drogowiec Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 ze scyzorykami ganiaj? Nie tylko oni Pozdrówka
RobB. Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 ze scyzorykami ganiaj? Nie tylko oni !OK Pozdrówka a to pewnie Kubu? musze opowiedzieć dowcip o Zduńskiej Woli ?! Pozdrawiam RobB. M@rkiz nie podlizuj się bo Cię do kuferka wsadzę Przeca napisłem, że tylko się z nudów droczę
Gość SzCzApA™ Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Co trzeba było w pierwszej kolejno?ci Kielczanom ufundować - DOM KULTURY, ale widać NIE DZIAłA bo ze scyzorykami ganiaj? tia pewnie masz racje polecam serwis informacyjny www.wici.info Pozdro
RobB. Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 E fajne to Wici, Dom Kultury wprawdzie w Sandomierzu zlikwidowali, moze im nie potrzebny ?! Ale już wiem jak wygl?da Szczapa płci żeńskiej, całkiem niezła galeria aktów. Morley i Kubu? pewnie by j? oceniali z innej perspektywy, ale mnie się podoba....galeria oczywi?cie, modelka nieco szczapowata !kiss . Pewnie przyjezdna bo na na Kielczankę za ładna, wszystkie mi znane i ładne Kielczanki to z importu !kiss Pozdrawiam RobB. A u nas sypie jak w Kieleckim i drogowcy (Kubu? zmień ksywkę, bo sie Ľle kojarzy) znowu ?pi?
tomekmajesty Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 co do scyzoryków: - w póĽnym ?redniowieczu król polski s?dz?c szlachciców za przewinienia, gdy decydował o pozbawieniu szlachectwa - dodatkowo zsyłał ich w góry ?więtokrzyskie, już jako chłopów. wtedy ?miano się z nich, że już nie maj? szabli lecz jedynie im scyzor pozostał - st?d okre?lenie scyzoryki. tereny gdzie zsyłano szlachtę to okolice Daleszyc, kiedy? miasta obecnie prawa miejskiego miejscowo?ć pozbawiona przez Cara za karę za udział i pomoc powstaniu styczniowym trochę szkieleczczyzna historii posiada
Gość majon Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 http://forum.megapage.pl/viewtopic.php?p=70 jakos nie mam czau na napisanie relacji za to maly zwiastun filmowy miejsc w ktorych bywamy . Ps. Dragon jak widac na filmie nikt po zmroku nie zwija asfaltu pozdr majon
Gość SzCzApA™ Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 ?wietnie poklejone ujęcia no i muzyka trafiona zupełnie inaczej się ogl?da ten film znaj?c te miejsca jestem w szoku jakie szczegóły można tam wylukać !V
Rekomendowane odpowiedzi