emjarek Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Witajcie Jak w temacie - latem planuję włóczęgę po pojezierzach Myśliborskim, Drawskim i Kaszubskim. Interesują mnie miejsca do spania na dziko. Namiot i te rzeczy. Czy moglibyście mi pomóc i wskazać miejsca w których bezproblemowe rozbicie namiotu jest możliwe? Szukam miejsc w miarę bezludnych, z dostępem do jeziora lub rzeki. Będę wdzięczny za pomoc.
wd40 Opublikowano 21 Lutego 2021 Opublikowano 21 Lutego 2021 Jeśli zmienisz plany to zapraszam do Wolina. 1
dr.big Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 Przeczytane gdzieś przy okazji: "Lasy Państwowe od 1 maja udostępnią w każdym z 429 nadleśnictw specjalne obszary do nocowania na dziko – poinformowała we wtorek spółka. W jednym miejscu może teraz nocować maksymalnie dziewięć osób, przez nie dłużej niż dwie noce z rzędu."
EndriuBis Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 Temat noclegów na dziko w lesie już obowiązuje od tamtego roku. Tylko w tedy chyba pilotażowo. Tutaj więcej informacji. Tylko że koledze Jarkowi chodzi o sprawdzone miejscówki, takie z dobrym dojazdem i wodą w pobliżu. Skuter to nie ADV , a Jarek to nie ArturoBB 😀
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Lutego 2021 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2021 Ale że niby Ja to co ??????? 🤨 🤣
emjarek Opublikowano 16 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2021 W dniu 21.02.2021 o 17:58, wd40 napisał: Jeśli zmienisz plany to zapraszam do Wolina. Nie wykluczam. Kiedy jechałem dookoła polski zbłądziłem na wyspę. Powtórzyłbym. Teraz wszystko zalezy od mojego kalndarza roboty.
Rekomendowane odpowiedzi