Elvis Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 … mikołaj, choinka, śnieg, zimno, chlapa, błoto, mróz, prezent, wigilia, czapka, śnieżynka, zima, przesilenie, szalik, lampki, jodła, szron, łańcuch, oczekiwanie, bombki, stół, karp, obrus, barszcz, siano, opłatek, gwiazdka, renifer, sanie, lód, ślizgawica, rękawice … 🌲🌲🌲 Te wszystkie słowa w większej lub mniejszej części określają miesiąc grudzień. Cóż, zima … i nie da się tego ukryć … no i święta … specyficzne i zapewne wyczekiwane jako co roku … no co, chyba już wszyscy załapali i potrafią odnaleźć się w wszech otaczającej nas czasoprzestrzeni … … można?, można wykombinować? … … A zatem już bez ściemy, życzę wszystkim mnóstwa fajnych prezentów pod choinkowym drzewkiem, wcześniej oczywiście pod poduchą, dobrego samopoczucia i mnóstwa humoru na szarość grudniowych dni. I jeszcze jedno, osobiście mam nadzieję i jednocześnie życzę tego nam wszystkim, by przyszły rok, był lepszy od tego który niebawem się skończy. Pozdrawiam Was serdecznie … miesiąc grudzień uważam za otwarty … LwG …✋
romeo1971 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dzięki Elvis Tobie też wszystkiego dobrego i zdrowia.Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udanego grudnia dla Was wszystkich. Niech będzie pięknie. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dzięki Mirku i tobie wszystkiego najlepszego, grudzień to już blisko wiosny trzeba myśleć pozytywnie.
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2020 Czy ktoś coś wie o motomikolajach w Szczecinie?Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rogierro Opublikowano 3 Grudnia 2020 Opublikowano 3 Grudnia 2020 5 godzin temu, bilety napisał: Czy ktoś coś wie o motomikolajach w Szczecinie? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Oczywiście, sobota 10 na wałach, 10:30 wyjazd, odwiedzamy DD w Policach, na Mącznej, w Stargardzie i na koniec w Wisełce. Po wszystkim ognisko na campingu TRAMP. Link do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/172917364489532/
romeo1971 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Ho Ho Ho !!!Wzywamy wszystkich MotoMikołajów do wstawienia się na swoich rumakach (jak pogoda nie pozwoli, to puszką), na Wałach Chrobrego, w Szczecinie, w sobotę 05.12.2020 o godzinie 10.00 zbiórka.Plan jest następujący:o godz. 10.30 startujemy z Wałów do Domu Dziecka w Policach (są tam między innymi dzieci z Tanowa), następnie udajemy się do DD na ul. Mącznej, później do DD w Stargardzie i ostatni Dom Dziecka będzie w Wisełce.Po przekazaniu paczek w Wisełce udajemy się na ognisko, tuż obok na Camping Tramp w Świętouściu, tam przewidziany poczęstunek ciepłymi napojami.Weźcie ze sobą stroje Mikołajów, dobre humory i kiełbaskę na ognisko.Jest pomysł byśmy wszyscy w strojach MotoMikołajów zatańczyli taniec "wesołego MotoMikołaja", dla dzieci, który będziemy mogli przećwiczyć podczas wspólnego pakowania paczek w piątek 04.12.2020 w Restauracji "Szyszka" na Arkonce o godz. 19.00Cały czas zbieramy słodycze, zabaweczki, przybory szkolne itp. itd. do paczek. można zabrać je do Szyszki na pakowanie, albo przynieść wcześniej do "Szyszki"Standardowo przypminamy o dystansie społecznym i maseczkach !!!Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu TapatalkaJa mam pecha i nie będę.Pogoda ma być żałuję ze mnie nie będzie milej zabawy i zbierzcie dużą grupę BurgmaniWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Policzyłem trasę i wyszło mi ponad 230 km i ponad 4h jazdy.
romeo1971 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Rzelu dużo Mikołajów przeżyło Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 No to fajnie że się udało. mnie jednak ciąnęło do lasu.
cris76 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mnie jakoś też ciągnęło do lasu. A oto mój nowy podopieczny. Przywiozłem sobie zwłoki na długie zimowe wieczory........no i prawie gotowy, zostało teroche estetyki - dwa tygodnie temu po garażu walały się atomy tego TMaksia. Znajomy już ostrzy na niego zęby, więc idziemy w siłę.
Joshua_77 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 No to fajnie że się udało. mnie jednak ciąnęło do lasu. Rzelu, a kto robił to zdjęcie? Wiewiórki? Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2020 Straż Leśna jak wypisywali mandat 🤣
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2020 Trochę się tęskni za latem 😞 1
Kacperki Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Za to fajnie ogląda się film 😉 W dniu 19.12.2020 o 17:05, SlawoyAMD napisał: Trochę się tęskni za latem 😞
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Grudnia 2020 Szanowne grono kolegów i koleżanek. Życzymy wszystkim wam i waszym rodziną bardzo zdrowych i Wesołych Świąt. Spełnienia wszystkich marzeń szczególnie tych motocyklowych i oczywiście obfitych prezentów. 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 24 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wzajemnie i dołączam się do Życzeń... 1
Elvis Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2020 Podklepuję to co wyżej i ... I wszystkiego naj ... 1
romeo1971 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Też życzę wszystkiego najlepszego dużo zdrowia przededewszystkim i szczęściaWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 1
damianus2222 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam. Panowie przepraszam jak nie ten dział. Słuchajcie, jako że kiedyś aktywny w grupie na grupie.. Teraz z różnych powodów dwa kółka są niemożliwe dla mnie. Mam na sprzedaż kamizelkę jagatex, kurtkę modeka, rękawice modeka, oraz tłumik leovince 4road. Tłumik był na malaguti spidermax GT 500 biały. Może ktoś pamięta z jednego zlotu w Świnoujściu. Jeżeli ktoś by chciał coś oddam za pieniążki 😊 kontakt 508989964 whatsapp, SMS, lub Messenger- Damian Koszko pozdrawiam wszystkich.
czemil Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Koledzy skuterowcy, biegowcy, rowerowcy i pasażerowie, życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2021 Roku. Niech się Wam spełnią niespełnione marzenia oraz obyście w zdrowiu kontynuowali swoje pasje. LwG Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Grudnia 2020 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2020 I my życzymy wam wszystkim Wszystkiego Najlepszego dużo zdrowia i pogody ducha w nowym roku 2021.
Rekomendowane odpowiedzi