Gość delorean Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 javka 50 jest definitwnie brzydka no i wszystkie koreańczyki. koreanki za to ?? super
Gość kamilus Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Może i Artix masz racje,o skuterach można przyznać Twoja wypowiedĽ ale o motorach to bym sie zastanawiał zobaczcie co znalazłem http://images23.fotosik.pl/28/8878a4ef4873d903.jpg Czy który? ze skuteromaniaków by na to wsiadł??
Sympatycy Arecki Opublikowano 18 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2007 No cóż, s? też rzeczy piękne inaczej.
BRODATY MIKE Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Wielkie mi co!!! O ile sie nie myle zaporozec ze skrzynia od Dniepra albo od M`ki... Chocbym i ja mogl i tego DRAGONA dosiasc... ( DRAGON SORRY! ) jak i mysle zdecydowana wiekszosc z Nas BURGMANIAKOW!!! Jednak Zycie to sztuka wyboru..... ja wybralem MAXI sQtery!!!
drogowiec Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 kamilus ... wiesz... ja tam chętnie przetestowałbym wła?ciwo?ci jezdne tego wynalazku, który wygl?da jak bieda-pojazd rdem z Mad Maxa. Szczerze Poza tym wygl?da mi to rzeczywi?cie na silnik "nosorożca". Pozdrówka
Geni Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 He he he - ratbike na ludowo . Drogowiec bioro?c pod uwagę długo?ć tego pojazdu oraz k?t pochylenia w zakręcie można przyj?ć, że wszystkie mniejsze ronda ten sprzęt bierze na dwa razy.
Gość kamilus Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Ale to jest naj?mieszniejsze,spójrzcie na zbiornik paliwa przy tej paskudzie,na moje oko tam sie zmie?ci góra 4l oktanu,a ten silnik mały nie jest nie nie wygl?da żeby spalanie miał 1,2l na 100km,czy temu kolesiowi nie zbraknie stacji po drodze heh...
mak Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Ale to jest naj?mieszniejsze,spójrzcie na zbiornik paliwa przy tej paskudzie,na moje oko tam sie zmie?ci góra 4l oktanu Ja obstawiałem na 3l
eMKa Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Pewnie ma taki plecak-manierkę dla cyklisty na seryjnym wyposażeniu żeby do CePeeNu najbliższego dojechać
PC800 Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Wła?ciwy zbiornik jest pod siedzeniem kierowcy (jak np. w V-max'ie)
Gość Driada Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Honda Helix to NAJBRZYDSZY SKUTER |WIATA! Sam szyk po prostu, ani odrobiny dobrego smaku. Oczywi?cie zatrzegam jak poprzednicy, że to subiektywna opinia. Ale naprawdę dziwię się, że co? tak nieforemnego można było wypu?cić na rynek. Słyszałam, że to kultowy model i że swietnie się j? prowadzi, że jest wygodna...itp. Może, ale to nie zmienia faktu, że jest brzydka. A co do motocyklistów o wzro?cie metr trzydzie?ci w kapeluszu: Helix jest pod tym względem user friendly. Nawet ja dosięgam nóżkami do podłoża, co rzeczywi?cie zwykle jest problemem. ALLLLEEEEEE ..... za to wysypiam na dowolnym łóżku, nawet poniżej 1.80 długo?ci. Pozdrowienia dla dryblasów!
maciejbilu Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 No i tu mnie zabolalo !tut ... a dokladnie zabolalo mnie moje 194 cm . Za podrowienia dziekuje, a co do wysypiania sie...zazdroszcze !tut ... Pozdrowka dla "kurduplow" P.S. Zeby nie bylo. Mi nie bardzo lezy FUOCO...
Slavequs Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Honda Helix to NAJBRZYDSZY SKUTER |WIATA! Sam szyk po prostu, ani odrobiny dobrego smaku. Oczywi?cie zatrzegam jak poprzednicy, że to subiektywna opinia. Ale naprawdę dziwię się, że co? tak nieforemnego można było wypu?cić na rynek. Słyszałam, że to kultowy model i że swietnie się j? prowadzi, że jest wygodna...itp. Może, ale to nie zmienia faktu, że jest brzydka. Chciałem tylko wspomnieć, że Helix zadebiutował w 1986 roku.
PrezesBednarz Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Honda Helix to NAJBRZYDSZY SKUTER |WIATA! Sam szyk po prostu, ani odrobiny dobrego smaku. Oczywi?cie zatrzegam jak poprzednicy, że to subiektywna opinia. Ale naprawdę dziwię się, że co? tak nieforemnego można było wypu?cić na rynek. Słyszałam, że to kultowy model i że swietnie się j? prowadzi, że jest wygodna...itp. Może, ale to nie zmienia faktu, że jest brzydka. Chciałem tylko wspomnieć, że Helix zadebiutował w 1986 roku. I porównajcie j? do innych skuterów z tamtych lat ...
Siodel Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Honda Helix to NAJBRZYDSZY SKUTER |WIATA! Sam szyk po prostu, ani odrobiny dobrego smaku. Oczywi?cie zatrzegam jak poprzednicy, że to subiektywna opinia. Ale naprawdę dziwię się, że co? tak nieforemnego można było wypu?cić na rynek. Słyszałam, że to kultowy model i że swietnie się j? prowadzi, że jest wygodna...itp. Może, ale to nie zmienia faktu, że jest brzydka. Chciałem tylko wspomnieć, że Helix zadebiutował w 1986 roku. I porównajcie j? do innych skuterów z tamtych lat ... no to? mnie rozbawił podaj jakikolwiek sqter maxi z tamtych lat !tut
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 22 Listopada 2007 Nie ma brzydkich skuterów tak samo jak nie ma brzydkich kobiet... s? tylko te o "nietypowej" urodzie !tut Ps. Helix (dla mnie) jest przepiękny
pidzam Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Nie ma brzydkich skuterów tak samo jak nie ma brzydkich kobiet... tylko wody czasem brak!! Problem jest taki,ze na sqcie po gorzale nie pojedziesz,a na kobitce i owszem. A co do brzydkich skuterow to ja mialem takie dzielo. Gilllllera TPH125 w kolorze zielono-seledynowa perla?paskudztwo.
dr.big Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Haha. Mi sie akurat TPH podoba i gdyby sie jakis ladny "napatoczyl" w wersji 125ccm, to nie zastanawialbym sie dlugo. Dobry skuter na lato i miasto. Mialem kiedys TPH50, ale nawet nie zdazylem go przez ~2 lata odblokowac, ale byl moim pierwszym skuterem na ktory czasami wsiadalem . PS. Od wielu osob slyszalem komentarze, ze np. Honda Spacy 125 jest "dosyc" brzydka. Mi sie tam podoba !tut .
Gość Raq Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 dla mnie Helix/Fusion jest "...Best of the Best, of the Best.." i chyba nie muszę tego zbytnio tłumaczyć. Wygl?d - powiem jak zwykle - nie to ładne co ładne - tylko to co się komu podoba. i nie jest to tekst w stylu - każda pliszka swój ogonek...., bo jak wiedz? niektórzy dosiadam mocno nowocze?niejszej maszyny, która prezentuje zupełnie inny styl niż Helix, a też mi się podoba te cztery zdania poniżej nie jest "dyskusj?" o gustach tylko wykazaniem powiedzmy - pewnej ignorancji w temacie młodych ludzi widać internetowo krzycz?ce głosy przeciw, które pokazuj?, że niewiele maxi skuterów widziały. Porównuj? zapewne do +- 10-15 modeli z lat 99-2007 do modelu z '86 a dobrze pamiętać, że ten przedział to tylko pewien procent wszystkich. mogę to zrozumieć bo pewnie 1986 Helix'a to rok przed ich urodzeniem, ale zapewniam , że budowano sqty na długo przed i wtedy były dopiero szkarady. To trochę tak jakby - porównywać Citroena BX z 1982 z Citroenem C5 Break nadal przedstawicielem klasy ?redniej. A BX był hitem na swoje czasy. Poza tym fakt - Helix/Fusion w zasadzie w niezmienionej postaci produkuje się do dzi? co chyba o czym? ?wiadczy. no to? mnie rozbawił podaj jakikolwiek sqter maxi z tamtych lat !tut !happybth !happybth a mogę podać Maćku z wczesniejszych lat np. Harley Dawidson Topper H poj 165ccm rok 1960 Achilles Sport poj 150 ccm chyba 1954 i może co? dla Maii -owej - Moto-Guzzi Galetto poj 192 albo jeszcze "protoplasta Helix'a - Maico Mobil MB-175 rok 1950 !tut oczywi?cie żeby nie było, że za mała pojemno?ć i nie maxi prawdziwe czyli 250cccm to np. Maicoletta 250 z bodajże 1954 roku. czyli przy okazji mit obalony - Helix/Fusion nie był pierwszym "prawdziwym maxi" choć jest produkowany najdłużej !happybth
PrezesBednarz Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Honda Helix to NAJBRZYDSZY SKUTER |WIATA! Sam szyk po prostu, ani odrobiny dobrego smaku. Oczywi?cie zatrzegam jak poprzednicy, że to subiektywna opinia. Ale naprawdę dziwię się, że co? tak nieforemnego można było wypu?cić na rynek. Słyszałam, że to kultowy model i że swietnie się j? prowadzi, że jest wygodna...itp. Może, ale to nie zmienia faktu, że jest brzydka. Chciałem tylko wspomnieć, że Helix zadebiutował w 1986 roku. I porównajcie j? do innych skuterów z tamtych lat ... no to? mnie rozbawił podaj jakikolwiek sqter maxi z tamtych lat Też mnie rozbawiłe?. Czy napisałem ,żeby porównać do maxi? Z mojej strony to wszystko.
Gość kamilus Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Wydaje mi sie że to jest kwestia gustów,i stylu ale cos mi trudno uwierzyć że pewnym osob? sie wszystkie skutery,a co do TPH to z wygl?du nie s? miss,ale silniki maja dobre,a po odblokowaniu id? jak szalone...Pozdro Kamil
Rekomendowane odpowiedzi