mckornik Opublikowano 3 Marca 2021 Opublikowano 3 Marca 2021 bardzo dziękuję za głosy oddane na zdjęcie Lutego, cieszę się, że x10 wygrało - w końcu to najpiękniejszy skuter 🙂 teraz czas na marcowych kandydatów ******* REGULAMIN ******** Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >> TUTAJ << • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.
GadekW Opublikowano 11 Marca 2021 Opublikowano 11 Marca 2021 To może ja wrzucę coś dla zachęty innych. Bo głupio, jak w marcu w kalendarzu będzie czarna strona. Wykorzystane okno pogodowe na jazdę nowym sprzętem...
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2021 GadekW, jak na razie bezkonkurencyjny 😅
mckornik Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Opublikowano 15 Marca 2021 z racji braku innych kandydatur nie dość, że bezkonkurencyjny to chyba GadekW wygrywa marzec proszę Adminów o decyzję - bo chyba nie ma co zakładać wątku z głosowaniem
Klubowicze Migu Opublikowano 16 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2021 Spóźnione ale będzie jakiś wybór. Honda się smaży na plaży, Grecja.
Lucjan73 Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 6 godzin temu, mckornik napisał: z racji braku innych kandydatur nie dość, że bezkonkurencyjny to chyba GadekW wygrywa marzec proszę Adminów o decyzję - bo chyba nie ma co zakładać wątku z głosowaniem Uważam że dla podtrzymania tradycji trzeba założyć wątek głosowania dla dwóch prac. Dajmy sobie jeszcze czas do piątku 19.03 może jeszcze ktoś odkurzy szufladę i znajdzie jakieś ciekawe zdjęcie - serdecznie zapraszam. W sobotę 20.03 definitywnie zamykam ten wątek i proszę o założenie ankiety.
mckornik Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Opublikowano 16 Marca 2021 Slusznie Zatem czekamy na kolejne kandydatury Do piątku 19 marca. Ps. Ja w tym roku mam juz nakrecone 800km i mam nadzieję ze nie jestem jedynym, ktory kręci kilometry przez caly rok
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Marca 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2021 Zdjęcie zrobione 20 marca 2015 . Taka retrospekcja. 3
rafiklegia Opublikowano 16 Marca 2021 Opublikowano 16 Marca 2021 Jak ma być zdjęcie z marca to proszę bardzo. "Akacz w pracy" z przed chwili 🙂 1
Rekomendowane odpowiedzi