Waluś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja również swoj? otrzymałem, choć niestety kurierowi chyba gdzie? się wcisnęła i zagi?ł mi jeden narożnik, ale udało sie bezbole?nie poprawić . Podoba mi sie dzięki wielki !piwko
PaPaYoS Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 hej Mamu?ka poprosze o tablczkę z napisem STRUMYK pozdrawiam Tomasz
kopajt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Blacha do mnie też dotarła... !piwko Dzięki bardzo... Na nieszczę?cie nie mam jej jeszcze do czego przykręcić... W sobotę ogl?dałem Majesty 250... i jednak to nie jest to... musi być Burgman 400 !YES 'nie mam tu na my?li mocy, ale wymiarów !scooter'
Siodel Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 OJ OH blacha super dzieki Mamu?ka za pomysł
pablos Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Pablos i Teletubi?-ka też dziękuj?, blaszki super jeszcze dzi? będ? zamontowane na sqtach.
Glub Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Blachę już mam to teraz do kompletu w kolejno?ci prawko "A" i co? większego niż obecnie
MISIEK Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mamu?ka: należ? Ci się wielkie podziękowania za zajęcie się spraw? Blachę odebrałem dzisiaj od Pawka. Jest po prostu ...super Jeszcze dzisiaj j? przykręcam. Pozdrawiam MISIEK
Crazy_Russian Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja musialem swoja nieco przyciac po bokach, bo w tablicy nie mam podkladki rejestracji i mi wystawala. Na szczescie blacha miekka i dalo rade zwyklymi nozyczkami i jest "git"
Rekomendowane odpowiedzi