Kacperki Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 Jako że pogoda zachęca to szybka akcja: Kołobrzeg > Unieradz Kościół Szachulcowy> Rościno Elektrownia PODwodna > Pałac w Podwilczu ( k Sławoborza) > Dobrowo Pałac von Kleist > Strzekęcino Bursztynowy Pałac > Stare Babice > Kołobrzeg Zaraz ruszamy 😉 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2021 1 godzinę temu, Kacperki napisał: Jako że pogoda zachęca to szybka akcja... Ja chyba w innym województwie mieszkam... U nas od dobrej 1.5 godziny leje... Dziś nie będzie latania 😞
Kacperki Opublikowano 27 Marca 2021 Opublikowano 27 Marca 2021 Godzinę temu, SlawoyAMD napisał: Ja chyba w innym województwie mieszkam.. Już w tym samym hehe. Właśnie wróciliśmy po raz pierwszy "w karierze" w deszczu. Zimno jak ch.... ale micha się cieszy 😉 Wychodzi brak doświadczenia 😉 Trasa nie zaliczona więc trzeba będzie powtórzyć ale po suchym hehe
Darkovsky Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Witam, Po prawie 6 letniej przerwie postanowiłem wrócić na jednoślad mądrzejszy i wyciągnąłem swoje Piaggio z garażu w celu przywrócenia go stanu z lat swojej świetności. Naprawy zacząłem od wymiana komputera (spalił się) wraz ze stacyjką i kluczykami, poprzez zakup całych niepołamanych i kompletnych owiewek, które musiałem jeszcze pomalować. Ostatnio wyczyściłem gaźnik i wymieniłem część elementów eksploatacyjnych. Dzisiaj skończyłem składać do kupy X evo, jeszcze parę rzeczy zostało do zrobienia typu zajrzeć do napędu i kupić nowe oponki. Pozdrawiam, Darek. 😃
Rzelu Opublikowano 28 Marca 2021 Opublikowano 28 Marca 2021 Taki stan zasługuje żeby trzymać w sypialni obok łóżka, a nie w sieni na zimnej posadzce... 😉 2
cris76 Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 8 godzin temu, Darkovsky napisał: Witam, Po prawie 6 letniej przerwie postanowiłem wrócić na jednoślad mądrzejszy i wyciągnąłem swoje Piaggio z garażu w celu przywrócenia go stanu z lat swojej świetności. Naprawy zacząłem od wymiana komputera (spalił się) wraz ze stacyjką i kluczykami, poprzez zakup całych niepołamanych i kompletnych owiewek, które musiałem jeszcze pomalować. Ostatnio wyczyściłem gaźnik i wymieniłem część elementów eksploatacyjnych. Dzisiaj skończyłem składać do kupy X evo, jeszcze parę rzeczy zostało do zrobienia typu zajrzeć do napędu i kupić nowe oponki. Pozdrawiam, Darek. 😃 Witaj. Szacun, ogrom pracy i oczywiście satysfakcji. Gdybyś chciał podnieść poziom swojej satysfakcji polecam swap silnika 250ccm który posiadam i gwarantuję jego żywotność (w rodzinie nie podrzuca się zgniłych jaj). Ja robiłem swap Mp3 z 125 na 250ccm,polecam inna bajka. Silnik dokładnie ten sam, wszystko pasuje tylko przekładka.
burgifan Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 Szkoda że tu nie ma możliwości lajkowania tak jak na fejzbókó, bo od razu zalajkowałbym wpis Rzela 🙂
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2021 Jest sposób Można polubić. (Klik w serduszko) 1
Rekomendowane odpowiedzi