Rączy Emeryt Opublikowano 17 Listopada 2020 Opublikowano 17 Listopada 2020 Hej 🙂 Kupując mojego x-maxa' 2009 czyli starego trupka 😉 dostałem skuter czysty, jak nówka z fabryki. Ktoś go musiał wypucować do glancu 🙂 Ciekawe jak to robią handlarze bo nie uwierzę, że ktoś siedzi cały dzień przy skuterze ze szczoteczką do zębów i pucuje element po elemencie... Próbowałem znaleźć coś na YT - jeden gość najpierw całą maszynę "namaczał" myjką parową, potem pokrywał całość pianą, następnie "mył" myjką ciśnieniową, a na końcu natłuszczał jakimś zajzajerem z pistoletu. Fajnie, tylko trzeba mieć miejsce i sprzęt... Macie jakieś własne sposoby żeby doprowadzić skuter do stanu "nówka sztuka" nie spędzając przy nim całego dnia? Przydałoby się mojemu mycie 😉 Jakub
tomekmajesty Opublikowano 17 Listopada 2020 Opublikowano 17 Listopada 2020 Preparaty Motula do mycia bez wody E1następnie do nablyszaczania E5Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekstw Opublikowano 17 Listopada 2020 Opublikowano 17 Listopada 2020 Ja używam polecam środki z shiny garage, do odświeżania- mycia plastikow lakierowanych i nielakierowanych mat.Wysłane z Nokii 5110 przy użyciu Tapatalka
Bart1 Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Oj widzę że tu biedniutko z wiedzą i nie to żebym uważał się za jakiegoś eksperta w tym temacie 😉
dr.big Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Tematów o myciu było kilka na przestrzeni lat, trzeba poszukać 🙂 . Oto jeden z nich:
Rekomendowane odpowiedzi