emjarek Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 Uważam. No i wszystkiego dobrego Koledzy! 1
EndriuBis Opublikowano 26 Lutego 2021 Opublikowano 26 Lutego 2021 A gdzie tu jakaś jazda jest ja się pytam ? 🤔 aby wypić sobie energetyka to wcale nie trzeba wyprowadzać skutera z garażu i ubierać kurtki moto 😉 🙂 1
emjarek Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Opublikowano 27 Lutego 2021 17 godzin temu, EndriuBis napisał: A gdzie tu jakaś jazda jest ja się pytam ? tu: 🤔 aby wypić sobie energetyka to wcale nie trzeba wyprowadzać skutera z garażu i ubierać kurtki moto 😉 🙂 to cola
Klubowicze grzybek Opublikowano 27 Lutego 2021 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2021 Dziś i bez coli pojeździmy skuterkiem. Piękne słonko od rana. Na prawdę można sezon uznać za otwarty 🌞
skala Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 grzybek, dzisiaj może nie, ale trzeba trochę tu się rozruszać w Bydgoszczy. Chyba tylko Ty tu przejawiasz jakąś aktywność.
czemil Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 Świetnie. Oby sezon był bezpieczny i pełen pozytywnych wrażeń. Zwiedzaj, filmuj, dziel się z nami. LwG
Paul Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 27.02.2021r czas przewietrzyć rumaka , pogoda + 5'C, słonecznie z wiatrem , czas na otwarcie sezonu i inspekcję Warmińsko Mazurskich asfaltów . taki mały spot i 325 km w siodle , Podsumowując w lasach i miejscach zacienionych zalega jeszcze sporo śniegu a temperatura nie przekraczała 5 stopni , trochę lepiej jest w otwartym terenie śniegu już prawie nie ma a w słońcu jest przyjemnie po mimo że na zegarze tylko 7 stopni . . 1
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Lutego 2021 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2021 No kolego, widzę, że korona zrzucona 👏. Super, że wróciłeś tak szybko do pełni sił 👍.
Administrator Bomber Opublikowano 28 Lutego 2021 Administrator Opublikowano 28 Lutego 2021 Brawo Paweł
tomekstw Opublikowano 5 Marca 2021 Opublikowano 5 Marca 2021 Paweł sztos, odwaga za zimowe przejazdy- +5, a tam! śniegu i lodu nie ma do zobaczyska
tomekstw Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Otwarcie sezonu u nas przesunięte conajmniej do 10.04. Przyplątało się cholerstwo. Trzeba odsiedzieć swoje. A tu za oknem już 15 st. C.Wysłane z Nokii 5110 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2021 No to pech. Ja od jutra już na "wolności "
tomekstw Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 No to pech. Ja od jutra już na "wolności "Lepiej teraz niż później. Będziemy mieć temat za sobą.Wysłane z Nokii 5110 przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 42 minuty temu, tomekstw napisał: Otwarcie sezonu u nas przesunięte conajmniej do 10.04. Przyplątało się cholerstwo. Trzeba odsiedzieć swoje. A tu za oknem już 15 st. C... Ale odsiedzieć bo ? Tym razem test pozytywny, czy tylko kwarantanna z kontaktu ? Jak to pierwsze do dużo zdrowia życzę i dla Ciebie i dla Beaty ? Generalnie nic nie tracicie. Od jutra całe PL zamknięte 🙂 36 minut temu, arturo-bb napisał: .... Ja od jutra już na "wolności " to tylko Ci się tak wydaje 😜 co to za wolność jak nie można pójść w niedziele na spacer do galerii 😉 🤣
tomekstw Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 to tylko Ci się tak wydaje co to za wolność jak nie można pójść w niedziele na spacer do galerii Odsiedzieć bo... Beata pozytywny a ja kwarantanna przez kontakt. Co najciekawsze izolacja o tydzień krótsza jest od kwarantanny. Mnie już test nie przysługuje i trzeba dłużej siedzieć. Na szczęście bez gorączki, mamy tylko utratę węchu i częściowo smaku.Wysłane z Nokii 5110 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2021 12 minut temu, EndriuBis napisał: co to za wolność jak nie można pójść w niedziele na spacer do galerii 😉 🤣 Gdyby nie Kino to nie wiedziałbym co to jest galeria i gdzie się znajduje w moim mieście . Taki ze mnie "galerianek" 😜 1
EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Godzinę temu, tomekstw napisał: ..... Co najciekawsze izolacja o tydzień krótsza jest od kwarantanny. .... to nie izolacja jest krótsza, tylko kwarantanna jest dłuższa 🙂 dlatego jak u mnie żona miała pozytywny, to ja się modliłem aby też mieć pozytywny, tylko ja (jeszcze w listopadzie) nie miałem problemu z tym aby dostać skierowanie na test. 🤔 dziwne to co piszesz. No ale "Polska to bardzo dziwna kraj" jak mówił Zulu Gula 😀 Godzinę temu, arturo-bb napisał: Taki ze mnie "galerianek" 😜 nie tylko z ciebie. Ja jak muszę iść to biorę mapę, aby nie pobłądzić 😀
tomekstw Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 to nie izolacja jest krótsza, tylko kwarantanna jest dłuższa dlatego jak u mnie żona miała pozytywny, to ja się modliłem aby też mieć pozytywny, tylko ja (jeszcze w listopadzie) nie miałem problemu z tym aby dostać skierowanie na test. dziwne to co piszesz. No ale "Polska to bardzo dziwna kraj" jak mówił Zulu Gula No tak jest. Dziś rozmawiałem z rodzinnym potwierdziłem że mam objawy jak B. I dupa testować mnoe nie będą, kwarantanna. I "zulu gula".Wysłane z Nokii 5110 przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Tomek, powiem tak. Jak się będziesz dobrze czuł to w ramach wolnego czasu możesz planować jakieś wypady na weekend. Nawet takie jedno dniowe 🙂 ale jak by się pogorszyło (wysoka gorączka, bóle głowy itp. ) to nie lekceważ 😞 Jeszcze raz dużo zdrowia życzę .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2021 7 minut temu, EndriuBis napisał: Tomek, w ramach wolnego czasu możesz planować jakieś wypady na weekend. Nawet takie jedno dniowe 🙂 Ooooooooooo i to jest dobry pomysł.
Nazir Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 4 godziny temu, tomekstw napisał: Odsiedzieć bo... Beata pozytywny a ja kwarantanna przez kontakt. Co najciekawsze izolacja o tydzień krótsza jest od kwarantanny. Mnie już test nie przysługuje i trzeba dłużej siedzieć. Na szczęście bez gorączki, mamy tylko utratę węchu i częściowo smaku. Zdrówka i duuużo witaminy D - tej od słońca☝️😉
tomekstw Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Zdrówka i duuużo witaminy D - tej od słońcaNo stoję dzis cały dzień na balkonie w sloneczku, tyle ile mogę legalnie wyjść z domu. Dzięki Wysłane z Nokii 5110 przy użyciu Tapatalka
krzysztof8800 Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 Tomek dużo, dużo i jeszcze raz dużo zdrówka dla Ciebie i małżonki👍
Saper Opublikowano 26 Marca 2021 Opublikowano 26 Marca 2021 A to się porobiło, więc zdrowiejcie czym prędzej. 1
Rekomendowane odpowiedzi