Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Najbrzydszy ze skuterów...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ostatnio ogl?daj?c skutery w internecie.Wpadłem na pomysł,aby zrobić konkurs na najbrzydszy z maxi.Wygrzebywać fotki !happybth mój pierwszy który mi się baaaardzo nie podoba Honda Helix (każdy wie jak wygl?da) whist

Opublikowano

Witam Kolego

W skuterach nie jest piękne to co błyszczy i ?wieci, ale to co niezawodne i praktyczne a taki jest Helix. whist

Opublikowano

Oj Kamilus.

Boję się że st?pasz po kruchym lodzie.

Oczywi?cie o gustach się nie dyskutuje, ale to tak jak powiedziałby? że Wawel, Bazylika Mariacka w Gdańsku czy Zamek w Malborku s? brzydkie.

To klasyka, to obiekty kultu, to historia.

Pogadać możemy o współczesnych wytworach techniki.

Opublikowano

a ja zaglosuje

GILERA DNA whist

moim zdaniem do najwiekszy niewypal - naped skuterowy, wyglad ala motocyklowy - jak dla mnie dno. nawet trudno to nazwac skuterem...

Opublikowano

Jak to powiedzial Pleban... o gustach sie nie dyskutuje, w takim razie mi Helix tez moze sie nie podobac :] ...

pozdroo

Kacza

Opublikowano

Co mi sie nie podoba? Skutery produkcji np. chinskiej -> skrojone dla ludzi majacych metr trzydziesci (czterdziesci?) w kapeluszu i wazacych 35 kg !happybth .

Np. kola w nich takie, jak maja normalnie lepsze taczki budowlane i ogolnie gabaryty rowerkow dla dzieci whist ... Wykonanie podobne do tandetnych zabawek zrobionych dla "oslepienia" kupujacego i nastawionych jedynie na zysk whist .

Opublikowano
Co mi sie nie podoba? Skutery produkcji np. chinskiej -> skrojone dla ludzi majacych metr trzydziesci (czterdziesci?) w kapeluszu i wazacych 35 kg !happybth .

Np. kola w nich takie, jak maja normalnie lepsze taczki budowlane i ogolnie gabaryty rowerkow dla dzieci whist ... Wykonanie podobne do tandetnych zabawek zrobionych dla "oslepienia" kupujacego i nastawionych jedynie na zysk whist .

--- | | ---

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo mi się nie podobaj? z wygl?du maxiskutery z takimi małymi tablicami rejestracyjnymi z tyłu... <_<

To, tak a'propos "st?pania po kruchym lodzie"... !happybth

pzdr

Opublikowano

Skuterowy brzydal, ...hmm, zdecydowanie stawiam na ...HONDA HELIX

Opublikowano

To jest tylko zabawa,chciał bym sie dowiedzieć jaki dla Was jest najbrzydszy ze skuterów :lol: .

>>W skuterach nie jest piękne to co błyszczy i ?wieci, ale to co niezawodne i praktyczne a taki jest Helix.<<Helix przyznam że jest praktyczny nie miałem przyjemno?ći się przejechać ale posiedzieć owszem,i wygodny jest napewno więcej nic nie moge powiedzieć na jego temat.

>>GILERA DNA thumbdown.gif

moim zdaniem do najwiekszy niewypal - naped skuterowy, wyglad ala motocyklowy - jak dla mnie dno. nawet trudno to nazwac skuterem...<<Masz racje jaki? projektant chiał dodać co? sportowego do tego skutera i wyszło to co wyszło !happybth

>> Co mi sie nie podoba? Skutery produkcji np. chinskiej -> skrojone dla ludzi majacych metr trzydziesci (czterdziesci?) w kapeluszu i wazacych 35 kg wink.gif .<<hehe np zipp quantum nie rozumiem po co robić tak wielka bude dla takiego skutera <_<

Opublikowano

Stawiam na Honde Helix - nie podoba mi się, ale zaznaczam to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Amnie się wydaje ,że brzydkich skuterów to nie ma . Tylko , co niektóre s? ładne inaczej <_<

Opublikowano

Oj kolego KAMILUS - grabicie sobie <_<

"O gustach sie nie dyskutuje"... ja rowniez zostane przy tym...

• Sympatycy
Opublikowano

majesty 125 <_<

Opublikowano

No UWAGA ...... faktycznie piękny nie jest , jest po prostu tak brzydki ze aż Piękny <_<.

Dla mnie Helix jest cudny :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

O moim kwang yangu pare osób też mówi , że brzydki.... ale jak siedzę na nim to tego nie widze.... <_<;):lol:

Mówi?, że co ładne to szybko sie psuje.... hahahaha

DOPISANO - m.in. tak mówi taki jeden Ada? z Trójmiasta :lol:

Opublikowano

Przecież Helenka to jeden z najładniejszych skuterów :lol: mi tam się bardzo podoba, a jej historia dopełnia jeszcze całego klimatu <_<

A najbrzydszy ? hmm...

- Niektóre chińczyki których nazwy nawet nie znam lub nie potrafie wymówić.

- Yamaha Slider :lol:

- tył Yamahy Majesty 125

Opublikowano

Hela może za ładna to nie jest ale Kontrolki temp i paliwa i sam licznik to dodaj? urody

Opublikowano

Kiedy? wyj?tkowo nie podobał mi sie Helix. Ale gdy poznałem kilku zapaleńców, posluchałem jak opowiadali o swoich maszynach, jak przyjrzałem się kilku sztukom, muszę stwierdzić, że ta Honda co? w sobie ma <_<

M@rkiz tego nie czytaj :lol:

Nie podoba mi się Kymco Grand Dink. Ten przód jest jaki? niedopracowany. Ale, tak jak kto? już zauważył, wygl?d wcale nie jest najważniejszy i kiedy? miałem nawet ochotę na zakup takiego sprzętu.

DOPISANO M@rkiz miałe? tego nie czytać ;):lol:

Opublikowano

Jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki i tak ma być.

Według mnie Helix to kwintesencja trendu stylizacyjnego lat 80-tych, tak jak Kawasaki GPZ 1100UT, Suzuku GSX 1100S Katana, (od razu dodam - nie o takiego gsx-a chodzi, o którym na pewno mniej zorientowani my?l?), Yamaha V-max itp. czyli maszyny maj?ce to czego większo?ci produktów pocz?tku 21 wieku brakuje - własny, niepowtarzalny charakter, nazywany niekiedy przez niektórych miło?ników motoryzacji - dusz?.

Najbrzydszy skuter - zdziwiona kapibara, czyli Peugeot Satelis.

Opublikowano

Drodzy użytkownicy HeLiKsA nie miejcie żalu za tak napisałem,ale aby jak zobaczyłem go to mi sie nie spodobał ten skuter,ale gust gustowi sie nie równa.

Majesty 125 wow jeste? pierwsz? osob? która powiedziała że mu sie mała YP nie podoba,ale wkacu musi być ten pierwszy raz... :lol:;)

Opublikowano

Za Gilerę ogólnie dałabym się poci?ć ;) ale Fuoco jest brzydka jak 7 grzechów głównych :lol: Tym większy obciach, że o Włochach ponoć kiedy? mówiono, że choć ich motory nie zawsze s? niezawodne, to za to na pewno zawsze piękne... Hmmmm... ;)

Opublikowano

Czyli najbrzydszy ze skuterów,uważany przeż użytkowników fporym jest Honda Helix... !happybth

Opublikowano

O Heli można powiedzieć krótko: piękna w swojej brzydocie. Kiedy jadę gdzie? w grupie, staniemy na chwilę, to ludziska na co patrz? ?: na Helę wła?nie ! Latem byłem w Czechach. Stałem na parkingu w?ród kilku motocykli. Faceci z niemieckiej wycieczki nie zwracali uwagi za bardzo na nowe linie i błyszcz?ce plastiki maszyn obok. A zdjęcia robili mojej Helence. Może pod k?tem " zabytkowym " !scooter ?

Mnie nie podoba się scarabeo ( oprócz 500-tki ). Obrzydlistwo !

• Administrator
Opublikowano

Jeden podoba mi sie bardziej inny mniej, ale zadnym nie powiem brzydki. W koncu kazdy skuter jest piekny, kwestia tylko lat, innego spojrzenia. Ja nie widzialem jeszcze brzydkiego skutera. ;)