bardzo aktywnym regionem. Bardzo !!! Dalej jest byłem wczoraj😃 i jestem jutro . Chętnie bym z wami czwartkowe zrobił ale jestem przelotem na Warmie .Ostatnio jakoś to mój rejon sie zrobił. 😁 Pozdrawiam Kujawiaków i okolice Byle do normalności do jazdy i spotkań w normalnym wiekszym gronie. Nawet 6pkt załapałem 🙁
Klubowicze robson Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2021 W dniu 24.03.2021 o 15:11, Bobas napisał: Oj Panowie, Tomek gdz ma rację. Kiedyś kujawsko-pomorskie było bardzo aktywnym regionem. Bardzo !!! Oj prawdę powiadacie, zamierzchłe czasy, ale miło się wspomina 🙂 Jak już kiedyś pisałem , ' to se ne wrati ' 😗
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Se wrati. Tylko trzeba samemu wziąć się do roboty i organizować wycieczki i pojeżdżawki. Bez aktywności nawet paru osób nic się nie zmieni. Trzeba być twardym i upartym. Robić pomimo tego że czasem nie ma chętnych. W końcu będzie sukces (czego wam życzę) .
Klubowicze grzybek Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Artura,jak zawsze mądrze prawisz. Pozdrawiam Krzysztof
Baśka13 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam ponownie, cisza tu niestety żądzi nadal. Kiedyś tyle ludzi było miło i sympatycznie a teraz kicha:( Pozdrawiam serdecznie wszystkich
skala Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Juz nie taka cisza. Dzisiaj spotkanko w Zamartem 5 maszyn z Burgmanii na otwarciu sezonu. Zapewne będzie relacja fotograficzna. Paul z Olsztyna był gościnnie u nas. Z tego co wiem planowane kolejne spotkanie kierunek Toruń. Zapraszamy
Klubowicze robson Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2021 21 godzin temu, arturo-bb napisał: Se wrati. Tylko trzeba samemu wziąć się do roboty i organizować wycieczki i pojeżdżawki. Bez aktywności nawet paru osób nic się nie zmieni. Trzeba być twardym i upartym. Robić pomimo tego że czasem nie ma chętnych. W końcu będzie sukces (czego wam życzę) . Artur,robimy co możemy. Tylko ja zostałem sam ze starej gwardii, ale są jeszcze młodzi entuzjaści w nich nadzieja, co pokazał dzisiejszy spontan😁
Rekomendowane odpowiedzi