jack300 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 To ja też pochwalę się moim maxem.Piękna biała perełka trójwarstwowa z palety toyoty a reszta piękny karbonik klejony w profesjonalnym studio.Mam nadzieję że się spodoba. Jeszcze klosze kierunków zostaną przyciemnione bo są troch wyblakłe i będzie miodzio
ko_ala Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dzisiejsza - krótka wycieczka za miasto. I trochę inaczej
Akar_Zaephyr Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 No to i ja coś wrzucę. Jeszcze nie maxi ale na czymś trzeba zacząć Zdjęcie z sesji ślubnej
banzaii Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 I ja sie pochwale moja czarna strzala Teraz tylko czekac az ustawa wejdzie w zycie i mozna rozpoczac delikatnie przygode z dwoma kolkami z zachowaniem zdrowego rozsadku P.s. plamy na kostce to po pierwszym myciu a nie olej
dr.big Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Dwa skutery w Mrzeżynie, żółty i granatowy ...
Jerry_R Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Autorem zdjec jest Maxell, wykonane na przedostatnim RWBN (dzieki!!!):
Jerry_R Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 W przejsciu pod torami na dworcu Warszawa Wschodnia. Wrzucales niedawno zdjecie Twojego Burgmana na Mokotowie, to i ja wstawie niedawno zrobione pod fabryka
Jerry_R Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Jak napisales, jest to oczekiwanie na GIVI Airflow. Deflektor jednak cos daje - nie wieje tak na klate, ale bardziej na okolice szyji, twarzy - do tego troche mniej, niz bez deflektora. Jezdze teraz w domknietym szczekowcu oraz kominiarce RUKKA Balaclava - dzieki temu daje rade. Zanim sie przesiadlem, przez wiele ostatnich dni byl kask otwarty oraz zwykla cienka kominiarka termoaktywna. Albo mocno rozszczelniony szczekowiec. * * * Zeby nie bylo off-top'u, c.d., autor Maxell.
Seiandin Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Mikołaje na motocyklach 2014 A dalej to zimowa wycieczka na półwysep
Klazoniusz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pierwsza sesja zdjęciowa po zakupie od Gumisia.
Trenex Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich Kilka ujęć mojego małego marzenia
Sympatycy krys70 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No to może i ja dołożę fotkę mojego burka
marek_m Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ostatni weekend wakacji Molo w Orłowie
kello Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 O której musiałeś tam być, żeby nikogo tam nie było i nikt się nie czepiał o wjazd skuterem? Bo rowerem nawet nie wolno. Obstawiam jakaś 4-5 rano? Żeby nie było OT wstawiam fotkę swojego SW w naturalnym środowisku. Na ładne fotki muszę gdzieś się specjalnie wybrać.
Rekomendowane odpowiedzi