Klubowicze ZYBEX Opublikowano 1 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2020 Witajcie, bardzo dziękuję wszystkim za udział i oddane głosy w listopadowym konkursie, miło mi że klasyka gatunku (dla niektórych tak brzydka że aż piękna że aż nie to forum ale i multipla ma swoich zwolenników 😀 a mnie ona cieszy) znajdzie swoje miejsce w zacnym kalendarzu. Zapraszam do zabawy w grudniu mam nadzieję że znajdziecie fajne fotki swoich skuterów które mają szansę trafić do kalendarza. Pozdrawiam 😷 bezpiecznie i zachowanym dystansem ✋ - do ZDROWEGO! Dla odświeżenia pamięci ******* REGULAMIN ******** Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. • Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera, lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. • Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się ze Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi >>TUTAJ • W konkursie można uczestniczyć wiele razy, ale fotki nie mogą być powtórnie użyte w kolejnych edycjach. • Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs, ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. Szczegóły wątku: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: a. Skuter [miesiąca] [rok] - KANDYDATURY; b. Skuter [miesiąca] [rok] - GŁOSOWANIE (+ jawna ankieta). 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków: a. do 5-ego następnego miesiąca wątek na KANDYDATURY b. od 15-ego - wątek na GŁOSOWANIE. c. 15-ego dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU>> i robi podsumowanie głosowania. d. jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. 3. Do konkursu mogą być zgłoszone max. 3 fotki spełniające wymagania techniczne, zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. Szczegóły głosowania: 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 2. Termin głosowania do ostatniego dnia miesiąca. Laureaci 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza.
Klubowicze Ewik Opublikowano 16 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2020 Wiem, że święta i inne sprawy pochłaniają nasz czas ale szkoda by było zakończyć kolejny rok białą kartką bez zdjęcia w grudniu🤔
EndriuBis Opublikowano 16 Grudnia 2020 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jak taka posucha to może coś dodam 🙂 wprawdzie nie grudzień, ale jedna z ostatnich listopadowych polatanek w koło komina.
tomekmajesty Opublikowano 16 Grudnia 2020 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Takie sobieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2020 To jeszcze ja coś dorzucę, co prawda z listopada ...
Lucjan73 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ogłoszenie - jutro wieczorem zostanie założona ankieta, Jeśli ktoś ma jeszcze ochotę na udział w konkursie to zapraszam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Grudnia 2020 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2020 Wspomnienie lata
Paul Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Konkurs Grudniowy foty jak by rozjechane z porą roku , ale to tylko moje odczucie , szkoda że nie zimowa sceneria .
DaRoL Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 13 godzin temu, Paul napisał: Konkurs Grudniowy foty jak by rozjechane z porą roku , ale to tylko moje odczucie , szkoda że nie zimowa sceneria . Jutro wjadę skuterem na Kasprowy to będzie zimowa sceneria 😉
tomekmajesty Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 A gdzie w grudniu w Polsce śnieg widziałeś ...;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzysztof8800 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 49 minut temu, tomekmajesty napisał: A gdzie w grudniu w Polsce śnieg widziałeś ... Zapraszam w okolice Krynicy Zdrój do miejscowości Tylicz. Możesz przyjechać skuterem ... śnieżnym jest po czym hulać😁
MR.F Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Nie wiem czy nie za późno ale wkleję jeszcze foto z ostatniej jazdy. Dziś już tam śnieg...
Lucjan73 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 17 godzin temu, Paul napisał: Konkurs Grudniowy foty jak by rozjechane z porą roku , ale to tylko moje odczucie , szkoda że nie zimowa sceneria . 4 godziny temu, DaRoL napisał: Jutro wjadę skuterem na Kasprowy to będzie zimowa sceneria 😉 3 godziny temu, tomekmajesty napisał: A gdzie w grudniu w Polsce śnieg widziałeś ... 😉 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 godziny temu, krzysztof8800 napisał: Zapraszam w okolice Krynicy Zdrój do miejscowości Tylicz. Możesz przyjechać skuterem ... śnieżnym jest po czym hulać😁 Nie ma co dyskutować i narzekać tylko trzeba wrzucać foty. Przypominam że jeszcze kilka dni temu nie było żadnych zgłoszeń.
Rekomendowane odpowiedzi