Kielczanin Opublikowano 1 Marca 2021 Opublikowano 1 Marca 2021 Dzień dobry, To mój pierwszy wpis tutaj. Dwa dni temu kupiłem skuter i choć mam od 45 lat prawo jazdy na motocykl, to jeszcze nie jeździłem 🙂 Mój Burgman wymaga serwisu, przygotowania do sezonu. Jaki warsztat polecacie w Kielcach?
tomekmajesty Opublikowano 1 Marca 2021 Opublikowano 1 Marca 2021 Ja od kilku lat tylko do Krzysztofa na Sandomierską jeżdżę Kiedyś pracował w rallyteam Cersanit a od pewnego czasu na swoimSpecjalizuje się w skuterachNa priv dam namiaryWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Marca 2021 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2021 Jeśli interesuje Cię coś w Jędrzejowie to zapraszam do kontaktu 1
Kielczanin Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Opublikowano 5 Marca 2021 Aha, dziękuję. Jędrzejów niedaleko. Na jaką pomoc mogę liczyć?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Marca 2021 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2021 Jak będziesz zainteresowany to podam Ci namiary na warsztat a reszta się już sama potoczy. 1
Margol222 Opublikowano 7 Listopada 2021 Opublikowano 7 Listopada 2021 W dniu 2.03.2021 o 09:44, PawełJW napisał: Jeśli interesuje Cię coś w Jędrzejowie to zapraszam do kontaktu Witam ja jestem z Wloszczowy i mam troche problemow i zarazem pytan zwiazanych z Burgmanen K2. Mozemy sie jakos skontakrowac? Pozdrawiam Cezar
Rekomendowane odpowiedzi