Paul Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 Pobudka śniadanko szybki przegląd prognozy pogody brak opadów , zachmurzenie z przejaśnieniami temperatura w granicach 7-9 C' a więc czas na ostatnie kulano w tym roku i przewietrzenie bańki zanim nie zamkną na dobre kraju . Taki mały spontan , jadąc dowiedziałem się że szwagier zmarł dziś na Covid 19 a jeszcze tydzień temu nic mu nie dolegało i nic nie wskazywało że to kurest...o go zabije 😞. Miałem przewietrzyć rumaka pyknąć kilka kilometrów i wrócić ale jechałem jechałem i rozmyślałem ..... Jurek miał 56 lat . Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Saper Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 Niech odpoczywa w spokoju. ?️ Jutro moja ostatnia jazda w tym sezonie. Niech Nam dane będzie spotkać się w przyszłym, żeby pojeździć i i .
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Października 2020 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2020 Niech odpoczywa w spokoju. Fajnie że udało ci się jeszcze przejechać na Moto, szkoda że w takim smutnym klimacie. Trzymaj się
Nazir Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 Przykra wiadomość - moje kondolencje.
Klubowicze JACKM Opublikowano 31 Października 2020 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2020 SMUTEK ŻAL .Wyrazy współczucia . Musimy dalej żyć i pamiętać o tych których już nie ma .
Paul Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 Dzięki . Ponoć szwagier to nie rodzina mimo takich stwierdzeń to i tak szkoda poczciwe było z niego chłopisko , do tej pory nie wierzyłem w to całe dziadostwo no to już jestem osra..y po pachy , do tego moja żona pracuje w służbie zdrowia a jej szpital przekształcają w Covidowy . Od 2 tygodni kiedy kilkukrotnie moja miała kontakt z covid nie mieszkam w domu tylko koczuję u siebie w biurze i mam czarne myśli a cała ta sytuacja ryje mi czachę . A tak na marginesie to dla służby zdrowia nie ma kwarantanny nawet po kontakcie rozkaz dalej pracować wymazy po ostatnim kontakcie robione są po tygodniu to informacje z linii frontu . Mam tylko cichą nadzieję że przejdziemy suchą stopą przez te ciężkie czasy
Tatko Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Moje kondolencje jak napisałeś szkoda chłopa niech spoczywa w spokoju.Dziś mam zamiar się pokrecić troszkę a co do zarazy to uważać trzeba.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
krzysztof8800 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Paweł wyrazy współczucia. A na wszelkie złe dni jest dobre lekarstwo na literę B. I nie jest to banan chociaż po wypiciu banan na gębie się pojawia. Jak nic się nie zmieni to będę koło 10-tego w Olsztynie to przywiozę A ja dzisiaj też trochę ruszyłem z domu 2oo
Administrator Bomber Opublikowano 1 Listopada 2020 Administrator Opublikowano 1 Listopada 2020 Kondolencje Pawel.
Paul Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Opublikowano 1 Listopada 2020 Pogoda piękna czas przewietrzyć głowę , dziś jadąc wspominałem bliskich których już z nami nie ma . Grobów nie można odwiedzić z rodziną ograniczone kontakty pogoda piękna. to co robić jak benzyna płynie we krwi . Dzisiejszy przelot pozytywnie mnie nastawił 1
Sobier Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Jak ja Tobie zazdroszczę tych okolic
Klubowicze bargacz Opublikowano 4 Listopada 2020 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2020 Wyrazy współczucia. Co to za budowla i gdzie się znajduje?
Nazir Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 2 godziny temu, bargacz napisał: Wyrazy współczucia. Co to za budowla i gdzie się znajduje? Zrobię sobie konkurs😉 O ile mnie wzrok i pamięć nie zawodzą to jest to wieża karabinów maszynowych ( tzw bunkier wieżowy) obronny Ruciane Guzianka zaraz za stacją paliw przy moście kolejowym w Rucianym. Obiekt bardzo dobrze☝️ zachowany jak na okres budowy- 1900r. Ciekawe czy trafnie rozpoznałem😜?
Paul Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Opublikowano 4 Listopada 2020 Tak dokładnie to ten obiektWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Opublikowano 4 Listopada 2020 Bardzo dużo jest u nas takich perełek 🙂. Trzeba coś zorganizować szlakiem warmińsko mazurskim . Trasy mamy kręte i malownicze a i jest co zwiedzać - Twierdza Boyen - Wilczy szaniec - Szlak Kopernikowski - Kanał Elbląski - Kapituła Warmińska z Fromborkiem na czele - Grunwald - Cała masa Zamków Zapraszam serdecznie wszystkich klubowiczów i użytkowników mogę przygotować fajne trasy
Nazir Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 To fajny pomysł 😃- do zrealizowania, tylko niech już się skończy ten głupi czas☝️ Jestem chętny, bo to piękne tereny!
Klubowicze BUGI Opublikowano 4 Listopada 2020 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2020 2 godziny temu, Paul napisał: Bardzo dużo jest u nas takich perełek 🙂. Trzeba coś zorganizować szlakiem warmińsko mazurskim . Trasy mamy kręte i malownicze a i jest co zwiedzać 👍jestem za Ps. Moje kondolencje, w pamięci szwagier będzie na zawsze...
Rekomendowane odpowiedzi